nieslubne_dziecko_romana 03.06.07, 19:25 Szkukam dobrze zaopatrzonego sklepu akwarystycznego (akwaria, szafki, stojaki). Może mnie ktoś naprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny 04.06.07, 08:33 os. Powstań Narodowych, tuż przy ulicy Piłsudskiego (przy przystanku MPK). Mały sklep, ale jak będziesz coś potrzebować, to z pewnością Tobie sprowadzi. Przede wszystkim właścicielem i sprzedawcą jest KOMPETENTNY i UCZCIWY człowiek, który zna się na akwarystyce, a jak czegoś nie wie, to się nie wymądrza tylko to powie i z pewnością nie będzie Ci wciskał czegoś nieodpowiedniego na siłę - byle sprzedać. Zaopatruję się wyłącznie u niego i to przynajmniej od 8 lat. Serdecznie polecam, zwłaszcza, jeżeli zaczynasz przygodę z akwarystyką. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Sklep akwarystyczny 04.06.07, 22:23 Dzięki za odpowiedź, faktycznie zaczynam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny 05.06.07, 07:40 nieslubne_dziecko_romana napisał: > Dzięki za odpowiedź, faktycznie zaczynam:-) Poczytaj trochę (np. na stronach akwarystycznych), zanim dobierzesz rośliny i obsadę akwarium i NIE KUPUJ NIC w tzw. sklepach akwarystycznych przy hipermarketach, nie dość, że drożyzna to jeszcze nastawienie na maksymalny zysk, czyli wcisną Tobie byle co, oby było jak najdroższe (potrafią np. sprzedać mięsożernego suma, który w dodatku dorasta do 50 cm do zbiornika 50l z kąsaczami!) Jeżeli chcesz, wyślij mi e-mail'a - pomogę w miarę moich możliwości :) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 01:52 Moja zlota rybka plywa w kuli i nie narzeka.malo tego-spelnia kazde moje zyczenie;)heheeheheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 07:29 v.i.k.k.a napisała: > Moja zlota rybka plywa w kuli i nie narzeka.malo tego-spelnia kazde moje > zyczenie;)heheeheheeheh Spełnia ze strachu, żebyś jej nie przeniosła do szklanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 10:52 A w szklance tez siedzi, wlasciwie w kubku-jak zmieniam jej wode:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 17:00 v.i.k.k.a napisała: > A w szklance tez siedzi, wlasciwie w kubku-jak zmieniam jej wode:DDD No. Czyli wie, co ją czeka w przypadku niespełnienia Twojego życzenia. Kobiety bywają okrutne ;) Ale przynajmniej nie masz problemu ze swoim życiowym Partnerem, widzi, co robisz tej biednej rybce i na wszelki wypadek też jest posłuszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 18:12 Partner byl nieposluszny, tak wiec juz nie ma partnera:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 18:23 v.i.k.k.a napisała: > Partner byl nieposluszny, tak wiec juz nie ma partnera:PPPP Nie zmieścił się do szklanki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? IP: *.crowley.pl 05.06.07, 18:34 os. sobieskiego 36 chyba najstarszy sklep w Poznaniu - 15 lub 20 lat czynny baqrdzo dobrze wyposażony Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 18:40 Gość portalu: gggg napisał(a): > os. sobieskiego 36 > chyba najstarszy sklep w Poznaniu - 15 lub 20 lat czynny > baqrdzo dobrze wyposażony Nie chodziło Tobie czasem o os. J III Sobieskiego 33? Nie kojarzę sklepu akwarystycznego w bloku 36. Obsługa taka sobie (jeśli idzie o wiedzę akwarystyczną), a jeżeli chodzi o Piątkowo, to lepszy pod względem zaopatrzenia jest sklep na ul. Garsteckiego Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 19:50 Mi sie tez wydaje, ze to bylo w 36, ale moge sie mylic, w kazdym razie-skrajny blok na sobka od strony pst i tej co tesco jest. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 20:42 v.i.k.k.a napisała: > Mi sie tez wydaje, ze to bylo w 36, ale moge sie mylic, w kazdym razie-skrajny > blok na sobka od strony pst i tej co tesco jest. Czyli 33 :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 05.06.07, 21:12 Widzisz jakie mam proste myslenie, jesli na koncu to na bank wyzsza numeracja;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 06.06.07, 07:57 v.i.k.k.a napisała: > Widzisz jakie mam proste myslenie, jesli na koncu to na bank wyzsza numeracja;) Nie jest z Tobą tak źle jak sądzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 06.06.07, 16:00 Oczywiscie ze nie bo wszytko jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sklep akwarystyczny - gdzie? 06.06.07, 16:21 v.i.k.k.a napisała: > Oczywiscie ze nie bo wszytko jest ok:) Kobieca przekora :) Odpowiedz Link Zgłoś