Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 02:34 Mam do wyboru dwie dzialki na nowo powstajacym osiedlu. Na jednej front domu bedzie obrocony na wschod a na drugiej na zachod. Która wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JO Re: wschod czy zachod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:19 OBYDWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: wschod czy zachod IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 09:41 Oczywiscie ze ta na wschód, przecież nikt nie chce miejśc wejscia od zachodu 9 witary, nasłonecznienie kuchni ktora z reguly jest od frontu) Przy wejsciu od wschodu taras masz od zachodu wiec optymalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTom Re: wschod czy zachod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:31 Radziłbym Ci umieścić go tak by mieć Słońce cały dzień w salonie. Ja mam salon od Północy i żałuje troszeczkę bo jest dosyć Ciemno przez cały dzień.Choć są tego plusy. W czasie np 35 stopniowych upałów w salonie miałem 24 stopnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wschod czy zachod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:34 czyli salonem na poludnie? Odpowiedz Link Zgłoś