Dodaj do ulubionych

No i kto Prezydentem

26.11.06, 20:05
Wybraliście kiłę, czy rzeżączke??
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:07
      Zdaje się, że Grobelny. I to z dużą przewagą. - prawie 10 pkt.
      • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:08
        Tak słyszę w TVN24.

Noi cóż
        GRATULACJE dla Prezydenta, a poznaniakom????
        eeeeeeeeee
        • Gość: karol Re: No i kto Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:10
          Lepszy Grobelny niż Tomczak, który byłby tak samo samodzielny jak
          Marcinkiewicz:>
          • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:12
            ?????
            oj karol, oj
            • Gość: karol Re: No i kto Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:13
              ?????
              oj nikcie, oj;)
              • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:15
                a merytorycznie??
        • renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:15
          pan.nikt napisał:

> Tak słyszę w TVN24.
          >
          > Noi cóż
          > GRATULACJE dla Prezydenta, a poznaniakom????

Trudno powiedzieć. Oboje byli z zblizonej opcji. Wyważonej i przewidywalnej. W
          przeciwiństwie do Tomczaka bedą reprezentowali głównie Poznań a nie centralne
          władze PIS.
          Szkoda Pasło-Wisniewskiej ale polityka sejmowa przd nią.
          Miejmy tylko nadzieję, że Grobelny będzie potrafił nabrać nowego rozpędu. Bo
          ostatnio mocno skostniał. A Poznaniowi skostnienie tylko szkodzi.
          Czy będzie w stanie? Także zmienic współpracowników?
          • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:19
            uhhahahaah
            Nawt w chorobie jakos trzeba się pocieszać.
            Jasne. Lepsza rzeżączka, czy kiła, niz hiv.
            A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie.
            • dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:22
              pan.nikt napisał:

> A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie.

Zgadzam się z Tobą w 100%!! Trzeba było wybrać kobietę!!
              • renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:26
                dobrusia_to_ja napisała:

> pan.nikt napisał:
                >
                > > A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie.
                >
                > Zgadzam się z Tobą w 100%!! Trzeba było wybrać kobietę!!

Hihihi. Czyżby to był wybór miedzy cholerą a kobietą? Nikcie - co ty na to?
                Twoje porównanie dostosuj do twierdzeń Dobrusi. Ciekaw jestem jak to wyjaśnisz.
                • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:33
                  Różnicę miedzy koietą, a mężczyzną widzę w łóżku.
                  Stanowczo stawiam na kobietę.
                  Ba widzę przyjemność w miłej rozmowie z miłą, a daj jeszce Boże ładną kobietą.
                  Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć.
                  • renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:37
                    pan.nikt napisał:

> Różnicę miedzy koietą, a mężczyzną widzę w łóżku.
                    > Stanowczo stawiam na kobietę.
                    > Ba widzę przyjemność w miłej rozmowie z miłą, a daj jeszce Boże ładną kobietą.
                    > Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć.

I tak męski szowinista z Ciebie wyszedł. Mizoginista.
                    • dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:49
                      > I tak męski szowinista z Ciebie wyszedł. Mizoginista.

Jestem kilka dni po lekturze "FOCUS"-a. Tam coś jest na ten temat:(
                  • dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:48
                    pan.nikt napisał:

> Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć.

I znów się zgadzamy!! Dlatego trzeba było wybrać kobietę!!
                    • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:10
                      uhahha
                      Trzeba było wybrać lepszego. (nieważne jakiej płci).

NO tak, tylko po I turze w Poznaniu nikt lepszy nie został.
                      • dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:35
                        pan.nikt napisał:

> uhahha
                        > Trzeba było wybrać lepszego. (nieważne jakiej płci).

Ponownie się z Tobą zgadzam, ale Ty mnie nie rozumiesz. Trzeba było wybrać
                        kobietę, ponieważ to ona był lepszą kandydatką do fotelu prezydenta. Cały czas
                        piszę o jednej kobiecie: Marii Pasło-Wiśniewskiej.
                        • pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:41
                          wiem o czym napisałaś, ale ja ma swoje zdanie.
                          Po I turze Poznanioki nie mieli dobrego wyboru
                          • dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 22:12
                            Owszem, mieli. Gdyby Pasło startowała z listy PIS-u, od razu byś ją poparł. A
                            mnie to nie obchodziło!! Wg. mnie była szansą dla Poznania.
              • Gość: hippeastrum Re: No i kto Prezydentem IP: *.centertel.pl 26.11.06, 22:19
                Albo wrócić na wybory do Poznania, a nie wymądrzać się ze Szkocji!!!
      • Gość: Politolog Wyniki wyborów są tutaj: IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:22
        Wyniki wyborów są tutaj, niestety cały czas sondażowe i to zdaje się, że z
        godz. 16 oto linki: www.tutej.pl/, www.epoznan.pl/,
    • Gość: Q No to za 4 lata mamy wybory Sołtysa IP: *.izacom.pl 26.11.06, 20:16
      No bo pod rządami Grobelnego przez następe 4 lata Poznań stanie sie wiochą
      zabitą dechami.
      Ale widać większość poznaniaków jest tak zadufana w sobie, w swojej niby
      poznańskiej solidności i gospodarności, że całkem straciła kontakt z
      rzeczywistością....
      Jedyna szansa, żeby się obudzić, to dobić do dna...
      • Gość: Posen To Ryszard jest sprajt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:18
        To Ryszard jest sprajt a Paslo pragnienie.
        • marioooo Re: To Ryszard jest sprajt!!!!! 26.11.06, 20:21
          mieszkam w poznaniu od 7 lat i faktycznie patrzac torche z boku miasto
          strasznie spowalnia, mam nadzieje ze cos sie zmieni bo .... nie mozna tylko zyc
          wspomnieniami
        • Gość: Q Re: To Ryszard jest sprajt!!!!! IP: *.izacom.pl 26.11.06, 20:26
          A Ty jestes pewnie juz tak nawalony, wraz z całą "armią" urzędasów po LO bez
          matury, że już myślisz o popitkach na kaca...
          • Gość: Politolog Pasło-Wiśniewska wiceprezydentem? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:31
            Najrosądniejszym rozwiązaniem dla Grobelnego byłoby obsadzenie stanowiska
            jednego z foteli wiceprezydentów przez Pasło-Wiśniewską. Gdyby posłanka
            zgodziłaby się zostać wiceprezydentem to dopiero byłby sukces! Panie Rysiu!
            Niech pan tak zrobi!
    • Gość: Absolwent AE Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.echostar.pl 26.11.06, 20:35
      Mialem nadzieje ale własnie czar prysł. Pozostaje nic innego jak spakowac
      walizki i wyjechac z mojego kochanego Poznania go west. Mam juz dosc ogladania,
      sluchania pana grobelnego. Niestety wieksza czesc poznaniakow powinna przestac
      nimmi byc poniewaz wstyd przynosza temu miastu - nie obchodzi ich rozwój,
      myslenie o przyszłosci miasta - naprawde w Poznaniu brakuje juz ludzi z wizja,
      pozostali chyba juz tylko ludzie bez wykształcenia ktorzy wierza w kazde
      glupoty mowione przez grobelnego. Czas otworzyc oczy bo inaczej Poznań zamiast
      metropolia pozostanie miasteczkiem !!! CZARNY DZIEN DZIS NASTAŁ
      • Gość: ZZZ Wskaźnik dla sądu: kulczykpark IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:40
        Sąd Okręgowy wyda w ciągu kilku miesięcy wyrok na prez. Grobelnego w sprawie
        Kulczykparku. Musi się przy tym kierować interesem społecznym, państwowym,
        dobrem państwa, miasta ale także głosami opinii społecznej (tak mówi wykładnia
        prawna)Sąd powinien więc uznać, że wyborcy, którzy zagłosowali na Grobelnego (a
        znali jego błędy związane ze sprzedażą Kulczykparku) rozgrzeszyli prezydenta za
        tą niefortunną procedurę przetargową. Jeżeli więc społeczeństwo wybierając
        Grobelnego uznało, że nie zrobił nic złego sprzedając Kulczykpark, to sąd
        powinien tę decyzję wyborców uszanować.
      • Gość: gatuzi Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:43
        Czy tym lamentem chcesz usprawiedliwic wyjazd?? jedz skoro tak zle Ci w
        Poznaniu, absolwent AE ?,dzis byle cwaniak ma studiawiec nie ma sie czym
        chwalic!!!powiedz co zrobiles ty i Tobie podobni by Wisniewska wygrala?
        • Gość: 25latek Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.echostar.pl 26.11.06, 20:49
          Kolejny bezmozgowiec grobelnego - dzieki takim ludziom jak ty znowu Poznan
          czeka 4 lata porazek. Zrob jedno - wyjedz z podobnymi ci ludzmi jak najdalej z
          miasta i nigdy nie wracaj !!!
          • Gość: gatuzi Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:52
            a ty masz mozg , nie jestem z Poznania a bywam tam czesto wiec bez napinek
            • Gość: Poznańczyk Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:58
              Tragedia!!!!!! Sołtys to bedzie za duzo za 4 lata
              • Gość: Posen Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:03
                III rama i Stadion Lech uratowane !!!!Nie bedziemy koreansko-wroclawskim
                kolchozem!!!!!.
    • Gość: marychapizdzicha Kolejorz i jego tradycja gora, a nie bamberstwo IP: *.echostar.pl 26.11.06, 22:26
    • Gość: antyPOsraniec wielkie buehehe POpaprancom IP: *.echostar.pl 26.11.06, 22:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka