Dodaj do ulubionych

żłobek Balbina

12.04.07, 09:23
Witam!
Szukam opinii na temat tego żłobka,może któraś z mam podzieli się swoimi uwagami.Mam zamiar posłać tam dziecko od września.Chciałam do Krecika ale Pani coś tam kręci.W styczniu kazała zowiadywać się w marcu,w marcu że na początku kwietnia,a potem że po połowie kwietnia.Teraz twierdzi że nie będzie miejsc,ale zapisała nas na listę z numerkiem 713.PO prostu tragedia.Więc zamierzam złożyć wniosek do Balbinki,gdyż też jest niedaleko.A może ktoś poleci mi jeszcze inny żłobek w okolicy?Nie wiem czy jest jakiś na osiedlu Sobieskiego.Proszę podpowiedzcie coś.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hajaga Re: żłobek Balbina 16.04.07, 22:14
      Ja też zapisałam córeczkę do Balbinki, idzie tam od września. Mam Krecika pod
      domem, ale mnie również już w styczniu odprawiono z kwitkiem (mamy nr pięćset
      ileś) i bardzo dziwnie ze mną rozmawiano - w przeciwieństwie do Balbinki, gdzie
      byłam dwa razy i za każdym razem rozmawiałam z inną osobą (raz z kierowniczką) -
      obie bardzo miłe i sensowne osoby. Jest jeszcze Ptyś na Przyjaźni - kolejka,
      trzeba czekać do czerwca na wyjaśnienie, a o Calineczce na Pod Lipami słyszałam
      i czytałam dużo złego, m. in. na formu gazety.
      Pozdrawiam,
      • lena1911 Re: żłobek Balbina 19.04.07, 22:32
        3-letnia córka mojej koleżanki uczęszcza do Balbinki. Obie Panie są zachwycone-
        i ta Mała i ta duża- przemiły i fachowy personel; super atmosfera, pyszne
        jedzonko. Koleżanka dowozi Córcię aż z Tarnowa Pdg. bo twierdzi,że warto!!
        Także Polecamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka