Dodaj do ulubionych

Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele PO ...

04.01.07, 12:26
Co to znaczy czeka na decyzje z centrali? Co to znaczy że czeka na Tuska i
Schetynę? To jest Wielkopolska i to władze/członkowie regionalni powinni
decydować a nie czekać na centralkę. Nic się w tym kraju nie zrobi jak stale
wszyscy będą czekać na centralkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: TP Biedny Dzikowski ? IP: *.icpnet.pl 04.01.07, 16:24
      Wiedział co robi w gminie tarnowo Podgórne. Wiedzieli też miejscowi
      biznesmeni.Dlatego poszedł w posły...
    • Gość: W M Re: Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele P IP: *.poczta.poznan.pl 05.01.07, 08:32
      Waldy jest O.K.
      To jeden z najlepszych polskich polityków: pracowity, racjonalny, dążący do
      celu i umiejacy go osiągnąć.
      To dzięki niemu Tarnowo P. z nieznanej nikomu dziury zmieniło się w
      Wielkopolską perełkę.
      Popieram go w pełni i zachęcam innych popierających do wpisywania się ze swoimi
      głosami poparcia.
      Waldy, jesteśmy z Tobą!!!
      • Gość: Ania Re: Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:22
        Znam osobiście Waldiego i jest to sympatyczny człoiek. Nie zadziera nosa,
        uśmiechnie się . Do tego świetny menadzer.
    • Gość: Gość - Poznań Re: Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:16
      Lepszy jest Szenfeld. Na niego można liczyć, nie to co w Wady Dzikowskim.
      Polityk gminny a nie na skale regionu czy kraju.
      • Gość: ! Re: Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele P IP: *.orange.pl 05.01.07, 18:04
        jestem zwolennikiem PiS ale w tej sprawie jestem za Dzikowskim. To co stało sie
        z Waldym świadczy o tym, że byle szuszfol może pomówić polityka i staje sie
        bardziej wiarygodny dla prokuratury niz poseł na którego głosowało 50 tys.
        ludzi !
        • Gość: Ania Re: Czy Grupiński zastąpi Dzikowskiego na czele P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:24
          To prawda. Sama przerabiałam prowokacje, która się zresztą prookatorom nie
          udała. Wiem jak łatwo można wrobić człowieka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka