Dodaj do ulubionych

Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agente...

• Gość: warta07 Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agente.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 11:49
      Prezes MTP przyjmuje delegacje zagraniczne, a państwo chce wiedzieć, co się
      mówi. Szpiegostwo gospodarcze istnieje na całym świecie. Ten stołek jest
      nierozerwalnie związany z przekazem informacji wyżej. Mam nadzieję,że prof.
      Grucjman i prez. Kayser wykażą się zdrowym poznańskim rozsądkiem. Nie będzie
      stolica mieszać w naszym mieście.
    • Gość: wilda Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agente.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 12:18
      Jaki to agent. Wywiad gospodarczy jak Olechowski. Na nikogo nie doniósł. Na
      listę trafił z zawiści paru baranów ze stolicy. A jak ktoś siedzi tyle lat, to
      jest profi. Kogo chcecie na prezesa, Begerową?
    • Gość: górczyn Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agente.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 12:52
      Wichrzycielom z PIS mówimy stanowcze NIE!!!
      • Gość: krzysiu65 Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.hypair.net 01.03.07, 13:51
        Tak się zastanawiam czy skoro Skarb Państwa jest częściowym właścicielem MTP, to
        czy miasto Poznań nie mogłoby odkupić od państwa udziałów? Wtedy wszystkie
        decyzje personalne byłyby rozwiązywane na poziomie magistratu oraz Rady
        Nadzorczej i Zarządu MTP. Nie byłoby mieszania się warszawiaków w nasze
        poznańskie sprawy.
        Padły zarzuty że Targi podupadły. Można tak to odczuwać bo bardzo prężnie
        rozwijają się Targi Łódzkie i Targi Kieleckie. To powoduje częściowy odpływ
        imprez z Poznania. Sam kilkakrotnie byłem na Targach w Łodzi i widziałem jak to
        się rozrastało z roku na rok. Należy jeszcze pamiętać że swego czasu w
        Bydgoszczy były organizowane dość spore imprezy targowo-informacyjne a to miasto
        jest trochę bliżej Poznania niż Łódź czy Kielce.
        Co do osoby samego prezesa to osobiście jestem za pozostawieniem go na
        zajmowanym stanowisku.
      • Gość: obserwator kto broni Zalewskiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:50
        bardzo ciekawe zjawisko - wszystkie wyrazy poparcia dla Zalewskiego pochodza z
        adresu : IP: *.adsl.inetia.pl
        • Gość: Jerry Re: Zastąpi prezesa miernota z PISu!I IP: *.izacom.pl 01.03.07, 19:12
          Ito k..wa będzie nieszczęście dla MTP.MTP będzie odzyskane.
          • Gość: przy nadziei Re: Zastąpi prezesa miernota z PISu!I IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 21:16
            O Zalewskim można dużo złego powiedzieć, ale to facet o pikeielnej inteligencji
            i mam nadzieję, że poradzi sobie z PIS-em, jak poradził sobie z kryzysem
            gospodarczym.

I że wyciągnie także wnioski dotyczące sytuacji wewnętrznej w firmie. I targi
            na tym zyskają dwukrotnie.
        • Gość: japa Re: kto broni Zalewskiego ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 22:23
          adsl.inetia.pl to wszyscy co mają netię, a tych jest dużo
          • Gość: IPteligent Re: kto broni Zalewskiego ? IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 23:00
            mylisz się jeśli wierzysz, że obserwator skumał o co Ci chodzi... :)
            • Gość: Pit Re: kto broni Zalewskiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 06:06
              dawno z takim utęsknieniem nie czekalem na Wielkanoc
    • Gość: r_g Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:20
      Nie chcesz mieć za szefa agenta to <a
      href="http://www.praca.kalesin.mage.pl">zmień pracę</a>
    • Gość: opa Ukarać za działalność w WSI powołanej po r. 1989 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:38
      Wniosek o odwołanie tego człowieka za działalność w legalnej polskiej instytucji
      powstałej po roku 1989 może postawić tylko PISowski paranoik i to taki, który
      był w momencie powstania WSI szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego. Ci, którzy
      popierają taki wniosek nie mają świadomości, że w tym działaniu Kaczyńskich jest
      zemsta za 15 lat swoich niepowodzeń wynikłych z nieudacznictwa
      • Gość: Prag od kiedy Zalewski jest agentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:39
        Jak wygląda prawda - "Według raportu szef MTP został zarejestrowany jako
        współpracownik Zarządu II
        Sztabu Generalnego - był to organ wywiadu wojskowego Ludowego Wojska Polskiego,
        który istniał w strukturach armii od roku 1951. W 1990 r. został połączony z
        Wojskową Służbą Wewnętrzną i utworzył Zarząd II Wywiadu i Kontrwywiadu, który
        rok później został zastąpiony przez WSI. Oznacza to, że według raportu Zalewski
        został zwerbowany jako agent przed powstaniem WSI, czyli jeszcze w PRL."
        • Gość: łowcaJeleni Re: od kiedy Zalewski jest agentem? IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 20:57
          no i co jeleniu - Ty się urodziłeś w PRLu - jak sądzisz - powinno się Ciebie w
          związku z tym wykastrować?
          • Gość: nik przysłać NIK IP: 75.126.114.* 03.03.07, 10:09
            te same szuje które zmuszały pracowników do podpisania "listy z poparciem"
            stukaja teraz pracowicie na klawiaturze komputerów
            wystarczy przysłać kontrole NIK i ten super menago nie dość że wyleci - to
            pójdzie siedzieć
            taka jest prawda
          • czarna9919 Re: od kiedy Zalewski jest agentem? 03.03.07, 10:31
            To wszystko jest śmieszne – wychodzi z nas POLSKA mentalność – dokopać komuś to
            nam będzie lepiej – sąsiad to wróg polityczny nr 1.
            Ok. niech przyjdzie nowy prezes (oby znał się na biznesie targowym ) i będzie
            wesoło! Zaczną się zwolnienia – bo kto nowy będzie trzymał na terenie ok. 350
            osób ? Stworzy spółki pośrednie i to z nowych zaprzyjaźnionych instytucji.
            Pożyjemy zobaczymy … Polak mądry po szkodzie! A może targi

JESTEM ZA A NAWET PRZECIW – MĄDRE POLSKIE PRZYSŁOWIE !
            • czarna9919 Re: od kiedy Zalewski jest agentem? 03.03.07, 10:47
              zniszczyć targi i zbudować kolejny super sklep ;)) korki będą mniejsze i
              stracimy znaczenie miasta targowego. Warszawa, Kielce, Łódź, Wrocław już się
              cieszą z naszego poznańskiego postępowania, oni znają znaczenie słów: miasto
              targowe – i chętnie podłożą nam kaczkę aby je zdobyć.

Żyjemy tu i teraz – to się liczy.
              • Gość: poranek zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: 75.126.114.* 03.03.07, 22:04
                nie straszcie tych ludzi z MTP - targow nie zrobi samo centrum targowe majace
                do dyspozycji garnitur bmw
                patrzac z daleka na te sytuacje mysle ze nareszcie zaistniala wielka szansa dla
                MTP
                odezwe sie pozniej bo teraz czas na prace
                wszyscy z MTP ... czas na sprawiedliwość i pozegnajcie Bogusia z honorami
                • Gość: czarna 9919 Re: zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: *.mtp.com.pl 04.03.07, 12:39
                  pożyjemy zobaczymy - a czy ty znasz Bogusia ? że jesteś taki mądry ?
                  a może jesteś taki zdolny, że też z roboty wyleciałeś! ten kto zna swoją
                  wartość i jest mądry życiowo wie swoje i robi swoje. Łódź jako m.targowe
                  upadło - bo co nowe ministerstwo to nowy prezes. ok. zmiana prezesa może i jest
                  potrzebna ale pytanie KTO TO BĘDZIE! Człowiek kaczolandu - będzie super.
                • Gość: Wtajemniczony Re: zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: *.icpnet.pl 07.03.07, 22:30
                  BMW??? Ty wiesz jakie są wozy służbowe na targach??? Najlepszy to Volvo S80 -
                  jedna sztuka i to wcale nie z najlepszym wyposażeniem (nie ma nawet skóry, bo
                  niektórzy jej nie potrzebują...). Poza tym jest Toyota Yaris, Skoda Octavia, VW
                  Caddy, kilka VW Transporter (bodaj dwa T4 i jeden T5), Renault Kangoo, Star i
                  kupa melexów :))). Więc nie pitol o służbowych BMW :)))
                  • Gość: tłumacz Re: zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: *.icpnet.pl 08.03.07, 22:58
                    "Centrum Targowe targów nie zrobi mając do dyspozycji sztab BMW"

Cóż, jakby wtajemniczony wczytał się w treść może inaczej zrozumiałby ten
                    skrót.... Bo MTP nie rozbija się faktycznie samochodami marki BMW.

Ale nie zgodzę się także, że pracuje tam sztab biernych, miernych wiernych
                    ludzi. MTP to naprawdę ludzie bardzo zaangażowani w to co robią i to zarówno w
                    CT, jak i w terenie. A miernotę znaleźć można wszędzie...
                    • Gość: Waldemar K. Re: zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:49
                      i masz racje
                      wywolywanie konfliktu pomiędzy CT GA a resztą świata bylo ulubionym zajeciem
                      wiceprezesa Trawy
                      czy to ma sens?
                    • Gość: babajaga dzisiejsza rada nadzorcza MTP IP: 75.126.114.* 19.03.07, 08:12
                      Pojawiaja sie glosy obroncow PRLu, ze tajniacy dzialali dla dobra panstwa. Ze
                      kazde panstwo musi miec swoj wywiad, wiec agenci spelniali swoj obowiazek
                      patriotyczny.
                      Wedle dobrej szkoly propagandy kazde klamstwo musi zawierac sporo prawdy. tak
                      jest rowniez w tym wypadku.
                      Kto dzisiaj rządzi w tym kraju i jakie ideały się promuje - pokaże rada
                      nadzorcza MTP która rozpoczyna się o 13.00
                      czy zwycięży PRL czy uczciwosc?
                  • Gość: he he Re: zalewski= przeszlosc=WSI=PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 05:56
                    no tak na samochodach sie znasz ale na skrotach juz mniej
                    i pitol sobie pitol
    • Gość: 97 czy przekroczymy 100 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 09:00
      97
      • Gość: Karol wizerunek MTP w oczach klientów IP: 75.126.114.* 04.03.07, 19:17
        jestem zdziwiony, ze taka dyskusja ma miejsce - czlowiek ktory szanowalby Targi
        i ich przyszlosc sam zlozylby dymisje
        Przynajmniej odszedlby z twarza - teraz raczej traci dzien po dniu swoją
        wiarygodność i pokazuje jak przyrosł do stołka
        • majkamajka7 Re: wizerunek MTP w oczach klientów 04.03.07, 23:44
          W Niemczech czy w innym państwie Unii coś takiego byłoby niemożliwe!!!! aby
          były agent mógł być prezesem targów, to jest kompromitacja nie tylko targów ale
          i dla całej Polski. Chyba najwyższy czas aby to stanowisko objął ktoś
          kompetentny i stworzył targi porównywalne z targami w innych państwach Unii. Bo
          jak na razie imprezy pozostawiają wiele do życzenia- po prostu –
          katastrofa !!!!! Może przy okazji warto byłoby przyjrzeć się też innym
          pracownikom, którzy są niekompetentni i nie znają nawet Angielskiego!!!!!
          zatroskany wystawca
          • Gość: JaG Re: wizerunek MTP w oczach klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:33
            Niekompetencja na stanowiskach urzędniczych? To przecież norma. Często urzędy <a
            href="http://www.praca.kalesin.mage.pl">przyjmują do pracy</a> odsiewając zbyt
            zdolnych, wykształconych kandydatów (zagrożenie dla kierowników) lub przyjmują
            "swoich" kandydatów na dobrze opłacane stanowiska.
          • Gość: Scyzoryk Re: wizerunek MTP w oczach klientów IP: 75.126.114.* 05.03.07, 20:24
            targi mody macie takie same jak prezesa
            w Kielcach agentów nie ma - zapraszamy
            • Gość: scyzor II Re: marzenia scyzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:28
              Upadek MTP , o tym marzę !!!
        • Gość: KL Re: wizerunek MTP w oczach klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 06:14
          odspawać
    • Gość: observer Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 05:42
      ale wyciszanie tematu w poznanskich mediach
      • Gość: Bogusław Zawisza kiedy Rada Nadzorcza MTP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:36
        16 marca 2007 r - 99%
      • madamchichnik Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen 07.03.07, 18:42
        Gość portalu: observer napisał(a):

> ale wyciszanie tematu w poznanskich mediach

To jest przekleństwo tego kraju. Towarzystwo wzajemnej adoracji wszyscy są od
        siebie uzależnieni ,taka z nas prowincja. A ile znanych osobistości broniło
        Peatza. Nikt nikomu nie chce się narazić. Polak nigdy nie będzie wolnym
        człowiekiem zawsze należy do jakiejś sieci.
        • Gość: observer Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 05:55
          Paetzowi prawie się udało....
          chociaz patrząc dzisiaj na te sprawe - czy on naprawde nie ma nas Poznaniakow
          w ...nosie?
          a jak bedzie z agentem Jasiem Fasola Niezatapialnym?
          • Gość: roswell taka jest prawda IP: 75.126.114.* 09.03.07, 19:43
            Jas Fasola nazywany czasem niezatapialnym jest przybyszem zewnątrz czyli z marsa
            jego żona odbiera sygnały za pomocą anten zamocowanuych przewaznie na uszach
            sygnaly z kosmosu
            sam wiem bo kupowalem jej nowe wyroby jablonexu
            jasiu nie wie co sie dzieje na swiecie co jest grane mowi mu grucha ale nie
            zawsze prawde
            tym bardziej ze pali trawe
            trawa tez nie mowi prawdy bo wali gruche
            ciezko zorientowac sie w polityce MTP
            szczegolnie kadrowej
            wiadomo
            po koniaku człowiek glupieje
            • Gość: as Re: taka jest prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 07:20
              dobreeeeeeeee
    • Gość: 19 19 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 08:40
      no to tylko 8 dni i wszystko jasne?
      • Gość: gość 19 marca IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 18:58
        Mam nadzieję, że dadzą ludziom pracować rozwiewając spekulacje na temat
        odwołania prezesa. Nikt nie lubi niepewności.

A Zalewski musi zostać.
    • Gość: angrusz Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 18:33

A wcześniejszy szef to chyba tez był agentem .Jakoś szybko awansował na
      ambasadora .

Takie to są albo były drogi awansu . A mnie ciemnotę wciskano że wykształcenie
      i ciężka praca .
      • Gość: Piotr oswiadczenie prezesa IP: 75.126.114.* 15.03.07, 07:26
        To ostatnia niedziela
        dzisiaj się rozstaniemy,
        dzisiaj się rozejdziemy
        na wieczny czas.
        To ostatnia niedziela,
        więc nie żałuj jej dla mnie,
        spojrzyj czule dziś na mnie
        ostatni raz.
        Pytasz co zrobię i dokąd pójdę,
        dokąd mam iść, ja wiem...
        dziś dla mnie jedno jest wyjście,
        ja nie znam innego,
        tym wyjściem jest, no, mniejsza z tem.
        Teraz nie pora szukać wymówek
        fakt, że skończyło się,
        dziś przyszedł inny, bogatszy i lepszy ode mnie
        i wraz z Tobą skradł szczęście me.
        Jedną mam prośbę, może ostatnią
        pierwszą od wielu lat,
        daj mi tę jedną niedzielę,
        ostatnia niedzielę,
        a potem niech wali się świat.
        To ostatnia niedziela
        dzisiaj się rozstaniemy,
        dzisiaj się rozejdziemy
        na wieczny czas.
        To ostatnia niedziela,
        więc nie żałuj jej dla mnie,
        spojrzyj czule dziś na mnie
        ostatni raz.
        • Gość: bogus taka jest prawda IP: 195.175.37.* 16.03.07, 18:41
          tak naprawde jestescie naiwni
          czy wy myslicie , ze przewodniczacy Gruchman mnie nie zna z dobrej strony?
          szkolenia , ze o innych zabawkach nie wspomne
          ze prezydent i wicek wypadli kurze spod...
          biznesik łączy
          ze wy poznaniacy w mniejzej lub wiekszej skali coś zrobicie?
          kupcie sobie gacie z napisem roma dobrze jak beda czerowne
          i cmoknijcie wszystkich w trąbkę
          układ zawsze zwycięzy szczególnie na prowincji
          heheheheh
          • Gość: Gerwazy Re: taka jest prawda IP: 195.175.37.* 17.03.07, 22:12
            to niestety jest możliwe
    • Gość: e-widz Re: Szef Międzynarodowych Targów Poznańskich agen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 05:59
      no to dzisiaj o 13.00 ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka