Gość: - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.06, 00:29 Takie wądołki i inne męty z tej komendy biorą takie łapówki za niedostrzeganie co się tam dzieje, że trudno się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gars Re: Spluwa ze stadionu IP: *.chello.pl 10.01.06, 10:02 Ktos powinien poprawic bledy ortograficzne w tym artykule... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik I co ten Kaczyński narobił? Przez niego kwitnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:04 handel bronią. Wcześniej tak nie było!!! A na poważnie - po co ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: I co ten Kaczyński narobił? Przez niego kwitn IP: *.orange.pl 11.01.06, 17:02 Wygląda, że towarzystwo z Wybiorczej ma jakiś pomysł na stadionowe tereny. Zaczyna się polowanie z nagonką. Tylko ciekawe kto im to sprzeda? No chyba, że przypomną sobie o jakimś żydowskim cmentarzu czy innym ich miejscu pamięci co jakoby było w tym miejscu akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aal Re: Spluwa ze stadionu IP: 212.160.172.* 10.01.06, 12:03 Jakiś czas temu kupowałem na stadionie płytkę z grą facet który szukał mi konkretnej gry pośród swoich znajomych z branżny w mojej obecności przywitał się z patrolem policji - nie kiwając głową a raczka w raczkę jak dobrzy znajomi. Nie wierzę w ich uczciwość a dziennikarze powinni jak najbardziej obnarzać takie procedery bez obay o swoje stanowiska pracy. Pozdrawiam, życzę innym i sobie uczciwej policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Spluwa ze stadionu IP: 87.207.128.* 10.01.06, 13:25 przeciez wiadomo,ze stadion"oplaca"sie policjantom Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Spluwa ze stadionu 10.01.06, 16:25 Gość portalu: aal napisał(a): > Jakiś czas temu kupowałem na stadionie płytkę z grą facet który szukał mi > konkretnej gry pośród swoich znajomych z branżny w mojej obecności przywitał > się z patrolem policji - nie kiwając głową a raczka w raczkę jak dobrzy > znajomi. > Nie wierzę w ich uczciwość a dziennikarze powinni jak najbardziej obnarzać > takie procedery bez obay o swoje stanowiska pracy. > > Pozdrawiam, życzę innym i sobie uczciwej policji A ta "płytka z grą" to jak rozumiem oryginalna była....hehehehehe.... Stary sam ładujesz kasę w łapy bandziorów, dokładasz do tych łapówek dla skorumpowanych policjantów, stwarzasz popyt na nielegalne towary. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Czy Alicja Wądołkowska zostanie ukarana? 10.01.06, 13:46 Czy Alicja Wądołkowska z Komendy Rejonowej Policji nr 7 zostanie ukarana? W końcu takie straszenie nie jest własciwą reakcją, a powiedziałbym nawet, że to przestępcze szantażowanie dziennikarza aby odstąpił od działań mających na celu praworządność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Spluwa ze stadionu IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 15:28 Ciekawe czy do tego dzienikarza też zadzwonią i zapytają się czy jest zadowolony z działania policji ? miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3105633.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawabis Re: Spluwa ze stadionu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 21:39 Przeczytałem Wasz artykuł i jestem pełen podziwu dla dziennikarza, za pomysł na kasę za wierszówkę. Gratulacje. Rzucić parę stwierdzeń nie do weryfikacji dopisać hasło Policja i artykół w dziale sensacje sprzedany. Mistrzostwo tyle, że absurdu i nieudolności dziennikarskiej. Gdy nie można napisać czegoś oryginalnego zawsze Stadion jest pod ręką. To już chyba kolejny artykuł tego autora o Stadionie i ciągle podobna treść. Prawdopodobnie przestawił tylko w kompie wyrazy i artykuł gotowy. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego pojawiają się pomówienia o korupcji policjantów. Żenujący jest gościu, który idzie kupować "pirata" a więc napędza koniunkturę lewizny i jest zwykłym paserem a policjant odpowiadający na pozdrowienie innej osoby to już lewus. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Spluwa ze stadionu IP: 213.241.6.* 03.02.06, 10:37 pewnie jaka zabawka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim278 Re: Spluwa ze stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:46 przed pewną nauczką kradłem a towary które sprzedawałem to woziłem na stadion. nie sprzedawałem handlarzom za mało dawali. Ochrona i Policja to głowne źródło naszego handlu było i jest do tej pory wiem że wielu do tej pory korzysta z ich usług... Odpowiedz Link Zgłoś