Dodaj do ulubionych

Zmiany w programie TVP 3 Poznań

02.03.07, 23:10
no cóż, wszystko kiedyś się kończy czas się pożegnać. Nie będzie mi Kaczogród wciskał co mam oglądac. Właśnie teraz zacznę dokładniej oglądać TVN we wszystkich postaciach, Polsat i oczywiście WTK
Obserwuj wątek
    • to_ti [...] 03.03.07, 00:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: maniak Hajdasz jest za krotka niech poda sie do dymisji IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 01:24
      Pani Jolu nic Pani nie moze, nic Pani nie potrafi. Hajdasz musi odejsc
    • Gość: pawman Przywrocic TVES do zycia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 01:40
      tylko zamiast studia Piekary proponuje studio Andersia :) niech to bedzie
      televizja na miare naszych mozliwosci hehe:)
      • Gość: sickie Re: Przywrocic TVES do zycia:) IP: *.cable.casema.nl 03.03.07, 08:07
        Tak... zdecydowanie TVES... kto to jeszcze pamięta? Ja pamiętam telewizję, która
        jak na swoje czasy przykuwała do telewizora i nie wkurzała papką
        reklamowo-polityczną. A mógłby el dokotore wskrzesić ją do życia, skoro już tyle
        w naszym mieście zrobił.
    • mercin.brezan Re: Zmiany w programie TVP 3 Poznań 03.03.07, 09:52
      pamietam czasy gdy docierała do mnie TVP Poznań. Więcej materiałów z mojego
      regionu w Teleskopie widziałem (dolnośląski Żagań pod okupacją lubuską) niż
      teraz za tak zwanej "lubuskiej".
    • Gość: STARY MARYCHk Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:09
      Scentralizowana stacja . O wszystkim decyduje centrala .Centrala wyznacza godz.
      programu nawet liczbę minut. Jak za komuny. Już Was nie oglądam . Tylko TVN 24.
    • Gość: oglądacz Re: Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 11:26
      Szanowni Państwo prawda jest taka że PTV-czyli publiczna (podobno)telewizja
      BARDZO "uczciwie" od paru lat pracuje na "kopniaka".
      Podobnie na "kopa" zapracowało sobie również publiczne radyjo"Merkury"--w owym
      radyjku jedyna i "słuszna" opcja też się "ma"dobrze !!
      W tych mediach jest potrzebna ŚWIEŻA krew naprawde ŚWIEŻA!!
      Wymieniana w tym temacie TVN--chyba już to czyni i czuje o co "kaman"
    • Gość: Poznańczyk Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 12:34
      scholaj oglądaj TVN, nikt ci nie broni.Po piątkowych ogromnie zmanipulowanych
      nienawiścią do rządzących Faktach, nie będę ich długo oglądał. PS.Przeczytaj w
      RZEPIE "Nie będzie nas, będzie las", o tym m.in.jak G. Wybiórcza z przyjaciółmi
      zmanipulowała Rospudę.Ludzie trochę obiektywności dla ... zdrowotności.
      • Gość: ami Re: Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.promax.media.pl 03.03.07, 18:47
        Tobie to tylko Telewizja Trwam może pomóż. Powodzenia
        • Gość: iza Wreszcie zmiany w TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 04.03.07, 11:14
          ami - słyszałeś o pluraliźmie ? Dla ciebie tylko PRAWDA i WREMIA ?
    • spinaker206 Re: TV Regionalna = Obywatelska 03.03.07, 12:49
      TV Regionalna powinna być Obywatelska, tylko skąd na to znależć pieniądze. UE
      wspiera regiony, to może tam należy ich szukać na taki projekt?
      • krystian10 Re: TV Regionalna = Obywatelska 03.03.07, 13:41
        A co po pieniądzach jak tzw "demokratyczny rząd" tvp przypisał do swoich zdobyczy?
        Program bedzie taki jak Jarek pozwoli, a że na wiele nie pozwoli to pewne.
        Trzeba czekać na zmiane rządu i wtedy może tv bedzie do ludzi, a nie do oszołomów.
    • Gość: ja Zmiany w programie TVP 3 Poznań IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 18:00
      Pozosanie nam przeniesienie się do konkurencyjnego "Pulsu dnia" o godz 18.00 w
      WTK - oby tylko został wydłużony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka