Gość: olka IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 01:02 Szukam opini na temat firmy produkującą okna Przed.Budowlane JASINSKI Sp.zo.o z ul.Hetmanskiej.czy ktos kupował tam okna .Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fakundo Re: Szukam opini ,,okna -jasinski IP: *.netone.com.tr 25.02.07, 13:01 Ja bym sie trzymał od nich z daleka. I ja i znajomi niestety mielismy/mamy z ta tkwiaca mentalnie w komunizmie firma do czynienia. Chamstwo, karygodne traktowanie klienta, i brak profesjonalizmu. Taniej nie zawsze znaczy dobrze. Radze sie trzymac na kilometr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szukam opini ,,okna -jasinski IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 19:10 Dzięki ale cos więcej można na ten temat dowiedziec się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jade Re: Szukam opini ,,okna -jasinski IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 23:34 Beznadziejne wykonanie, reklamacja na okna trwa baaaaaaaaaaaardzo długo, żle wyregulowane okna, często krzywo osadzone. NIE POLECAM, a wręcz odradzam. - Użytkownik nie z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakundo Re: Szukam opini ,,okna -jasinski IP: *.netone.com.tr 26.02.07, 10:15 U mnie problem z zakończeniem zamówienia, nie odbieranie telefonów, i granie po prostu w ch... Jakoś udało się wydostać wszystkie papiery, ale np. moja koleżanka próbuje od kilku miesięcy doprosić się o fakturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleek Re: Szukam opini ,,okna -jasinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:12 Dobry profil . Czasami zbyt dużo zamówień i zawala termin montażu. Ekipy bardzo dobre. Okna ok Odpowiedz Link Zgłoś