pakistanka 28.06.05, 18:07 wiecie moze ile placi sie oopiekunce do dziecka. ja jestem molada i bez dosw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:10 malolacie bez doswiadczenia nikt nie da pod opieke dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pakistanka Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:19 moalolacie moze nie ale straej dupie ;]takkkk. a znasz odp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: ile koszttuje opiekunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:20 ja bym wziela 5zl\h Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:21 Znam Nic nie zapłacą, bo nie zatrudnią Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:31 Co to jest molada bez dośw? To jakaś grypsera? Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:35 dziewczyna zapytala i chciala konkretnych odp.a nie dogadywania jej od małolat bez doswiadczenia.Wyluzujcie,moze tez kiedys bedziecie miec problem i ktos was wyzwie od dzieciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:39 Zwróć uwagę, droga Stokrotko, że sama zaczęla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: masz problem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:45 obiektywnie patrzac na babki bedace opiekunkami, jestem mloda, ale 19 lat to raczej stara osba i zastanawiam sie ile mozna by wziac w monim wieku, a bez dos droga yomo nie znaczy tylko jednego, nie mam dosw jako opiekunka!! Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: masz problem??? 28.06.05, 18:50 A przyjmujesz zapłatę w naturze? Mogę dać ci wiele. Może nawet więcej niż oczekujesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: masz problem??? 28.06.05, 18:47 Tobie też się dostanie dzieciuchu. Niech młodość rozkwita. I zdobi kobiece lica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 18:54 Tak poza tym to dobra opiekunka do dziecka może wziąść dużo. Może zabrać ojca dzieciom, męża żonie, samotność w długie zimowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: ile koszttuje opiekunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: ile koszttuje opiekunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:22 bardzo dziekuje za wszystkie odp naprawde bardzo mi pomogliscie :] Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 19:31 Chcesz jasnej odpowiedzi to już spieszę. Możesz wziąść tyle ile ktoś ci da. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sedes666 Re: ile koszttuje opiekunka 28.06.05, 19:32 No i nie dziękuj, bo i nie ma za co. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ile koszttuje opiekunka 29.06.05, 13:11 Reasumując: nie chodzi o wiek szanownej autorki, ale o to, że z jej postu widać, iż nie ma ona cech pożądanych u opiekunki do dziecka. Jest mianowicie niechlujna i leniwa. Zakładam, że "molada bez dosw" miało znaczyć "młoda bez doświadczenia". I naprawdę, miła Pakistanko, nie chodziło mi o twoje doświadczenia seksualne. Cóż, jeśli wszystko ci się z jednym kojarzy, to kolejna cecha dyskwalifikująca opiekunkę: może zdemoralizować dziecko.... A teraz co do meritum (trudne słowo...): 1. Jeśli ktoś pisze "molada" zamiast "młoda", to jest niechlujny, 2. Jeśli ktoś pisze "bez dosw", bo nawet mu się nie chce dokończyć wyrazu, to jest leniwy. Tak że niestety nie wróżę ci kariery na tym nasyconym w końcu rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ile koszttuje opiekunka 29.06.05, 13:41 BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś