Dodaj do ulubionych

KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:22
Witam, czy ktoś podobnie jak ja kupił mieszkanie w Gnieznie przy ul.
Zabłockiego budowane przez KOSBUD? Szukam ewentualnych sąsiadów, aby wymienić
poglądy -Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:06
      witam również jestem szcześliwym nabywcom- podobno mają oddawać wczesniej niż w
      umowie? Być moze przed latem...
      • Gość: Doris Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:42
        Nie wiecie czy mają jeszcze coś na sprzedaż? Coś chyba mało gnieźnian do NETU
        zagląda, albo mało osób interesuje ten temat? Naprawdę nikt nie chce się
        podzielić żadnymi informacjami? Kosbud nie ma nawet swojej www... zero
        zainteresowania -ani ze strony dewelopera ani przyszłych mieszkańców -to
        smutne.
        • Gość: gniezniok Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: 62.189.41.* 26.01.07, 00:51
          A czym sie tu interesowac chocby ze strony develoera? KOsBud to szczyt
          buractwa, podobnie jak te pseudobloki przez nie budowane. Malo wam zazalen od
          ludzi ktorzy narzekaja na standart ich robot?
          Paranoja zeby dawac ze 120k za ten klunkier. Sprobowac jeszcze cos dorzucic i
          sie budowac, dzialki nie sa drogie kolo gniezna
          • Gość: leon Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:49
            Mieszkasz w takim "pseudobloku"?. Ja mieszkam. Jestem zadowolony i bardzo
            zaskoczony takimi właśnie "buraczanymi" wypowiedziami osób, które same
            najczęściej mieszkają w "mrówkowcach" z wielkiej płyty. Zazdrość to strasznie
            męczące uczucie, prawda?
          • Gość: ll Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:25
            własnie KOŁO Gniezna!!!! czyli na wsi Goślinowo, Mnichowo...he,he,he
          • Gość: tom Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 13:18
            mieszkania tej firmy ok .Bardzo ekonomiczne i przyjemne.Działka pod
            budowe kosztuje ok 100000zł i jeszcze ile kłopotu .A pozatym
            mieszkanie zawsze można sprzedać idobże zarobić.A ten który pisze o
            burakach sam nim jest .Mieszkania rewelka sam mam polecam
            pozdrowienia
    • Gość: mm Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:51
      Witam, czy ktoś coś słyszał ostatnio o terminie oddania bloku KOS BUD przy ul.
      Zabłockiego? A moze ktoś ma jakies opinie na temat budowanych bloków przez tę
      firme? :-)
      • Gość: ann Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:21
        Witam, wczoraj się dowiedziałam, że może w sierpniu, bo nie maja przyłącza
        gazowego... mają już swoją stronkę, ale nie ma tam informacji na ten temat
        www.deweloper.gniezno.pl/ Jesli chodzi o opinię to zobaczymy, słyszałam
        wiele pozytywów, ale i tyleż negatywów, teraz się staraja i poprawili jakość,
        jak na gniezno to raczej monopolista, reszta to "płotki" :) pozdrawiam
      • Gość: lena Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:21
        a ja przedwczoraj podpisałam odbiór mieszkania!!!!!:-)))))) moje pierwsze
        nowiutkie mieszkanko!!!! pozdrawiam sąsiadów!!!!!
        • Gość: linka Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:20
          Gratuluję i zapytuję czy było dużo usterek-poprawek czy wszystko ok? Jak
          wyglądają ściany i podłogi? Ps. pytam bo tez jestem nabywcą ale na Kawiarach.
          Pozdrawiam.
          • Gość: anna Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:53
            ja także jestem posiadaczkąnowego mieszkania na ulicy
            zabłockiego :)) odebrałam mieszkania bez żadnych zarzutów :)). nie
            wiem o co wam ludzi chodzi. ja mam same pozytywy w tej sprawie
            • legwanka Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego 20.09.07, 11:27
              A to bardzo się cieszę, mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie.
              Pozdrowionka:)
    • Gość: kama Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 01:37
      Witam!!
      Jak to miło znaleźć sąsiadów w sieci:-)czyżbyś był niezadowolony z
      usług świadczonych przez naszego dewelopera?? Hm.. Dlaczego mnie to
      nie dziwi:-)
    • Gość: misia Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.chello.pl 09.04.09, 21:22
      Może ktoś chce sprzedać mieszkanie w Kosbudzie na Zabłockiego ok 50m?
      • Gość: lena Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:06
        słyszałam, że w klatce F są 2 na sprzedaż - 320 tys :) proponuję zadzwonić do
        dewelopera może coś wie...? Mieszkam tam, ale nie mam pojęcia kto sprzedaje a
        może to ploteczki?
        • Gość: monika Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:58
          Byłabym zainteresowana mieszkaniem na Zabłockiego, skąd mogę uzyskać
          jakieś informacje, deweloper nic na ten temat nie wie.
          • Gość: hmielak Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.147.166.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.11.09, 18:11
            witam szukam opinii na temat tych mieszkan. podobno jest tam problem
            z wilgocią na scianach?
            moze ktos to potwierdzic??
            i ogolnie czy mieszkania sa wystarczajaco cieple?
            szukam szczegolow od mieszkancow przed rozmowa z deweloperem,
            ktos pomoze??

dzieki.
            • Gość: sąsiad Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: 77.242.225.* 30.12.09, 16:24
              kupiłam mieszkanie na Zabłockiego i nie narzekam nie mam problemu z wilgocią -
              ściany są suchutkie, mieszkanie jest ciepłe,za gaz dużo nie wychodzi (
              mieszkanie mam 59 m2). Polecam :)
              • Gość: mimi Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.icpnet.pl 07.06.10, 19:34
                No witam sąsiadów!Jak się mieszka?Mamy super ogrodzenie,dużo zieleni,mini plac
                zabaw...Co jeszcze robimy żeby sobie ulepszyć?
                • Gość: Zdzicho Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 19:24
                  sex party!
                  • Gość: mimi Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 18:31
                    no to urządzajmy,może jakieś propozycje?
                    • Gość: mimi Re: KOSBUD Gniezno ul. Zabłockiego IP: *.static.icpnet.pl 07.01.11, 22:27
                      No hej,sąsiedzi!!!Napiszcie coś interesującego,comożna byłoby jeszcze zmienić na terenie naszej posesji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka