jjkass 22.02.07, 19:45 co z tymi facetami?????? szukam męża a tu nic, pustka, chyba zostane na zawsze singlem hehehehe Panowie gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 19:48 Jesteś pewna, że to dobry pomysł?? Odpowiedz Link Zgłoś
jjkass Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 19:57 szukanie męża?? a co? wiecznie mam być sama?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:13 Wczoraj pewna singielka z odzysku stwierdziła, że facet to tylko kłopot. Jej jest lepiej bez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybredna Re: SZUKAM MĘŻA_no to masz IP: *.icpnet.pl 24.02.07, 22:20 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&id_f=1 nie zbyt przyjemne takie obcowanie a pozniej sex z takim????????? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 19:57 dobrusia_to_ja napisała: > Jesteś pewna, że to dobry pomysł?? Każdy sposób jest dobry jeżeli skuteczny. A my tu mamy przypadki róźne.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jjkass Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 19:59 jasne, że to żarty;-) tu nie znajde kandydata, bawie się tematem. Nie martwcie się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:08 jjkass napisała: > jasne, że to żarty;-) tu nie znajde kandydata Bez szczegółów - ale mamy tu przypadek forumowej pary. Więc tak łatwo nie rezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
jjkass Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:10 hehehehehhe przestań;-)) wole face to face;-) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:13 jjkass napisała: > hehehehehhe przestań;-)) wole face to face;-) Forum było pretekstem Potem było face to face. I potem ciąg dalszy. i jeszcze dalszy :):):):) Ale po co ja Cię namawiam. Niestety ja juz na uwięzi i tylko Tobie wątek blokuję. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:22 jjkass napisała: > hehehe na uwięzi;-) > a blokuj, blokuj. Zaprosiłbym do tych zwariowanych wątków "o raportach ze WSI" i że "nie możemy wątków kontynuować" ale wg mojej wiedzy to tam wszyscy juz na uwięzi. Więc nie wiem czy by Ciebie to bawiło. Ale czasami bywa zabawnie. Więc jeśli masz ochotę i tę odrobinę fantazji ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jjkass Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 20:29 dzieki, za chwile uciekam...ile można przed kompem. Zreszta jutro trzeba wstac;- ) i walczyć cały dzień, a wieczorem? ile sobie odbić na stary rynek, skonczyły się stresy;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasus3 Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:22 Sorry popilismy troche z kolega ale jutro wroce do domu. Buzka kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 22:04 A czy to przypadkiem nie Ty, Dobrusiu, przechwalasz się co jakiś czas tutaj swoim mężem? Dlaczego chcesz koleżankę zniechęcić? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: SZUKAM MĘŻA 22.02.07, 22:14 ?????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:27 życzę powodzenia!!! nowe forum rodzinne: www.forum.rodzinna.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamy... Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.sk4.am.poznan.pl 26.02.07, 08:17 jak Ci sie podoba to forum to sie tam zaloguj;-))) Odpowiedz Link Zgłoś