s-k-i-n 25.02.07, 21:02 europejskość to żaden powód do dumy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hupa Denryka Re: Portret poznaniaka IP: *.tami.pl 25.02.07, 21:25 a idź w pyry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Portret poznaniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 02:03 Wedlug tego przyglupa skina lepiej byc nazistom,antysemita i prostakiem takim jak on niz czuc sie europejczykiem! No coz skin jest chory psychicznie i trzeba mu ta niedoleznosc umyslowa wybaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:00 Było dalej: "Idź w pyry, łynty gryźć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Portret poznaniaka IP: 81.105.254.* 26.02.07, 02:15 No juz nie lecz sie z kompleksow publicznie - nic nie poradzimy na to, ze Twoja glowa wyglada jak d... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Portret poznaniaka IP: *.dsl.bell.ca 26.02.07, 04:31 ...fajnacki temat... ....trudno mi sugerowac jaki jest mentalnie Poznaniak....w swoim krutkim zyciu jak mi sie wydawalo wsrod Poznaniakow....wiecej bylo lewactwa przybylego z centranej Polski...niz Poznaniakow... ...kiedys na Glogowskiej chyba natknalem sie na 100%-towego Poznaniaka...zaczepiwsy go pytaniem;..."przepradszam cie , czy orietujesz sie gdzie jeszcze o tej porze moge kupic jakies tanie wino...?"...a on na to; ....ja tanich win nie pije..." ...i to byl chyba jedyny Poznaniak spotkany w mim zyciu....pozosta;l czesc moich poznanskich kompanow...byli to ludzie z calej Polski...watpie nawet czy wogole mozna jeszce spotkac w Poznaniu - Poznaniaka....jakkolwiek byc moze bedzie to moja odosobniona opinia....Poznan pograza sie w destrukcyjnych ukladach.....wlasnie lewicy.....wlasnie wszelkiego elementu jak sie wydaje oddelegowanego do rozwalania tradycji i wartosci narodowych Poznania..... Padaja targi...i to jest fsktem...Poznan nie wykorzystal unijnych dotacji...slabosc Poznania jest nadto postrzegana...no co jak co ale Poznan...wrecz powinien walczyc o swa dole jak zadna inna spolecznosc polski wrecz przykladowo....Solacz...Wilda...ech ludzie goincie tych lewackich oprychow przybylych z niewiadomo skad...i walczcie o swoj Poznan....goncie tych Kulczykow za ktorych tak mi wstyd....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Portret poznaniaka IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 26.02.07, 08:52 niestety poznaniacy są przedsiebiorczy i robia interesy oszukując innych-niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aga999929 Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:01 Nic nie wiem o lewakach pewnie to przesada ale Głogowska jest Poznaniem.W tych studniach kamienic żyje jeszcze pewnie Poznań.Ale pewnie tylko jego duch.No i inteligencja poznańska, może być stąd i stamtą przemieszana. Jednak ta z tąd nadaje klase. Ale przecież coś pociaga ludzi któży tu zaostają ta kultura włąśnie. Mnie do Poznania sprowadzili Poznaniacy bo potrzebowałam pomocy.I to było oczywiste dla nich. Poprostu nie ma to jak sobie człwoieka wziąśc na głowe. No i mieszkałam w Poznaniu Pięć lat. :)No to moge ich chyba pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: Portret poznaniaka 27.02.07, 00:02 a co to jest "> ....trudno mi sugerowac jaki jest mentalnie Poznaniak....w swoim krutkim zyciu' TO COŚ KRUTKIE??? Krótkie, to wiem, ale krutkie?? Ki diabeł?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Pan Filip to IDIOTA IP: *.cc.bbsrc.ac.uk 27.02.07, 14:34 nie dziw sie, ze nie spotkales prawdziwego poznaniaka. nikt sie przed Mulem takim jak ty, ktory pisze 'krutkim' i pije tanie wino, nie przyzna sie ze jest poznaniakiem i zadaje sie z takim smieciem ze wschody jak ty. tylko w polsce D i twojej zasranej dziurze z ktorej jestes maja tak glupie, prawicowo-ciulowe poglady. zaloze sie, ze nawet jednego obcego jezyka nie znasz tlumoku. o obyciu w swiecie nie wspominajac. WON z Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! 26.02.07, 15:34 bi.gazeta.pl/im/4/3945/m3945804.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 02:13 A jak ty się wpieprzasz na wrocławskie albo trójmiejskie forum to co? Wypad na forum nazistowskie, i przestań spamować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: te! Warszawiak! wypad z pozańskiego forum! IP: 81.105.254.* 27.02.07, 02:39 A co? Obsiusiales i jest teraz twoje? Kto ci poza tym powiedzial, ze jestem ze Stolycy? Chyba nie moj IP :D Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n a dlaczego pytano tylko ludzi w wieku 25-45 lat 26.02.07, 15:41 a coz młodszymi i starszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Ludzie zakpili z GW? 26.02.07, 09:20 Jak czytam te wyniki i opisy "portretu" to mam wrażenie, że ludzie sobie jaja zrobili z ankieterów. Juz najlepsza jest to przekonanie o atrakcyjnosci fizycznej poznaniaków. Narcyzami jesteśmy czy co? Czy to ankieta głupawa i ludzie to wyczuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ludzie zakpili z GW? IP: 150.254.125.* 26.02.07, 14:35 W pełni zgadzam sie z Filipem. Prawdziwych Poznianiaków to już nie ma prawie. Za to mnóstwo jest galonów i zabugoli... :( A ankieta jest glupawa i jej wyniki tak naprawde nic nie mówią. Pozdrawiam szczon z landu Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n a dlaczego pytano tylko ludzi w wieku 25-45 lat 26.02.07, 15:42 a co z młodszymi i starszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
aga999929 Re: Portret poznaniaka 26.02.07, 23:44 Przedsiębiroczy goscinii i dowcipni poznaniacy dokładnie tacy są. Mieszkałam tam 5 lat wiem cos o tym. Teraz jak jestem nawet przejazdem i nie skorzystamz gościnności to się obrażają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n jak mozna być gościnnym i zarazem skąpym? 27.02.07, 15:51 od kilku dni nurtuje mnie ta zagadka która wynikła z tej ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDIN Portret poznaniaka IP: *.cc.bbsrc.ac.uk 27.02.07, 14:24 JACY PRAWICOWI??!!!!! CHYBA JAKAS NIENORMALNA TA ANKIETA. MAM TYLKO JEDNA GLUPIA KOLEZANKE O PRAWICOWYCH POGLADACH. RESZTA TO CENTRUM I LEWO!!!! I BYNAJMNIEJ NIE MAM PARU ZNAJOMYCH ALE BARDZO WIELU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pueblo Co za porownanie.... IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 17:33 Co za debilny ranking miast... Najlepsze jest to ze polowa z pytanych nie pochodzi z danego miasta, wystarczy wyjsc na ulice i zobaczyc ilu przechodniow w miescie akademickim jest tuTEJszych. BUAHAHAHAHA GAZETA...... Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 21:32 buahahaha.... a co to tylko rdzenni poznaniacy z dziada pradziada moga sie wypowiadac w takich ankietach? czy jesli ktos w poznaniu np tylko studiuje albo mieszka w jego aglomeracji to nie moze z tym miastem czuc sie zwiazany? nie moze czuc sie poznaniakiem? ehh głupi pueblo... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 22:08 a co to tylko rdzenni poznaniacy z dziada pradziada moga sie wypowiadac w takic > h > ankietach? - tak powinno być jesli ktos w poznaniu np tylko studiuje albo mieszka w jego > aglomeracji to nie moze z tym miastem czuc sie zwiazany? nie moze czuc sie > poznaniakiem? - twoje dzieci bedą mogły o sobie powiedzieć żesą Poznaniakami Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: Co za porownanie.... 27.02.07, 23:29 O DZIEKI CI PANIE SKINIE ZE MOJE DZIECI BEDA MOGLY SIE TAK O SOBIE MOWIC :D TWOJA DOBROC NIE ZNA GRANIC :D! (myślalem ze to trzeba byc rdzennym poznaniakiem 5 pokolen wstecz :P) nie, nie, nie, poznan wcale nie jest miastem ksenofobicznym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Co za porownanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:36 oczywiście że nie jest:), mało głupków na świecie? i to podobno wszędzie:), Odpowiedz Link Zgłoś