Dodaj do ulubionych

Oko za oko...

07.12.05, 12:46
wiadomosci.onet.pl/1208164,11,item.html
teraz tylko czekac na odwet na naszych turystach podrozujacych po Rosji
Niestety bezpieczenstwo w naszych pociagach jest zle,ale kolej jak zwykle sie
wymiga.Nie dosc ze drogo ,to jeszcze niebezpiecznie
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Oko za oko... 07.12.05, 15:33
      u to paskudnie,bardzo zle,nic widze na tej cholernej kolei sie nie poprawia!
      strach jezdzic pociagami!
      • dunajec1 Re: Oko za oko... 08.12.05, 02:06
        Ellen,przesiadamy sie do samochodow,nie ma glupich,w pociagach okradaja,a jak
        jeszcze uslysza ze po angielsku to co wtedy?Kredytowa karte wyciagac?
        • ellenai Re: Oko za oko... 08.12.05, 03:34
          a cos ty,~!!!!!!!!!!ja gdybym ewentualnie sie w polsce znalazla to z daleka od
          pociagow!!!!!!!!!!!!!!ja sie naprawde boje polskiej kolei!!!!!!!!no i fakt z
          czego okrasc takich jak my?z kart kredytowych?gotowki wielkiej nigdy sie nie
          nosi przysobie tutaj!
          • aleks44 Re: Oko za oko... 08.12.05, 11:58
            a co Ci z karty kredytowej,jak nie ma gdzie ich zrealizowac
            zartowalem
            • ellenai Re: Oko za oko... 08.12.05, 16:14
              hheh tez prawda hehehe
    • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 11:08
      Sport ekstremalny-przejazd koleją po Polsce?
      • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 16:08
        podobno wlasnie tak jest!!!!!!!!! prawda to aksieto?
        • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 16:31
          z moich doświadczeń najgorsze chamstwo i bandytyzm jest niestety w dojazdowych kolejkach do Warszawy.
          • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 17:11
            a najbardziej mnie to wkurza ,ze kolej sprzeda Ci bilet i na tym sie konczy ich
            udzial,sa mafie kolejowe,ktore wiedza kiedy i kogo okrasc,a gdzie sa
            konduktorzy ????
            • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 17:17
              to jest lepsze od szkoły przetrwania Pałkiewicza.Pełna ekstrema.System jest zły a mówiąc szczerze to do dupy :)
              • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 17:42
                wedlug mnie kolej bierze pieniadze,wiec powinna brac odpowiedzialnosc za
                bezpieczenstwo swoich podroznych
                • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 17:46
                  Tak powinno być ale niestety jest inaczej.Już dawno temu Rodowicz narzekała "wsiąść do pociągu byle jakiego"
                  • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 19:09
                    a zielonego kamyka nie kazala ze soba zabrac ???
                    • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 20:41
                      Kazała,do obrony.:)
                      • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 20:47
                        przed kim ??? bo mi sie zapomnialo
                        • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 21:07
                          przed chuliganami którzy nie dbają o przyszłość :)
                          • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 21:11
                            myslicie ze kamykiem sie obroni?watpie! tu trzeba wziac jaki miotacz ognia!
                            kurde do czego do dochodzi !!!!!!!!!
                            • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 21:17
                              Niektórzy używają modlitwy a w nagorszym razie wody święconej do odganiania złego.Myślisz że kamyk zielony to do jakichś czarów?
                              • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 21:19
                                chyba czary tylko kompletnie nie wiem jakie hehehe
                                • aktsieta Re: Oko za oko... 13.12.05, 21:46
                                  a może to miał być talizman? :)
                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:25
                                    nie znam sie na talizmanach,ale Ellen robi takie,wiec ma rozeznanie
                                    • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:30
                                      nie ja talizmanow nie robie,nie znam sie na guslach hehe cmoki
                                      • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:31
                                        ale to co wisi przy uszach,to tez jak talizman
                                        • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:33
                                          hehe to ma zdobic!!!!!!!!
                                          • aleks44 Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:35
                                            zdobi i ochrania ,czyli dwa w jednym,nie pomyslalas o tym ,talizmany bylyby sie
                                            sprzedawaly jak cieple buleczki.
                                            • ellenai Re: Oko za oko... 13.12.05, 22:41
                                              hehe no tak ale wtedy do takiego talizmanu trzeba jakas filozofie dorobic! a to
                                              wcale dla mnie latwe nie jest heheh
                                              • aktsieta Re: Oko za oko... 15.12.05, 09:16
                                                Ludziska sami dorobią sobie filozofie tylko trzeba pokazać im świecidełka :)
                                                • aleks44 Re: Oko za oko... 15.12.05, 19:38
                                                  jaka filozofia ???,tylko trzeba miec dar przekonywania,od Indian mozna bylo
                                                  wszystko kupic w zamian za swiecidelka,nawet kobiete,fajnie mieli
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 15.12.05, 19:44
                                                    wcale mi się to nie podoba żeby mnie mój piękny sprzedał za paciorki :)
                                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 15.12.05, 19:48
                                                    od razu sprzedal !!!! tylko pozyczyl hehe,do..
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 15.12.05, 19:57
                                                    myślisz że ma domieszkę eskimoskiej krwi?Gościny to on jest ale żeby do tego stopnia? :)
                                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 15.12.05, 20:02
                                                    napisalem do.... ,ale pomocy przy porzadkach.Jestes pewna ze Twoj Maz nie
                                                    nalezy do takich goscinnych ??? przeciez my Polacy slyniemy z tego na caly
                                                    swiat !!!
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 15.12.05, 20:11
                                                    nie myślałam w tych kategoriach.No cóż czasami trzeba weryfikować swoje poglądy
                                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 15.12.05, 20:13
                                                    moze nie weryfikowac,tylko wiedziec kogo sie do domu zaprasza hehe
                                                    jak gosc dychawiczny,to nie bedzie sie porywal z motyka na slonce
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 15.12.05, 20:29
                                                    od jutra sami astmatycy mają wstęp :)
                                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 15.12.05, 20:34
                                                    gorzej jak trafi sie astmatyk,taki co powie"raz kozie smierc" i polegnie na
                                                    polu chwaly
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 16.12.05, 09:40
                                                    nowy rodzaj eutanazji :)
                                                  • aleks44 Re: Oko za oko... 16.12.05, 16:13
                                                    teraz mnie dobilas !!!! no moze nie tak do konca,ale zawsze bede o tym myslal
                                                  • aktsieta Re: Oko za oko... 16.12.05, 16:53
                                                    niektórzy tak kończą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka