Dodaj do ulubionych

Dr Marek Daniel

04.07.07, 14:07
Szukam adresu i nr telefonu do tego lekarza.Proszę o ewentualne opinie :)
Obserwuj wątek
    • nnnikita Re: Dr Marek Daniel 09.07.07, 14:41
      Grottgera 6 061 866 05 43 super nie jest, przepisuje duzo lekow niepotrzebnie
      tak po prostu zeby cie uspokoic ze wszystko jest pod kontrola. a wizyta trwa
      srednio 5-15 min. ale za to ma chody w szpitalu...
    • bart-tec Re: Dr Marek Daniel 29.08.07, 17:05
      Hmm, do super to sporo daleko.
      Wyposażenie gabinetu - żadne (fotel chyba pamięta pogrzeb J.W.Stalina). Brak
      USG. Moja żona dostała mocny lek (duże ryzyko dla płodu) i go po prostu nie
      wzięła. Inny lekarz (też wiarygodny) dał lek duuużo słabszy i bardziej bezpieczny.

Niestety brak USG = brak pewnej diagnozy.

Po badaniu p.pochwę dr. zdiagnozował istotne skrócenie szyjki i żonę poważnie
      nastraszył /porodem przedwczesnym/ podczas kiedy w dzisiejszych czasach podstawę
      stanowi USG szyjki i to co najmniej 2x (diagnozuje się różnicę długości i to
      mówi o ew. skróceniu).

Chody w szpitalu to może tak ale czy aż takie ?
      (były dyrektor kliniki Św. Rodziny - obecnie pełni jakąś funkcje bodajże w
      administracji wojewódzkiej sł.zdrowia)

Przykre jest to że mimo braku USG każda wizyta to okrągły wydatek - na 100 :-(

Tymczasem za 120 PLN można mieć wizytę u życzliwego dr. hab. będącego znaczną
      figurą na Polnej (który ma gabinet na miarę 21 wieku ze świetną aparaturą).

Reasumując - duże doświadczenie i życzliwe podejście to atuty, ale koszta wizyt,
      brak sprzętu, silne leki i nieco nazbyt zalecana ostrożność (moja żona odebrała
      tez zalecenia jako stan zagrożenia) nie każdemu się spodobają.
      • papilio.ego Re: Dr Marek Daniel 27.09.07, 14:55
        gdygym miała wydać za wizytę 100 i dodatkowo biegać na usg to serdecznie
        dziękuję. Ja za wizytę ze zwykłym badaniem płaciłam 50 a z usg 70. Ndmienię, że
        mój gin ma u siebie w gabinecie ktg, do którego pod koniec ciąży podłącza
        pacjentki.
        Oczywiście nie jest to dr Daniel. Choćby wspomniana diagnoza skrócenia szyjki -
        podczas rutynowego badania tez miałam podejrzenie skrócenia, kóre zostało od
        razu sprawdzone na usg. Okazało się jednak, że wszystko jest ok.
        Radzę więc się dobrze zastanowić, bo najważniejsze jest zdrowie dziecka i dobre
        samopoczucie matki. (dr Daniel wieeele lat temu teściową nastraszył jakiś m-c
        przed porodem, że ma ciążę mnogą...no comment).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka