scholaj 02.03.07, 23:10 no cóż, wszystko kiedyś się kończy czas się pożegnać. Nie będzie mi Kaczogród wciskał co mam oglądac. Właśnie teraz zacznę dokładniej oglądać TVN we wszystkich postaciach, Polsat i oczywiście WTK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ti [...] 03.03.07, 00:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Hajdasz jest za krotka niech poda sie do dymisji IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 01:24 Pani Jolu nic Pani nie moze, nic Pani nie potrafi. Hajdasz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawman Przywrocic TVES do zycia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 01:40 tylko zamiast studia Piekary proponuje studio Andersia :) niech to bedzie televizja na miare naszych mozliwosci hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickie Re: Przywrocic TVES do zycia:) IP: *.cable.casema.nl 03.03.07, 08:07 Tak... zdecydowanie TVES... kto to jeszcze pamięta? Ja pamiętam telewizję, która jak na swoje czasy przykuwała do telewizora i nie wkurzała papką reklamowo-polityczną. A mógłby el dokotore wskrzesić ją do życia, skoro już tyle w naszym mieście zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Zmiany w programie TVP 3 Poznań 03.03.07, 09:52 pamietam czasy gdy docierała do mnie TVP Poznań. Więcej materiałów z mojego regionu w Teleskopie widziałem (dolnośląski Żagań pod okupacją lubuską) niż teraz za tak zwanej "lubuskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARY MARYCHk Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:09 Scentralizowana stacja . O wszystkim decyduje centrala .Centrala wyznacza godz. programu nawet liczbę minut. Jak za komuny. Już Was nie oglądam . Tylko TVN 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 11:26 Szanowni Państwo prawda jest taka że PTV-czyli publiczna (podobno)telewizja BARDZO "uczciwie" od paru lat pracuje na "kopniaka". Podobnie na "kopa" zapracowało sobie również publiczne radyjo"Merkury"--w owym radyjku jedyna i "słuszna" opcja też się "ma"dobrze !! W tych mediach jest potrzebna ŚWIEŻA krew naprawde ŚWIEŻA!! Wymieniana w tym temacie TVN--chyba już to czyni i czuje o co "kaman" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 12:34 scholaj oglądaj TVN, nikt ci nie broni.Po piątkowych ogromnie zmanipulowanych nienawiścią do rządzących Faktach, nie będę ich długo oglądał. PS.Przeczytaj w RZEPIE "Nie będzie nas, będzie las", o tym m.in.jak G. Wybiórcza z przyjaciółmi zmanipulowała Rospudę.Ludzie trochę obiektywności dla ... zdrowotności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.promax.media.pl 03.03.07, 18:47 Tobie to tylko Telewizja Trwam może pomóż. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 04.03.07, 11:14 ami - słyszałeś o pluraliźmie ? Dla ciebie tylko PRAWDA i WREMIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
spinaker206 Re: TV Regionalna = Obywatelska 03.03.07, 12:49 TV Regionalna powinna być Obywatelska, tylko skąd na to znależć pieniądze. UE wspiera regiony, to może tam należy ich szukać na taki projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: TV Regionalna = Obywatelska 03.03.07, 13:41 A co po pieniądzach jak tzw "demokratyczny rząd" tvp przypisał do swoich zdobyczy? Program bedzie taki jak Jarek pozwoli, a że na wiele nie pozwoli to pewne. Trzeba czekać na zmiane rządu i wtedy może tv bedzie do ludzi, a nie do oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 18:00 Pozosanie nam przeniesienie się do konkurencyjnego "Pulsu dnia" o godz 18.00 w WTK - oby tylko został wydłużony Odpowiedz Link Zgłoś