Dodaj do ulubionych

Spluwa ze stadionu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.06, 00:29
Takie wądołki i inne męty z tej komendy biorą takie łapówki za
niedostrzeganie co się tam dzieje, że trudno się dziwić...
Obserwuj wątek
    • katmoso Re: Spluwa ze stadionu 10.01.06, 09:56
      zamknąc ten burdel w końcu!
    • Gość: gars Re: Spluwa ze stadionu IP: *.chello.pl 10.01.06, 10:02
      Ktos powinien poprawic bledy ortograficzne w tym artykule...
    • Gość: nik I co ten Kaczyński narobił? Przez niego kwitnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:04
      handel bronią. Wcześniej tak nie było!!!

A na poważnie - po co ten artykuł?
      • Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: I co ten Kaczyński narobił? Przez niego kwitn IP: *.orange.pl 11.01.06, 17:02
        Wygląda, że towarzystwo z Wybiorczej ma jakiś pomysł na stadionowe tereny.
        Zaczyna się polowanie z nagonką. Tylko ciekawe kto im to sprzeda? No chyba, że
        przypomną sobie o jakimś żydowskim cmentarzu czy innym ich miejscu pamięci co
        jakoby było w tym miejscu akurat.
    • Gość: aal Re: Spluwa ze stadionu IP: 212.160.172.* 10.01.06, 12:03
      Jakiś czas temu kupowałem na stadionie płytkę z grą facet który szukał mi
      konkretnej gry pośród swoich znajomych z branżny w mojej obecności przywitał
      się z patrolem policji - nie kiwając głową a raczka w raczkę jak dobrzy znajomi.
      Nie wierzę w ich uczciwość a dziennikarze powinni jak najbardziej obnarzać
      takie procedery bez obay o swoje stanowiska pracy.

Pozdrawiam, życzę innym i sobie uczciwej policji
      • Gość: dark Re: Spluwa ze stadionu IP: 87.207.128.* 10.01.06, 13:25
        przeciez wiadomo,ze stadion"oplaca"sie policjantom
      • dorsai68 Re: Spluwa ze stadionu 10.01.06, 16:25
        Gość portalu: aal napisał(a):

> Jakiś czas temu kupowałem na stadionie płytkę z grą facet który szukał mi
        > konkretnej gry pośród swoich znajomych z branżny w mojej obecności przywitał
        > się z patrolem policji - nie kiwając głową a raczka w raczkę jak dobrzy
        > znajomi.
        > Nie wierzę w ich uczciwość a dziennikarze powinni jak najbardziej obnarzać
        > takie procedery bez obay o swoje stanowiska pracy.
        >
        > Pozdrawiam, życzę innym i sobie uczciwej policji

A ta "płytka z grą" to jak rozumiem oryginalna była....hehehehehe....
        Stary sam ładujesz kasę w łapy bandziorów, dokładasz do tych łapówek dla skorumpowanych policjantów, stwarzasz popyt na nielegalne towary.

• 444a Czy Alicja Wądołkowska zostanie ukarana? 10.01.06, 13:46
      Czy Alicja Wądołkowska z Komendy Rejonowej Policji nr 7 zostanie ukarana?
      W końcu takie straszenie nie jest własciwą reakcją, a powiedziałbym nawet, że to
      przestępcze szantażowanie dziennikarza aby odstąpił od działań mających na celu
      praworządność.
    • Gość: ciekawy Re: Spluwa ze stadionu IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 15:28
      Ciekawe czy do tego dzienikarza też
      zadzwonią i zapytają się czy jest
      zadowolony z działania policji ?
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3105633.html
      • Gość: kawabis Re: Spluwa ze stadionu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 21:39
        Przeczytałem Wasz artykuł i jestem pełen podziwu dla dziennikarza, za pomysł na
        kasę za wierszówkę. Gratulacje. Rzucić parę stwierdzeń nie do weryfikacji
        dopisać hasło Policja i artykół w dziale sensacje sprzedany. Mistrzostwo tyle,
        że absurdu i nieudolności dziennikarskiej. Gdy nie można napisać czegoś
        oryginalnego zawsze Stadion jest pod ręką. To już chyba kolejny artykuł tego
        autora o Stadionie i ciągle podobna treść. Prawdopodobnie przestawił tylko w
        kompie wyrazy i artykuł gotowy. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego pojawiają się
        pomówienia o korupcji policjantów. Żenujący jest gościu, który idzie
        kupować "pirata" a więc napędza koniunkturę lewizny i jest zwykłym paserem a
        policjant odpowiadający na pozdrowienie innej osoby to już lewus. Tragedia.
    • Gość: kupiec Re: Spluwa ze stadionu IP: 213.241.6.* 03.02.06, 10:37
      pewnie jaka zabawka i tyle
      • Gość: anonim278 Re: Spluwa ze stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:46
        przed pewną nauczką kradłem a towary które sprzedawałem to woziłem na stadion.
        nie sprzedawałem handlarzom za mało dawali. Ochrona i Policja to głowne źródło
        naszego handlu było i jest do tej pory wiem że wielu do tej pory korzysta z ich
        usług...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka