teresa9930 01.08.07, 17:19 mój syn ma mieć operację stopy. czy możecie polecic lub odradzić jakiś szpital ( również prywatny )ortopedyczny i jakiegoś ortopedę. a może ktoś przechodził taką operację ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: poleccie ortopedę i szpital ortopedyczny IP: *.icpnet.pl 01.08.07, 21:33 Kiedyś miałam podobny problem,aż w końcu trafiłam na dr.Nowaka jak dla mnie jest super specjalista,z tego co mi wiadomo cieszy sie dobra opinia. "DYNA-SPLINT" ul.Starowiejska 5 od{przy ul.Słowiańskiej}. Tel.061 8216 539.Na wizyte czeka się ok.miesiaca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
josephina Re: poleccie ortopedę i szpital ortopedyczny 01.08.07, 22:03 Zaglądnij tutaj www.rynekmedyczny.pl/pl/poznan/slowackiego/ZOZ/1712356,,/niepubliczny_zak lad_opieki_zdrowotnej_traumatologii_i_ortopedii_rajmed Kiedyś to była państwowa przychodnia, dziś jest prv ale naprawdę najwyższej jakości. Konsultacja kosztuje 40 zł a terminy są 2-3 dniowe. Myślę że warto poradzić się tego lekarza !! większość noworodków poznańskich oraz starszych dzieci trafiła kiedyś do tej przychodni !! polecam serdecznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
josephina poprawny adres :) 01.08.07, 22:04 RAJMED www.rynekmedyczny.pl/pl/poznan/slowackiego/ZOZ/1712356,,/niepubliczny_zaklad_opieki_zdrowotnej_traumatologii_i_ortopedii_rajmed Odpowiedz Link Zgłoś