pan.nikt 26.11.06, 20:05 Wybraliście kiłę, czy rzeżączke?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:07 Zdaje się, że Grobelny. I to z dużą przewagą. - prawie 10 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:08 Tak słyszę w TVN24. Noi cóż GRATULACJE dla Prezydenta, a poznaniakom???? eeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: No i kto Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:10 Lepszy Grobelny niż Tomczak, który byłby tak samo samodzielny jak Marcinkiewicz:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: No i kto Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:13 ????? oj nikcie, oj;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:15 pan.nikt napisał: > Tak słyszę w TVN24. > > Noi cóż > GRATULACJE dla Prezydenta, a poznaniakom???? Trudno powiedzieć. Oboje byli z zblizonej opcji. Wyważonej i przewidywalnej. W przeciwiństwie do Tomczaka bedą reprezentowali głównie Poznań a nie centralne władze PIS. Szkoda Pasło-Wisniewskiej ale polityka sejmowa przd nią. Miejmy tylko nadzieję, że Grobelny będzie potrafił nabrać nowego rozpędu. Bo ostatnio mocno skostniał. A Poznaniowi skostnienie tylko szkodzi. Czy będzie w stanie? Także zmienic współpracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:19 uhhahahaah Nawt w chorobie jakos trzeba się pocieszać. Jasne. Lepsza rzeżączka, czy kiła, niz hiv. A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:22 pan.nikt napisał: > A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie. Zgadzam się z Tobą w 100%!! Trzeba było wybrać kobietę!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:26 dobrusia_to_ja napisała: > pan.nikt napisał: > > > A mozna było wybrać zwyczajne zdrowie. > > Zgadzam się z Tobą w 100%!! Trzeba było wybrać kobietę!! Hihihi. Czyżby to był wybór miedzy cholerą a kobietą? Nikcie - co ty na to? Twoje porównanie dostosuj do twierdzeń Dobrusi. Ciekaw jestem jak to wyjaśnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:33 Różnicę miedzy koietą, a mężczyzną widzę w łóżku. Stanowczo stawiam na kobietę. Ba widzę przyjemność w miłej rozmowie z miłą, a daj jeszce Boże ładną kobietą. Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:37 pan.nikt napisał: > Różnicę miedzy koietą, a mężczyzną widzę w łóżku. > Stanowczo stawiam na kobietę. > Ba widzę przyjemność w miłej rozmowie z miłą, a daj jeszce Boże ładną kobietą. > Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć. I tak męski szowinista z Ciebie wyszedł. Mizoginista. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:49 > I tak męski szowinista z Ciebie wyszedł. Mizoginista. Jestem kilka dni po lekturze "FOCUS"-a. Tam coś jest na ten temat:( Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 20:48 pan.nikt napisał: > Natomiast w pracy, w polityce liczy sie fachowość, uczciwość itd, a nie płeć. I znów się zgadzamy!! Dlatego trzeba było wybrać kobietę!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:10 uhahha Trzeba było wybrać lepszego. (nieważne jakiej płci). NO tak, tylko po I turze w Poznaniu nikt lepszy nie został. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:35 pan.nikt napisał: > uhahha > Trzeba było wybrać lepszego. (nieważne jakiej płci). Ponownie się z Tobą zgadzam, ale Ty mnie nie rozumiesz. Trzeba było wybrać kobietę, ponieważ to ona był lepszą kandydatką do fotelu prezydenta. Cały czas piszę o jednej kobiecie: Marii Pasło-Wiśniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 21:41 wiem o czym napisałaś, ale ja ma swoje zdanie. Po I turze Poznanioki nie mieli dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: No i kto Prezydentem 26.11.06, 22:12 Owszem, mieli. Gdyby Pasło startowała z listy PIS-u, od razu byś ją poparł. A mnie to nie obchodziło!! Wg. mnie była szansą dla Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hippeastrum Re: No i kto Prezydentem IP: *.centertel.pl 26.11.06, 22:19 Albo wrócić na wybory do Poznania, a nie wymądrzać się ze Szkocji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politolog Wyniki wyborów są tutaj: IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:22 Wyniki wyborów są tutaj, niestety cały czas sondażowe i to zdaje się, że z godz. 16 oto linki: www.tutej.pl/, www.epoznan.pl/, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q No to za 4 lata mamy wybory Sołtysa IP: *.izacom.pl 26.11.06, 20:16 No bo pod rządami Grobelnego przez następe 4 lata Poznań stanie sie wiochą zabitą dechami. Ale widać większość poznaniaków jest tak zadufana w sobie, w swojej niby poznańskiej solidności i gospodarności, że całkem straciła kontakt z rzeczywistością.... Jedyna szansa, żeby się obudzić, to dobić do dna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posen To Ryszard jest sprajt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:18 To Ryszard jest sprajt a Paslo pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: To Ryszard jest sprajt!!!!! 26.11.06, 20:21 mieszkam w poznaniu od 7 lat i faktycznie patrzac torche z boku miasto strasznie spowalnia, mam nadzieje ze cos sie zmieni bo .... nie mozna tylko zyc wspomnieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: To Ryszard jest sprajt!!!!! IP: *.izacom.pl 26.11.06, 20:26 A Ty jestes pewnie juz tak nawalony, wraz z całą "armią" urzędasów po LO bez matury, że już myślisz o popitkach na kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politolog Pasło-Wiśniewska wiceprezydentem? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:31 Najrosądniejszym rozwiązaniem dla Grobelnego byłoby obsadzenie stanowiska jednego z foteli wiceprezydentów przez Pasło-Wiśniewską. Gdyby posłanka zgodziłaby się zostać wiceprezydentem to dopiero byłby sukces! Panie Rysiu! Niech pan tak zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent AE Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.echostar.pl 26.11.06, 20:35 Mialem nadzieje ale własnie czar prysł. Pozostaje nic innego jak spakowac walizki i wyjechac z mojego kochanego Poznania go west. Mam juz dosc ogladania, sluchania pana grobelnego. Niestety wieksza czesc poznaniakow powinna przestac nimmi byc poniewaz wstyd przynosza temu miastu - nie obchodzi ich rozwój, myslenie o przyszłosci miasta - naprawde w Poznaniu brakuje juz ludzi z wizja, pozostali chyba juz tylko ludzie bez wykształcenia ktorzy wierza w kazde glupoty mowione przez grobelnego. Czas otworzyc oczy bo inaczej Poznań zamiast metropolia pozostanie miasteczkiem !!! CZARNY DZIEN DZIS NASTAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Wskaźnik dla sądu: kulczykpark IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 20:40 Sąd Okręgowy wyda w ciągu kilku miesięcy wyrok na prez. Grobelnego w sprawie Kulczykparku. Musi się przy tym kierować interesem społecznym, państwowym, dobrem państwa, miasta ale także głosami opinii społecznej (tak mówi wykładnia prawna)Sąd powinien więc uznać, że wyborcy, którzy zagłosowali na Grobelnego (a znali jego błędy związane ze sprzedażą Kulczykparku) rozgrzeszyli prezydenta za tą niefortunną procedurę przetargową. Jeżeli więc społeczeństwo wybierając Grobelnego uznało, że nie zrobił nic złego sprzedając Kulczykpark, to sąd powinien tę decyzję wyborców uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:43 Czy tym lamentem chcesz usprawiedliwic wyjazd?? jedz skoro tak zle Ci w Poznaniu, absolwent AE ?,dzis byle cwaniak ma studiawiec nie ma sie czym chwalic!!!powiedz co zrobiles ty i Tobie podobni by Wisniewska wygrala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25latek Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.echostar.pl 26.11.06, 20:49 Kolejny bezmozgowiec grobelnego - dzieki takim ludziom jak ty znowu Poznan czeka 4 lata porazek. Zrob jedno - wyjedz z podobnymi ci ludzmi jak najdalej z miasta i nigdy nie wracaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:52 a ty masz mozg , nie jestem z Poznania a bywam tam czesto wiec bez napinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:58 Tragedia!!!!!! Sołtys to bedzie za duzo za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posen Re: Czarny dzien dla Poznania !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:03 III rama i Stadion Lech uratowane !!!!Nie bedziemy koreansko-wroclawskim kolchozem!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marychapizdzicha Kolejorz i jego tradycja gora, a nie bamberstwo IP: *.echostar.pl 26.11.06, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPOsraniec wielkie buehehe POpaprancom IP: *.echostar.pl 26.11.06, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś