leni_wa 31.12.06, 17:43 Paulina, dostalas moje maile???? Bo cos mi sie dzieje ze skrzynka:/// Gratuluje coreczki!!!! Dziewczynki sa super:) Pozdrowienia... Lena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmeliza Hej Leni! 01.01.07, 17:52 Hej Dziewczyny, przepraszam, że się wcinam na nie swój wątek - ale pomyslałam,że tu najszybciej zagadnę Leni ;) Mam do Ciebie pytanie o namiar na położną - panią Marię Szafrańską. Czy mogłabyś mi to wysłać na mojego gazetowego maila? Byłabym wdzięczna. Mam jeszcze pytanie do Twojego ktg - napisałaś, że przez cały czas porodu byłaś podłączona - czym to było spowodowane? Czy istniały jakieś wskazania czy też to rutynowa sprawa na Lutyckiej? No i co z tym koszmarnym dokarmianiem dzieci? Myślisz, że to też rutyna? Pozdrawiam noworocznie, Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Do Leni raz jeszcze... 01.01.07, 17:56 Leni, wielkie dzięki za numer telefonu... Czytasz w moich myślach ;) Odpisałam Ci na maila. Uściski! E. Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: arvenha_81!!!!! 02.01.07, 13:30 Hej Leni!!! Tak, dostałam maile od Ciebie - nie wiem czy wszystkie, ale chyba tak ;-) odpisałam Ci prawie na każdy... coś dziwna ta poczta... całusy Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Dzięki Leni! 02.01.07, 23:37 dzięki! Odpowiedź na mailu. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś