Dodaj do ulubionych

Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały

05.08.07, 19:53
Impreza całkiem spoko
Ludzie dajcie w końcu spokój z tą cisza
na całym świecie odbywają sie imprezy takie jak na Lechu jeśli komuś to nie
pasuje niech se wybuduje domek w lesie
Jeśli chcemy się rozwijać i chcemy zeby stadion był wykorzystany to takie
imprezy muszą być.
To jest stadion miejski, ale nie tylko piłkarski
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.echostar.pl 05.08.07, 20:27
      popieram! Z tym Strzeszynem to ludzie przesadzają, mieszkam na Górczynie i nic
      nie przeszkadzało:) a nawet gdyby to jest raz na jakiś czas. Więcej wyrozumiałośći:)
      • Gość: doogroo Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:36
        Dokładnie! Na Górczynie wyraźnie słychać co śpiewają kibice na koniec meczu i
        jak się drą w trakcie, a wczoraj nic nie słyszałem.

Bez przesady mości Państwo, bez przesady.
        • Gość: PP Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:43
          Kurde ale przeginają ci ludzie... Wilda jest dużo bliżej niż Strzeszyn, i podobnie jak Kwiatowe, a była spora cisza. Na Kaponierze też cicho. Zero zniszczonych tramwajów i autobusów. Więcej wyrozumiałości!!
          Poznan ma być metropolią, która żyje!
          • Gość: Cianek Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.iskra-zmils.com.pl 06.08.07, 07:27
            Szkoda, że mieszkam tak daleko bo sam z chęcią bym pojechał. Powinno być
            jeszcze więcej takich imprez bo ludzie wtedy nie muszą siedzieć w domu albo pod
            blokiem i się nudzić. A do tego jacy spokojni fani - to się chwali :)
            • Gość: Włodek z Grunwaldu Na Starym Grunwaldzie było nieco słychać. Ale nie IP: 217.97.159.* 06.08.07, 19:54
              było to głośniejsze niż tramwaje i nocne autobusy na Grunwaldzkiej.
              Przy otwartm oknie dobrze się spało przy takim miarowym oumps, oumps.
        • Gość: Doniu Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: 137.191.228.* 05.08.07, 20:43
          Gdyby taka impreza miala sie odbywac co tydzien to rozumialbym pretensje
          mieszkancow ale w planach jest by byla raz na rok wiec kompletnie nie kapuje
          glupot ludzi ktorzy nie rozumieja po co takie widowiska sa Poznaniowi
          potrzebne.Artykul w GW tez jest niestety napisany tendencyjnie i przedstawia
          uczestnikow jako bande przyglupow i plastikowych zwyrodnialcow,szkoda ze GW nie
          wykazala sie obiektywizmem
      • lenecja Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp 06.08.07, 01:39
        Opinie tych ludzi z osiedli przypominają mi reakcj mieszkańców mojego miasta z
        okresu festiwalowego, kiedy to w opolskim amfiteatrze trwają próby. Wszyscy
        narzekają, że jest za głośno, że są korki itp. Ja mieszkam koło amfiteatru i mi
        to absolutnie nie przeszkadza. To wspaniale, że miasto odżywa. Ludzie, przecież
        takie imprezy nie mają miejsca codziennie, lecz okazyjnie. Chyba to można
        znieść.
    • Gość: daichatsu Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:04
      a o RUTKOWSKIM cisza?bojowka zlala mu d....e.
      • Gość: Kuba Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 22:25
        Bez przesady, ja mieszkam dosłownie 500 metrów w prostej linii od stadionu Lecha
        i byłem wręcz zdziwiony że hałas jest tak MAŁY.
        Poszedłem spać ok 2.00 w nocy i przy otwartym oknie nie miałem żadnych problemów
        z zaśnięciem.
        Co innego mieszkańcy willi tuż przy stadionie, ale ten Strzeszyn i Os. Kwiatowe
        to przesada...
    • Gość: seba19 Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: 81.210.36.* 05.08.07, 22:33
      jazda w Poznaniu masakryczna my bylismy takze
    • Gość: MariaWikiniewicz Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:38
      Młodzi Państwo, absolutnie, takie imprezy powinny odbywać się o godzinie wcześniejszej, gdyż uniemożliwiają normalne życie wieczoram. Mieszkam bardzo niedaleko stadionu i to co się działo, to była jakaś katastrofa. Litości młodzieży!
      • thyson Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp 05.08.07, 22:52
        Wiecej luzu - rok ma 365 nocy - pozostało Wam 364 do kolejnej imprezy - spokojnych snów.

Drodzy Państwo z uwagi na zbliżające się ME w 2012 proponuje sie przeprowadzic. Chyba ze Prezydentowi Frankiewiczowi tak jak teraz impreze to konkurencyjne ME zorganizujecie.

Pozdrawiam wszystkich obecnych na stadionie - miło było znów Was spotkać
        • Gość: MariaWikiniewicz Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:59
          Na tyle stać Was młodzież? na ironiczne docinki? Każdy potrafi.Ciekawa jestem jednak,czy byłoby miło Wam, imprezowicze, wychodząc rano z psem wchodzić w urynę (mocz, mocz młodzieży)i wymiociny opryszków!?
          • Gość: rennee Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.icpnet.pl 06.08.07, 12:19
            Są pewne kwestie ponad którymi trzeba po prostu przejść. Szkoda, że starsi
            mieszkańcy miasta nie rozumieją sensu organizacji tego typu imprez. Po pierwsze
            Van Dyke to prawie jak the Rolling Stones. Po drugie Poznań jest dużym miastem,
            które nie ma prawa zamknąć się na ludzi, muzykę, a promocja to kwestia życia lub
            śmierci. Dodam tylko, że w kwestii promocji organizacji imprez masowych musimy
            gonić wszystkie największe miasta w szczególności pobliski Wrocław. Mało komu
            uda się zgdromadzić taką publiczność. Mieszkańcy byli ostrzegani. Taka impreza
            cykliczna to wprost promocyjne marzenie dla miasta, nie zdziwię się jesli za rok
            wyskoczy z czyms takim Wrocław, Wa-wa i paru innych. Ale to my bylismy pierwsi.
            Apel do starszych - też byliście kiedyś młodzi i też byliście głośni. Dajcie
            młodym poszaleć na stadionie, gdzie jest ochrona, zamiast mieliby sie szwendać
            po osiedlach i szukać rozróby.
            W tym roku mnie nie było, ale za rok będę na pewno!!! I mam nadzieję, że impreza
            będzie jeszcze lepsza (o ile to w ogóle możliwe:-)
            • Gość: siarka Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.kprm.gov.pl 06.08.07, 12:48
              >>>Van Dyke to prawie jak the Rolling Stones<<<

Nie no, człowieku, bez żartów - przydało by się umieć zachować pewne proporcje!
              Też lubię Dyke'a ale takie porównania brzmią po prostu smiesznie ;-)
              • Gość: re Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 11:17
                w swoim gatunku przecież. Lubienie czy nie nie ma tu nic do rzeczy. Van Dyke,
                Tiesto, Van Buuren i Oakenfold to największe nazwiska tej branży. Przecież nie
                porównuje tutaj Van Dyka wprost do Stonesów, bo to inne gatunki. Troche pomyslunku!
      • Gość: karran Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:40
        tylko ze w godzinach wcześniejszych nie widać efektów związanych ze światełem
        laserami i wizualizacjami
    • v.i.k.k.a taaa, podobno bydlo porozwalalo butelki 05.08.07, 22:39
      na calym parkingu i okolicznych ulicach:/
      Nie ma to jak organizowanie imprezy dla plebsu w miescie, ktora powinna odbywac
      sie co najwyzej w wiejskiej remizie strazackiej.
      • Gość: Cianek Re: taaa, podobno bydlo porozwalalo butelki IP: *.iskra-zmils.com.pl 06.08.07, 07:29
        Czlowieku, sama jestes plebs chyba!! Połowa cywilizowanej Europy przy tym się
        bawi, no ale na wioskach widać, że nie wiadomo przy czym się bawić!!
        • v.i.k.k.a Re: taaa, podobno bydlo porozwalalo butelki 06.08.07, 08:36
          Faktycznie, ucywilizowane zwierzatka z duzymi zrenicami.
      • Gość: west [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • v.i.k.k.a i pewnie nacpane k 05.08.07, 22:42
      pooraly swoimi tipsiarkimi rozowymi paputkami murawe.
      Dobrze ze tam nie poszlam:/
      • Gość: xxx [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:40
    • Gość: ...*vadis*... Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:46
      No masakra z deka, zaczymali mnie z kumplami przy wejsciu, bo mielismy piksy. Policja, trzepanko, ogulnie dosyć duża lipa. Ale zaraz po nas posypali się kolejni, z dużo grubszymi przewinieniami i nas puśćili na szczęśćie, hehheh, nawet wróciliśmy na P A R T Y ,tyle że bez piks... :=/
      • Gość: ulcia.zbi. Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:48
        No to życzę powodzenia tobie i twoim kumplom... dlatego wąsnie powinni zakazać imprez techno. Narkotyki, chamstwo, DRAMAT.
        • lenecja Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp 06.08.07, 01:46
          Gość portalu: ulcia.zbi. napisał(a):

> No to życzę powodzenia tobie i twoim kumplom... dlatego wąsnie powinni
          zakazać
          > imprez techno. Narkotyki, chamstwo, DRAMAT.
          To nie jest sprzężone z imprezą techno, lecz z faktem, że zawsze znajdzie się
          grupka idiotów, która przyćmi to, że większość bawi się kulturalnie i bez
          używek.
        • Gość: Qwer10 W polsce funkcjonuje stereotypowy obraz tych impr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:26
          1. WTF, jakie znowu Techno? o_0 Muzyka puszczana na stadionie Lecha nijak ma się
          do Techno. Techno jest minimalne i mechaniczne. Trance jest złożony i melodyczny.
          2. To że jacyś idioci biorą na takie imprezy narkotyki to jedno. 90% klubowiczów
          to uczciwi obywatele, którzy do czegoś takiego nie potrzebują boosta, chcesz ich
          wrzucić do jednego worka z narkomanami?
      • Gość: fan muzyki portal dla analfabetów to onet co tu robisz tępaku IP: 213.172.177.* 05.08.07, 22:52
      • Gość: PolisMen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:24
    • Gość: fan muzyki didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: 213.172.177.* 05.08.07, 22:50
      czasem zakręcą czarną płytę

oni o graniu nawet nie czytali

90% pewnie nie umie gitary nastroić

a puszczanie UPMA UMPA CYK CYK CYK to kazdy debil opanuje

bez rozumu, bez słuchu, bez sensu

a bydło skacze do tego gowna lecącego z glosników i nazywa to muzyką;)

heheh

są analfabeci w pojeciu językowym... są tez w pojeciu muzycznym

to są sluchacze techna, srechna, pierdziechna, gównechna, transu, sransu i
      całego tego syfu, ktory "graja" didzeje:)

;)

fan prawdziwej muzyki, granej na zywo, przez zywych ludzi
      • Gość: gosc Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: 213.199.198.* 05.08.07, 22:54
        Jak lubisz chodzic do opery suchac prawdziwej muzy to sobie chodz i nie obrazaj
        klubowiczów baranie
      • Gość: ...*vadis*... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:56
      • Gość: ~~ Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.host.songnetworks.se 05.08.07, 23:09
        o gustach sie nie dyskutuje... rajt?

• dj.hager Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy 05.08.07, 23:46
        co ty wiesz o tej muzyce ? całe gó..! jesli juz to na tej imprezie nie było
        techno tylko TRANCE
        a ci dj sraja a nie uruchamiaja jakies programy jesli nie masz zielonego pojecia
        o tej muzyce to sie nie wypowiadaj
        wielki znawca muzyki sie znalazł buhahahaha
        • joasia512 Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy 05.08.07, 23:51
          co racja to racja ( ponizszy wps dj.hagera nie do mnie ja tylko komentuje ) ,
          choc niektorzy dj-e mixuja rozne style,
          np oakenfold od chillout poprzez bass&drums po techno i oczywiscie trance.

dj.hager napisał:

> co ty wiesz o tej muzyce ? całe gó..! jesli juz to na tej imprezie nie było
          > techno tylko TRANCE
          > a ci dj sraja a nie uruchamiaja jakies programy jesli nie masz zielonego
          pojeci
          > a
          > o tej muzyce to sie nie wypowiadaj
          > wielki znawca muzyki sie znalazł buhahahaha
          • Gość: A. Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 00:13
            przede wszystkim to nie są DJ, ale producenci...
          • Gość: luks bass&drums :) IP: *.cable.ubr04.gray.blueyonder.co.uk 06.08.07, 01:41
            > co racja to racja ( ponizszy wps dj.hagera nie do mnie ja tylko komentuje ) ,
            > choc niektorzy dj-e mixuja rozne style,
            > np oakenfold od chillout poprzez bass&drums po techno i oczywiscie trance.

bass&drums :)
        • Gość: klakson Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:53
          Nie, mój drogi. Didżeje nie grają. Didżeje ewentualnie miksują to co już zagrane
          i nagrane. Żeby grać trzeba używać jakiegoś instrumentu.

brzmienia.pl
      • Gość: tsurani Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.idpan.poznan.pl 06.08.07, 12:04
        co fakt to fakt. Żal mi tych ludzi, mających uszy woskowiną pozatykane. Ale z
        drugiej strony jednak mają prawo do słuchania tego gówna i to też jest fakt.
        Tylko niech to robią albo ciszej albo niech wypie..ją poza miasto.
        PS: Nawet gdyby na Bułgarskiej grało 5 orkiestr filharmonii, dyrygowanych przez
        Bacha, to gdyby robili taki hałas - domagałbym się przeniesienia imprezy poza
        miasto. NIGDZIE w Europie nie wydanoby zgody na taką imprezę w srodku miasta.
        Tylko zakompleksione polskie moherstwo mogło taką zgodę wydać.
        • Gość: f tsurnani milosnik zydowskich rozdzek nie spal:DDD IP: *.eastwest.com.pl 06.08.07, 15:15
          za rok tez nie bediesz:D
        • Gość: Rob Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.icpnet.pl 07.08.07, 19:17
          "NIGDZIE w Europie" HAHA a gdzie to ty bywałeś Europejczyku? To w
          miastach odbywają się imprezy kulturalne do których należy ta
          impreza, ale ty tego pewnie nie zrozumiesz, wracaj do zmywaka
      • Gość: seba Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: 212.160.172.* 06.08.07, 14:32
        Nie wiem kim jestes,ale nie masz racji.Ja gram na pianinie,konczyłem szkołe
        muzyczna i słucham trance.Zdaje sobie spraae z tego ze sporo osób nie słyszy
        dobrze tej muzy i sie przy niej bawi,bo skacza w tylko w rytm basu...
        Ale niektóre kawałki sa naprawde sliczne!wystarczy sie wsłuchac.
        Więc chyba mi nie powiesz ze nie mam słuchu co??btw wiesz co to klucz
        wiolinowy?:)
        Pozdrawiam wszytskich fanów trance w Polsce!!!!!
        P.S Armin rulez:)
      • Gość: smirnoff Re: didżeje nie grają, oni uruchamiają programy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:26
        mimo ze jestem anty fanem tego gatunku, to nie zgadzam sie w pelni z toba. co do
        imprez swiete slowa, ale ta muzyke tez trzeba stworzyc, patrz chocby na
        przykladzie hip-hop`u instrumentalnego -
        pl.youtube.com/watch?v=P6OLnpMT0W0 . Jest maszyna, programator ale ten
        typ gra, nie odtwarza.
    • Gość: Gość Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 23:16
      Mieszkam na Junikowie. Hałas, jak na każdej "imprezie", nie będę się czepiać, że
      spać nie mogłam, spałam spokojnie. Ale w dzień koncertu, jadąc tramwajem byłam
      oburzona, zachowaniem techno-maniaków. Oczywiście cały tramwaj ich, głupie uwagi
      na temat innych pasażerów. Tragedia. Kibice jadący na mecz, nie są tak chamscy.
      • joasia512 techno jest cool i PiS jest cool 05.08.07, 23:40
        nie wiem po co Van Dyk robil uwagi o Kaczorach,
        bo ja akurat popieram PiS,
        a jednoczesnie bardzo lubie takie imprezy i muzyke techno.

dopoki ludzie na takich imprezach nie robia problemow ( dragi, rozboje itp ) to
        takie imprezy sa jak najbardziej ok.

aha - jeszcze jedno - Van Dyk nie jest wcale najlepszym DJem - daleko mu do
        Tiesto czy Oakenfolda.

kiedys kupilam 2 Cd Van Dyka i po 2 sluchaniach mi sie kompletnie znudzily,
        natomiast Oakenfolda , Tiesto czy ATB ( plus paru innych ) moge sluchac na
        okraglo...
        • Gość: Elloo Jeb..c Kaczynskich!!! IP: 83.141.119.* 06.08.07, 00:45
          ....
        • Gość: tsurani cóż nie dziwię się, że popierasz Kaczora IP: *.idpan.poznan.pl 06.08.07, 12:13
          te puste decybele nieźle musiały ci zlasować mózg
        • Gość: Gosc Re: techno jest cool i PiS jest cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:32
          Wstydz się! Jak możesz popierać PiS. Ta muzka ci już mózg wyżarła.
    • Gość: Bamberoza Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:40
      Takiego zlotu wiejskich traboli nie widziano dawno w okolicach
      Bułgarskiej....umcy umcy umcy cykcyk wciągnę tableteczke w mig. Na Ławicy
      bezsenna noc do 6 rano,
      • Gość: technodestruktor Oby techno się z.. jak gó.. w klopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 01:09
        Bo techno to wiocha. Jaka muza, tacy słuchacze 0_o.
        Słuchajcie dalej tego syfu i miejcie kiełbie we łbie. Ćpajcie, dymajcie,
        rasujcie fury i rozwalajcie się na drzewach. Tego wam życzę. Żal mi was nie
        będzie. I tak nie ma z wami o czym rozmawiać. Naprawdę...
        • Gość: xax Re: Oby techno się z.. jak gó.. w klopie IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.08.07, 06:41
          i tak właśnie wygląda polska tolerancja.jezeli ci sie coś nie podoba to tego
          nie obrażaj,mnie tez sie pare rzeczy nie podoba ale to nie jest powód żeby
          komuś życzyć rozwalenia się na drzewie,ZROZUMIENIE TO WYRAZ POZIOMU WYSOKIEJ
          INTELIGENCJI.widać że u ciebie troche to szfankuje.
          • Gość: technodestruktor Re: Oby techno się z.. jak gó.. w klopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:23
            Mam tolerować dragi?? Łysoli.. drechów?? Mam słuchać niemuzycznej muzy?? Jakby
            ci jakiś łysy debil jadący bumą i słuchający ync, ync rozwalił kogoś na ulicy,
            też byś to nazwał tolerancją??!! ;/ i potem jest hasło "sex, radość,
            tolerancja, muzyka, miłość".. w ogóle wszystko jest bezproblemowe, a zwłaszcza
            techno. Nie można się niczym innym przejmować.. jasne:]
        • Gość: Qwer10 Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:47
          1. Zasada nr 1 - o gustach się nie dyskutuje. Kłóci się tym bardziej. Sam nie
          przepadam za Techno, lecz nie obrzucam mięchem jego fanów jak wy.
          2. TO NIE JEST TECHNO
          Przykład Techno
          www.soundclick.com/pro/view/01/default.cfm?bandid=619406&songid=5613769&content=song
          Przykład Uplifting Trance (to jest to, co puszczali na stadionie)
          www.soundclick.com/pro/view/01/default.cfm?bandid=701131&songid=5339311&content=song
          Przykład Psychedelic Trance (odmiana Trance, której nie puszczali na stadionie)
          www.soundclick.com/pro/view/01/default.cfm?bandid=701131&songid=5342777&content=song
          • Gość: technodestruktor Re: Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:28
            O ile wiem to trance się wywodzi z techno:/ więc nie mów mi proszę o tym co
            jest czym;/
            • Gość: Id Re: Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:39
              trance wywodzi sie z techno a jazz z blackmetalu
              • Gość: technodestruktor Re: Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:38
                Zanim coś napiszesz to trochę najpierw poczytaj "mądralo" ^_^
                • Gość: Id Re: Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:55
                  a Ty naucz się rozpoznawać ironię
            • Gość: Qwer10 Re: Co wy qrna pieprzycie za przeproszeniem? -_-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:19
              Trance z Techno się wywodzi, lecz różnice między nimi są diametralne:
              1. Trance to najbardziej klimatyczna odmiana muzyki elektronicznej. Techno jest
              bezosobowe.
              2. Techno to muzyka całkowicie zmechanizowana. Trance jest organiczny.
              3. Trance charakteryzuje się największą złożonością melodii w muzyce
              elektronicznej. Techno jest mniej więcej minimalne.

IMO zbyt duże różnice, by można było te dwa gatunki traktować tak samo.
      • supermoher Wiocha na maxa. Tylko w Poznaniu takie imprezy się 06.08.07, 01:30
        organizuje... Manieczki i kupa buraków :P
        • Gość: MaRiCa Re: Wiocha na maxa. Tylko w Poznaniu takie imprez IP: *.toya.net.pl 07.08.07, 08:49
          Ty to chyba idioto nie wiesz co to są manieczki i co było grane na
          SOS`ie!!! Widzę, że sam jesteś burak !!!!!
    • Gość: steve kto to jest dizej?czyli polski analfabetyzm IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.08.07, 23:50
      to jest skrajny debilizm.Samochody kupujemy u dealera a moze u dilera a nie w
      salonie sprzedazy samochdow,projektanci to designers albo disangners architekci
      tez,kwiaciarnie to flower shopy a obnizka cen to sale nawet w zapadlej
      dziurze.Domy buduja deweloperzy a nie firmy budowlane, co to jest za kraj w
      ktorym w polskim filmie,polski aktor w filmie mowi fuck a narod rozmawia
      jezykiem,ktorego nie zna- lacznie z mediami.Jakas pani w tvn mowi,ze wszystko
      skonczylo sie szczesliwym happy endem kiedy happy end to wlasnie szczesliwy
      koniec i konczy sie jak sama nazwa wskazuje tylko szczesliwie.Najbardziej
      smieszy odmiana i pisownia tych wyrazow i zwrotow.
    • elmek Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp 06.08.07, 09:28
      Nie przesadzajmy z tym narzekaniem na hałas. Mieszkam w pobliżu Promienistej i
      Ściegiennego i przy otwartych oknach spałem spokojnie. Gdzieś tam w tle jakiś
      delikatny pogłos dochodził. Nie wiem co mogli słyszeć ludzie na Strzeszynie...
    • Gość: katja Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.direct-adsl.nl 06.08.07, 09:57
      Czy van Dyk nie jest Holendrem?
      • Gość: Lipix Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: 213.172.177.* 06.08.07, 10:53
        Jak ja czytam te komentarze to śmiać mi sie chce.
        Mieszkańcy domów jednorodzinnych marudzą kiedy tylko mogą. A to ze kibice za
        głośni (co dwa tygodnie), a ze tunningowcy szaleją w nocy i wieczorem na
        parkingu przy bułgarskiej (tez raz na tydzień z reguły, a praktycznie codziennie).
        Teraz to już przesadzają z tym moczem i wymiotami, bo to jest zawsze kiedy jest
        mecz Lecha.

Wy sie ludzie zastanówcie nad przeprowadzką

Ktoś dobrze napisał, ciekawe co zrobicie jak będą ME na stadionie na
        bułgarskiej, Pewnie pikietę zrobicie !!!

------

Co do poziomu tej muzyki "fan muzyki" napisał ze każdy głupi to potrafi- ja gram
        techno (nie trance) od 4 lat z vinyli i cd i nie powiedział bym ze to łatwe. A o
        PvD człowieku sie nawet nie wypowiadaj, bo ten człowiek robi live act'y takie ze
        byś z gatiarą szału nie zrobił. Bo jednocześnie nie zagrał byś na deck'ach i na
        syntezatorze grał melodii ( tak jak na pianinie tylko innymi dziękami)

------

Ciekawe czy ci mieszkańcy okolic stadionu orientuja sie ile zarobiło miasto na
        samej promocji Poznania (ludzie zjechali sie na to wydarzenie z całej polski i
        nie tylko) i na wynajęciu stadionu !
    • Gość: ja Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:11
      Ludzie bzdury gadają o tym hałasie...Mieszkam jakiś kilometr od stadionu i tylko
      lekki pogłosik w tle było słychać. Na pewno nie przeszkadzało w zaśnięciu.
      Jakieś dziadki robią aferę, że słyszeli hałasy na Strzeszynie-bzdura... W dzień
      koncertu o 1 w nocy przejezdzalem obok stadionu i nie było wcale tak źle.
      Spokojnie, a muzyka nie była, aż tak głośna a wcale nie mam problemów ze
      słuchem. Ale to normalka, że zdarzają się ludzie, którym wszystko przeszkadza.
      Ostatnio mieszkańcy Przeźmierowa stwierdzili, że na Torze Poznań jest za
      głośno... Tor ma już kilkadziesiąt lat a oni teraz chcą go wielce blokować
      podczas wyścigów. Dzięki temu koncertowi przynajmniej zrobiło się głośno o
      Poznaniu. U nas nie ma żadnych większych imprez. Zdarzy się jedna to marudy od
      razu wznoszą raban jak to im ona zaszkodziła :P
      • Gość: Gość Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.07, 11:15
        No ba, Poznań miastem techno-je'bów ;]
    • Gość: Amster Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:20
      Większość ludzi, którzy tutaj krytykują nie ma nawet pojęcia na czym to wszystko
      polega. Nie rozumieją na czym polega praca DJa. Nawiązując do naćpanej
      młodzieży, to zawsze i wszędzie znajdą się jacyś idioci, którzy nie potrafią się
      inaczej bawić, porównując Woodstock to tam dopiero jest zagłębie ćpunów. Co do
      hałasu, to trzeba się do tego przyzwyczaić i zaakceptować jeżeli mieszka się w
      takim mieście i to jeszcze niedaleko stadionu, chyba że ktoś woli się
      przeprowadzić na wieś.
    • Gość: zs Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:40
      No ale to to tekst roku "- Moja córka mieszka tuż przy stadionie. Do teraz nie
      może dojść do siebie. Jest w histerii, opowiada, że dom cały chodził, trząsł
      się do 6 rano - opowiada rozsierdzony mężczyzna." Mój Boże córka tego Pana
      nadaje się zdecydowanie do leczenia.

• mospin1 Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp 06.08.07, 12:17
        buhahahah normalnie ZAL.PL jak sie czyta wypowiedzi tych "najwiecej wiedzących"
        dajcie sobie spokój ludzie bo ja jesli nie znam tematu to sie nie wypowiadam a
        wy "wielcy znawcy muzyki" tu morały prawicie ze taka czy taka muza jest
        wiesniacka czy nie - ehhh troche tolerancji!

odnosnie imprezy - byłem i było pieknie! nie myslałem ze az tak dobrze to
        wszystko wypadnie a jednak okazało sie ze jak tylko jest pogoda to taka impreza
        na stadionie wyglada naprawde super :-)

a odnosnie dragów to wiadomo ze są ale nie ma sensu uogólnianie ze "wszyscy
        ćpają". dragi są wszędzie i bedą wszędzie nawet w kręgach bardzo wykształconych
        ludzi a nie tylko "stadionowej chołoty" jak tu niektórzy lubią gadac...
    • Gość: kkkkkk Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.chello.pl 06.08.07, 12:33
      Jak ja to czytałem uśmiałem się z tego.Ludzie nie wiecie co to jest głośno i tak
      dalej.Byliście kiedyś w Krakowie na rynku lub na innych imprezach masowych.Ja
      pochodzę z Krakowa i nikt nie narzeka jak są jakieś imprezy wręcz przeciwnie
      wszyscy się bawią (młodzi czy starzy).Ja mieszkam na obrzeżach 10 minut od
      centrum rynku i jak jest jakaś impreza idzie się.Znam nawet ludzi gdzie chodzą z
      cała rodziną.

U mnie w bloku mieszkają starzy ludzi ale też młodzi o 1 do 7 rano od piątku do
      niedzieli gra muza techno i nie tylko.Nikomu to nie przeskadza ale nie idzie tak
      cicho że nic nie słychac wręcz odwrotnie chyba była 3 razy policja sparwdzić czy
      nie ma ktoś narkotyków itp.A strasi mieszkańcy nawet przychodzą się bawić
    • Gość: pacha Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:27
      bylem na imprezie i bylo naprawde znakomicie.Imprezy na duzych obiektach ciesza
      sie duzym zainteresowaniem a tym bardziej jak przyjezdzaja takie gwiazdy
      swiatowej sceny klubowej.Jestem tylko zdziwiony tym jak ludzie mieszkajcy
      blisko stadionu narzekali.W koncu taka impreza odbywa sie raz w roku i niech
      nie narzekaja bo maja jeszcze 365 nocy aby sie wyspac.Impreza byla na
      niesamowita,oby wiecej takich imprez bylo...pozdrawiam
      • Gość: lekarz Re: Stadium of sound: tandeta i kicz - dno totalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:50
        taki "koncert" powinien być na jakiś polach rolnych 20 km pod Poznaniem
      • Gość: tsurani ty się tak nie dziw IP: *.idpan.poznan.pl 06.08.07, 14:16
        zacznij myśleć to się dowiesz
    • Gość: XXL Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:16
      Boże ...... co to za znajdy pisały ten artykuł ........ ?????
    • Gość: warszawiak Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.crowley.pl 06.08.07, 15:22
      jak wam nie pasuje poznaniacy to kupcie sobie mieszkanie w lesie, tyczy sie to
      również wszystkich innych którym przeszkadza ta impreza, tylko narzekac
      potraficie a nam fajnie było a wy załujecie bo macie czego...
    • Gość: ziabcia81 Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.toya.net.pl 06.08.07, 17:15
      Impreza była głośna, nie ma co się oszukiwac, ale na tym polega impreza
      muzyczna. jak sa pikniki gdzie wystepuje Doda, M.Rodowicz, Verby , sumptuastici
      i inne takie tam to jest ok. Ludzi 10.000 starsi i młodsi i jest Ok. A wszystko
      dlatego, że taką muze słucha większośc i taka muzyczke puszcza się w radiach.
      Ja nie mam nic przeciwko. Drazni mnie jedynie, że wszystko pakuje się do
      jednego worka dam przykłady
      -muzyka trance to do wora że to techno
      -młodzież do jednego wora--pijacy, cpuni,bydło, chamy i chuligani to tak jak ja
      bym zaliczyła wszystkich po 35 roku jako moherowe berety-
      • Gość: ziabcia81 Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.toya.net.pl 06.08.07, 17:20
        "pokolenie bo od was będzie zależała wasza renta i emerytura,
        szanujcie "

dużo literówek w mojej wypowiedzi ale tą musze poprawic

miało byc "OD NAS bedzie zależała wasza......"

ps jeszcze jedno :) mieszkańcy domów w poblizu stadionu mieli
        darmowy pokaz sztucznych ogni:))) piekny był to widok prawda ?
        • Gość: technodestruktor Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 02:24
          To spieprzaj, po co tu jeszcze siedzisz???? I nie obrażaj starszych i ciesz się,
          że póki co możesz żyć w kraju, który oni zbudowali i że robisz co chcesz- nikt
          cię tu nie trzyma na siłę. Na twoją emeryturę mam nadzieję nikt nie będzie robił
          o co nie trudno w pokoleniu techno xD
          • Gość: michal Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:58
            biedny jestes czlowieku...ze swoimi malomiasteczkowymi pogladami
            radze ci wyprowadzic sie gdzies daleko..tam znajdziesz cisze i
            spokoj i bedziesz zadowolony.
            • Gość: technodestruktor Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:13
              Przynajmniej nie słucham tępej muzy i nie robię sobie kongo-bongo. Nie ćpam jak
              większość z was, nie palę, czasem piję, słucham więcej muzy niż mógłbyś sobie
              wyobrazić i wciąż szukam ale nigdy nie wezmę udziału w takiej pateraji jak wy.
              Do szczęścia nie są mi potrzebne prymitywne dźwięki. Nie jestem techno, bo
              techno nie ma uczuć. Nie ma żadnych emocji.
    • Gość: ona Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:12
      Mieszkam kilkaset metrów od stadionu, ja i moja rodzina miała poważne problemy z
      zasnięciem, a gdy już się to nam udawało,niestety sen był niespokojny i
      budziliśmy się.Nie mówię już o petardach o północy!
      Mimo, że słucham takiej muzyki, jestem wściekła i nie żałuję, że nie poszłam na
      tą imprezę.Uważam, że nie powinna trwać do godziny 6, choć wiem, że tego typu
      imprezy trwaja tak długo(byłam np.na ATB w arenie i równiez kończyła się nad
      ranem), chyba że są organizowane na obszarze zamknietym, np.we wspomnianej już
      arenie, a nie pod gołym niebem, co uniemożliwia ludziom zmrużenie oko.
      Aha i jeszcze jedno, poziom intelektualny wielu ludzi, którzy brali udział w tej
      imprezie jest poniżej normy i te incydenty z dragami (wiem, że to norma) bez
      komentarza.Nie wiem co ci ludzie mysleli, że posprzedają sobie towar jak ciepłe
      bułeczki i nikt ich nie przyuważy?
      Reasumując:
      Impreza tego typu ok, dj pierwsza klasa, ludzie i oprawa poniżej krytyki.
      pzd
      • Gość: logic Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.toya.net.pl 06.08.07, 23:50
        a ja mieszkam zaraz przy arenie, a na ATB nie byłem- czego żałuję.
        Tamtej pamiętnej nocy pamiętam jak dziś nie mogłem zasnąć z powodu
        tego ogromnego wrzasku zadowolenia jaki wydobywał się z Twoich ust.
        A propo ludzi i oprawy poniżej krytyki- zaliczasz się do nich jako
        pierwsza bo na ATB też były dragi i pewnie mnóstwo osób z tej
        imprezy.Takie eventy powinny być częściej aby młodzi ludzie mogli
        się wyszaleć, przez te kilka godzin, a takie imprezy przyciągają
        turystów i inwestorów- co jest akurat korzyścią dla miasta.
        • Gość: ona Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:39
          Może i zaliczam się do osób poniżej krytyki, ale od razu za mna jestes ty!może i
          na ATB tez były dragi,ale na pewno nie było takiego gnoju jak teraz i nie
          złapano ponad 60 osób z narkotykami i średnia wieku była zdecydowanie wyższa! i
          skoro nie mogłeś zasnąc wtedy gdy był ATB (a był dwa razy), to chyba powinieneś
          rozumieć moje niezadowolenie?Arena jest obiektem zamkniętym, więc jest różnica!a
          nie pomyślaleś np.o ludziach chorych, starszych, o małych dzieciach albo o
          ludziach którzy zmęczeni wracają z pracy po 12h i chcą odespać? pewnie nie, bo
          twoje myslenie jest ograniczone, mlodzi musza sie wyszaleć, jasne ale nie
          kosztem innych!Poznań przyciąga wielu inwestorów i jedna impreza niczego nie zmienia
      • Gość: krzych Re: Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie sp IP: 217.30.157.* 07.08.07, 08:10
        >Mimo, że słucham takiej muzyki, jestem wściekła i nie żałuję, że nie >poszłam na
        > tą imprezę.Uważam, że nie powinna trwać do godziny 6, choć wiem, że >tego typu
        > imprezy trwaja tak długo(byłam np.na ATB w arenie i równiez kończyła >się nad
        > ranem)

Zgadzam sie, ze takie imprezy nie powinny trwac do godziny 6... Powinny trwac
        dluzej.
    • Gość: szelka Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:39
      ludzie wy muslicie ze tylko u was sa takie imprezy ? naprawde
      wybudujcie sobie domek w lesie. w Kołobrzegu ludzie tez narzekali po
      sunrisie a tam to dopiero mieli 3 dni pod rzad hehe :D Dom mi caly
      chodzil, ale co z tego ? wy macie cisze przez caly rok , a mlodzi
      ludzie chcieli tylko jeden jedyny dzien!
    • Gość: sds Stadium of sound: Tłumy skakały, tłumy nie spały IP: *.limes.com.pl 07.08.07, 11:28
      Hahaha, jakie debile w tym Poznaniu mieszkają.
      Impreza zajebista a wam jak się nie podoba to zjeżdżać do Mongolii.
      Ciszy ku.. się zachciało, pewnie wolelibyście mohery, żebyśmy się całą noc modlili. LOL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka