Gość: Poznanianka IP: *.devs.futuro.pl 30.10.06, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznanianka China Bar IP: *.devs.futuro.pl 30.10.06, 15:45 W China Bar jadłam danie w sosie ostro-czosnkowym - polecam gorąco - danie pyszne, a warzywa idealnie kruche. Pozostałe dania będę dopiero próbowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebuś China Bar IP: 195.116.91.* 30.10.06, 15:46 A ja tam byłem i jadłem wołowinkę w 5 smakach, polecam. Całkiem się najadłem, porcja była OK. Na pewno za taką kasę (10PLN) to całkiem niezłe żarełko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz :) Re: China Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:53 Egzotycznie, smacznie i szybko :) mieso kruche :) warzywa świerze :) sajgonki chrupiące :) Polecam sos z czosnkiem Pozdrawiam amatoró chińszczyzny... Na reszcie bar dla nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SimaD Re: China Bar IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 03:29 Jezu, naprawdę polecasz? Ten bar to koszmar jakiś! Może cena/jakość wypada lepiej niż w Cina Town w Browarze i King Crossie, ale o to naprawde nie trudno... W Poznaniu nie ma już nawet średniej chińskiej knajpy, od kiedy Bambus zmienił właściciela. Jedynie 'Azalię' da się przeżyć. Chińska kuchnia, to jedna z niewielu rzeczy, na których się znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: China Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:09 wg mnie jest ok. początki zawsze sa najtrudniejsze... polecam Odpowiedz Link Zgłoś