dark_ahios 22.01.04, 18:34 Czasem miewam czarne myśli ktore mnie przerażaja, strach pisać bo jeszcze się spełnią. Nie mowie o śmierci ale o tym co mnie otacza, o mojej wielkiej milości:)szkole,domu... macie na to lekarstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiesiu Genekolog Re: Czarne myśli IP: 67.71.121.* 22.01.04, 21:52 Tak wypij sobie pol litra na drugi dzien poczujesz sie lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_ahios Re: Czarne myśli 24.01.04, 14:32 Taaaa napewno pomogą... skzoda wszyscy sie upijo..bo smamemyu napewno nie bede pił :P i tyle bedzie dobrego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutek Re: Czarne myśli IP: *.udn.pl 24.01.04, 15:57 Masz racje, nie pij... bo picie to kompletne dno... a co do czarnych myśli... zawsze takie są... ale niezawsze się spełniają. A jak już się coś dzieje, to nie mamy na to wpływu :-( A znasz jakiś lek na zapomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
dark_ahios Re: Czarne myśli 25.01.04, 14:25 masz racje:) jak narazie sie nie sprawdzają i abrdzo dobrze, Bogu dziękuje za to!! a co do leku an zapomnienie..przestań wspominac to co kiedyś bylo...przestań mysleć i miec skojarzeńia...a jak nie to mlotkiem w łeb i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: Czarne myśli IP: *.udn.pl 26.01.04, 14:21 Młotek, mówisz... jak na razie ta idea najbardziej mi podchodzi... ale kogo tym młotkiem? Siebie czy Jego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
dark_ahios Re: Czarne myśli 26.01.04, 17:49 Młotkiem to lej wszystkich... jego tą dziewczyne siebie, gwoździe wszystko co pod ręke sie nawinie:) Odpowiedz Link Zgłoś