Dodaj do ulubionych

Wrigley Poland-opinie

28.02.07, 22:40
jw
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: Wrigley Poland-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:21
      Było
    • v.i.k.k.a Re: Wrigley Poland-opinie 01.03.07, 00:22
      dobre byly biale gumy ale juz nie ma.
      • Gość: snikers Re: Wrigley Poland-opinie IP: 194.174.65.* 01.03.07, 05:08
        po 11 latach mnie wyrzucili na bruk
        • Gość: Tomaj Re: Wrigley Poland-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 06:25
          Świnie są wszędzie - górka swińska
          • Gość: j jeden z lepszych pracodawcow jaki mi sie trafil IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 09:49
            pracowalem na tasmie a dzieki pomyslom trafilem do dzialu markteingu. Mozliwosc
            wewnetrznych awansow. Mam wyzsze wyksztalcenie ale zaczynalem od poczatku...od
            pensji 1600 w ciagu 3 lat osiagnalem 7 tysiecy na reke plus premie i program
            motywacyjny. Po 4 latach odszedlem do innej pracy ale na Wrigley zlego slowa
            nie powiem. A fabryke mamy dzieki Warszawie:) Olali Amerykanow jak chcieli
            fabryke budowac w Wuwa i powiedzieli zeby jechac do Poznania:)
            • Gość: r_g Re: jeden z lepszych pracodawcow jaki mi sie traf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:17
              No to Warszawie dziękujemy ;)
              oferty pracy w samorządach
            • Gość: falra Re: jeden z lepszych pracodawcow jaki mi sie traf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:52
              Co Ty gadasz?Albo nie masz pojęcia o tej firmie,albo łżesz świadomie!
            • Gość: gosc Re: jeden z lepszych pracodawcow jaki mi sie traf IP: *.icpnet.pl 22.03.07, 09:24
              gosciu pie..sz głupoty wrigley miał powstac we wrzesni a ten twoj awans z
              tasmy do biura to sobie chyba wymysliłes ja we wrigleyu pracuje prawie 10 lat i
              nieznam takiego przypadku a firma nie jest wcale taka zła pewnie jest duzo
              gorszych pracowałem kiedys w firmie spokojnej za 400 zl po przyjsciu do
              wrigleya dostałem 900 (9 lat temu).a do pracy trzeba miec dystans jak i do zycia
              • Gość: inny gościu Re: jeden z lepszych pracodawcow jaki mi sie traf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:16
                Oj zdarzały się i zdarzają takie awanse, ale trzeba znac angielski albo miec
                plecy. Tak wogóle można liczyć na awans - ale nie z taśmy do biura.
                Jedno co wazne to po pracy u Jr Wrigley-a możesz liczyć na lepsze stanowisko u
                konkurencji.
                Pamiętajcie - firma Wrigley jest cool, tylko niektórzy ludzie do "duszy".
        • Gość: saxo Re: Wrigley Poland-opinie IP: *.toya.net.pl 03.03.07, 04:45
          Bo jestes zwykłym prostakiem Snickers
          Nie trzeba było wchodzic w dupe i fałszowac wynikow.
          Teraz masz za swoje ośle

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka