Dodaj do ulubionych

Waldy Dzikowski straci immunitet?

30.10.06, 13:54
teraz już wszystko jasne
waldi bał się kandydować na prezydenta poznania bo ma nieczyste rece
stąd platfusy musiały wystawić tego babsztyla pasło
Obserwuj wątek
    • Gość: elektor Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:16
      Najpierw trzeba udowodnić winę. Myślę, że pan Dzikowski powinien wcześniej
      postarać się o wyjaśnienie tej sprawy, a nie tłumaczyć się, że żona się
      wszystkim zajmowała. Mimo, że nie jestem sympatykiem PO, życzę panu
      Dzikowskiemu pomyślnego dla niego orzeczenia sądu.
    • polakaszkarot Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 31.10.06, 04:10
      myślę że nie straci ale w wyborach mu namieszali i o to chodziło.ale moim zdanie to pasło nie wygra i sami sobie robią kuku.
      • drhuckenbush Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 31.10.06, 11:38
        Ja odnosze wrazenie, ze on ma cos za uszami. Od miesiecy sie zastanawialem:
        czemu PO wystawia tutaj malo znana Wisniewska, ktorej jedynym doswiadczeniem
        jest posada prezeza PeKaO, zamiast Dzikowskiego, ktory pokazal na co go stac,
        pokazal co potrafi? Odpowiedz wydaje sie byc prosta: bal sie prania publicznie
        swoich brudow...
        • Gość: Z.Kazibut Poznan Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 19:58
          Niestety Platformy nie lubie bo maja klopoty z prawem ,cwaniaczki i
          kombinusie,ale przyznaje ze Wisniewska kompletnie nie przystaje do tego
          wizerunku.Znakomity i uznany menager,kompetentna a przy tym co w PO raczej
          rzadkosc cholernie uczciwa to naprawde najlepszy kandydat na prezydenta
          Poznania.Ze tez startuje z list PO z PISem wygralaby w cuglach bo jest naprawde
          najlepsza dla Poznania.Pozdrawiam.
          • drhuckenbush Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 31.10.06, 21:36
            A ja mysle, ze na skutek nienawisci PO do PISu znowu prezydentem bedzie
            Grobelny. Tomczak zdeklarowal, ze jak nie przejdzie do drugiej tury, to
            zarekomenduje swoim wyborcom glosowac na Wisniewska i poprosil ja o analogiczna
            decyzje. Nie bylo odpowiedzi ze strony Wisniewskiej. Wniosek? Pewno wrodzona
            nienawisci do PISu powoduje, ze nie chce wziac pod uwage opcji dogadania sie.
            A jak znam zycie, to druga tura bedzie Grobelny - Tomczak i tu niestety Tomczak
            przegra...
        • vipunia Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 01.11.06, 17:05
          drhuckenbush napisał:

> Ja odnosze wrazenie, ze on ma cos za uszami. Od miesiecy sie zastanawialem:
          > czemu PO wystawia tutaj malo znana Wisniewska, ktorej jedynym doswiadczeniem
          > jest posada prezeza PeKaO,

Polecam zapoznać się z dokonaniami Pani Pasło.

> zamiast Dzikowskiego, ktory pokazal na co go stac,
          > pokazal co potrafi?

Tzn. co pokazał?

> Odpowiedz wydaje sie byc prosta: bal sie prania publicznie
          > swoich brudow...

Hmm... no coż w tym jest...
    • s.k.i.n Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 31.10.06, 11:00
      a ciemny lud poznańśki nadal bedzie kochać PO?
      • dedal141 Re: Waldy Dzikowski straci immunitet? 10.11.06, 01:07
        ciemny lud to glosuje na pis,lpr,nop itp a Poznaniacy sa na szczescie rozsadni
        i wiedza ze pis i ta cala banda popaprancow jest chora psychicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka