polskiprl 26.04.09, 17:17 Wczoraj miałam w domu imprezę no i była Policja;/ i mnie spisali, ale mandatu nie dali. Czy coś będę miała jakieś do czynienia w przyszłości z Policją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starucha_izergiel Re: Spisanie policja 26.04.09, 17:19 Czy coś będę miała jakieś do czynienia w przyszłości z Policją. Wylecz kaca a potem jeszcze raz to przeczytaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Spisanie policja 26.04.09, 17:22 daj spokoj... pewnie dopiero wstala..kazdy ma prawo byc zamroczonym z rana ;] Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Spisanie policja 26.04.09, 17:36 > nie dali. Czy coś będę miała jakieś do czynienia w przyszłości z Policją. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Spisanie policja 26.04.09, 20:23 ciekawa jestem ile lat ma autorka posta ;) ale obstawiam poniżej magicznej 18stki Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Spisanie policja 26.04.09, 22:29 proponuje isc na policje,poddac sie dobrowolnej karze:-DDD nastepnym razm,powiadom sasiadow o imprezie,zapros na drineczka i nie bedzie "niespodziwanych gosci" w mundurkach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Spisanie policja 26.04.09, 22:37 zapros panow policjantow na nastepna bibke, to sie nie bendom czepili Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Spisanie policja 26.04.09, 23:54 chodziło mi o to czy jak mnie spiali to czy bede musiala chodzic po jakichs komendach. nigdy nie mialam nic z policja wiec sie pytam. no tak troche nieprzytomna bylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Spisanie policja 26.04.09, 23:58 no cóż, widać zasłużyłaś. następnym razem nie zrobisz takiej imprezy, żeby katować nią sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Spisanie policja 27.04.09, 01:07 U mnie kara za interwencje przyszla listownie po 2 tygodniach i wynosila 40E Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Spisanie policja 27.04.09, 09:39 Samo spisanie nie powoduje żadnych konsekwencji prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: Spisanie policja 27.04.09, 13:58 sundry napisała: > Samo spisanie nie powoduje żadnych konsekwencji prawnych. o to mi chodziło, czyli mogę spać spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
whisky7 Re: Spisanie policja 28.04.09, 15:20 > Samo spisanie nie powoduje żadnych konsekwencji prawnych. Możesz spać. Niedługo dostaniesz wezwanie na komendę, a następnie do sądu grodzkiego. Za brak kultury trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Spisanie policja 28.04.09, 16:34 Podaj podstawę prawną.Ona nie pisze,że dostała mandat.Po co sąd grodzki? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Spisanie policja 28.04.09, 16:04 Nie straszcie dziewczyny :D Nic nie będziesz miała, pod warunkiem, że takie sytuacje nie będą się zdarzały notorycznie ;) Do nas kiedyś przyszła i były jeszcze większe jaja, bo kolega, który odebrał domofon myślał, że to inny kumpel który wyszedł się przewietrzyć, robi nas w balona, więc po usłyszeniu " Policja, proszę otworzyć" odparł : " no jasne stary" i odwiesił słuchawkę :) Na szczęście panowie byli niewiele starsi od nas i skonczylo się na 'pouczeniu" :D Odpowiedz Link Zgłoś