v.i.k.k.a 31.01.07, 19:26 zaraz dostaniecie mejle i trzeba rozwiazac problem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 20:41 to jest to nad czym myslimy od dwoch godzin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 20:56 v.i.k.k.a napisała: > to jest to nad czym myslimy od dwoch godzin:))) Ze co? Moze by tak jasniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 20:49 drhuckenbush napisał: > A ja to co?? Tobie obiecała wysłać 29 lutego;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 21:00 lucyferciu napisał: > drhuckenbush napisał: > > > A ja to co?? > > Tobie obiecała wysłać 29 lutego;) ### on juz wie, bo to poniekad jego dotyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 21:37 drhuckenbush napisał: > A ja to co?? Dowód na braak zaufania :):) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 21:01 zaraz, chcialam "przekazac", ale nie mam w wyslanych:( jak to mowia, szewc bez butow chodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 20:46 Ponieważ, wbrew moim oczekiwaniom, nie jest to zlecenie nakopania komuś do d..., proponuję byś zwróciła się do osób bardziej kompetentnych lub ustosunkowanych w odpowiednich kręgach. Pozwolę sobie wskazać Dobrusię jako osobę najbardziej właściwą na adresata Twojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 20:59 Vikka każdy odpowie ci tak samo-od pocałunku w policzek w ciąze sie nie zachodzi wiec przestań sie matrwic :DD Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 21:00 hihihi:)zazdrosnica, bo mejla nie ma;)ale bedzie tak jak obiecalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Vikka, napisz, czy doszło, bo coś dzieje się z 31.01.07, 21:56 pocztą:(( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka, napisz, czy doszło, bo coś dzieje się 31.01.07, 22:14 Chwilowo dr byl podlaczony zdalniedo mojego kompa, wiec moze cos nie szlo:( Teraz nic nie mam, wyslij jeszzce raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: nadal nie mam 31.01.07, 22:40 I znów muszę ruszyć moje szare komórki:(( Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: nadal nie mam 31.01.07, 22:52 dobrusia_to_ja napisała: > I znów muszę ruszyć moje szare komórki:(( O kurczę.Brzmi groźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: nadal nie mam 31.01.07, 23:04 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: nadal nie mam 31.01.07, 23:06 Trochę bolało;), ale wysłałam jeszcze raz. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: nadal nie mam 31.01.07, 23:32 dobrusia_to_ja napisała: > ale wysłałam jeszcze raz. Jakieś błyski i grzmoty na zachód od Poznania. To Twoja poczta? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: nadal nie mam 31.01.07, 23:35 renepoznan napisał: > Jakieś błyski i grzmoty na zachód od Poznania. To Twoja poczta? To moja wściekłość!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: George, Rene, Lucyfer:) 31.01.07, 21:39 tipsiara napisała: > Vikka każdy odpowie ci tak samo-od pocałunku w policzek w ciąze sie nie zachodz > i Lepiej pomóż koleżance w kłopocie a nie kpij z poważnej sprawy. Ja niestety chyba odpadam - nie ten poziom wiedzy:(:(. Odpowiedz Link Zgłoś