Dodaj do ulubionych

Nowa obornicka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 11:52
mam pytanie, czy ktoś może wie jaka jest realna szansa na budow nowej
obornickiej, i kiedy to maiłoby nastapić? kupiłem mieszkanie w pobliżu nowo
projektowanej drogi, ale niestety z rożnych przyczyn o tym fakcje(tj drodze)
dowiedziałem się później!
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkanka Re: Nowa obornicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:52
      Obornicka- jedna z najbrzydszych ulic w Europie!!! Ciekawa jestem zawsze jak
      udało im się wcisnąć następną tabliczkę, bilbordzik czy ogłoszonko. Skandal!!!
      Brak jakiejkolwiek linii zabudowy i mnóstwo dzikich ogłoszeń. Co do drogi, po
      prostu zadzwoń do dróg miejskich. 61 6529837 Na jakiej ulicy masz działkę? Co
      do drogi, to nie mają pieniędzy na łatanie dziur (przejedz się np Konatkowskiej)
      a co mówić o nowej drodze...
      • Gość: stanisław Re: Nowa obornicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:26
        Masz 3-4 lata spokoju.
        Najpierw musza ruszyc z Naramowicką - a zajmie to im ze 2 lata wiec na razie
        mozesz spac spokojnie.
        • Gość: Q Re: Nowa obornicka IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 21:48
          Wg mnie masz spokój aż nie powstanie zachodnia obwodnica.
          Dopiero po wybudowaniu zachodniej obwodnicy budowa nowej obornickiej bedzie
          miała sens.
    • Gość: Kibic Re: Nowa obornicka IP: *.a2j.airbites.pl 28.03.07, 22:25
      dzięki za info ale i tak te 3-4 lata nie są zbyt optymistyczna perspektywą!
      Mieszkać przy jednej z ważniejszych dróg Poznania nic miłego :( ale cóż w dobie
      szalejących cena w Poznaniu za m2, opcji nie było zbyt dużo! Mimo starań, tzn
      wizyt w 3 urzędach nie udało się mi nic konkretnego dowiedzieć? (nikt nic nie
      wie). M kupiłem przy Mateckiego, ale chyba mieszkańcy przy Królewskiej od AI
      mogą mieć niestety jeszcze gorzej! zresztą, taki wątek gdzieś sie już pojawił!
      • Gość: ewa Re: Nowa obornicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:56
        na stronach Miejskiej Pracowni Urbanistycznej w zakładce Studium, Kierunki jest graficzny załącznik pokazujący planowany przebieg nowej Obornickiej
        • Gość: Andrzej Re: Nowa obornicka IP: 150.254.92.* 29.03.07, 09:40
          Dokładnie link: www.mpu.pl/studium99/Mapa05/Map05_1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka