Gość: puchcia IP: 217.98.111.* 30.06.03, 13:17 Hej ludzie znacie firme infinity z poznania ze swietego marcina? Mam oferte pracy od nichale nie wiem czy warto moze to sciema :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: INFINITY 30.06.03, 13:21 Porozmawiaj z nimi i przekonaj się sam(a). Najlepiej zapytaj prosto z mostu czy są oszustami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia - Iwona Re: INFINITY IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 13:41 [...] eehh w Infinity wrobila mnie kumpela, ktora dostala kiedys od nich prace na targach... Powiedziala mi, ze szukaja biznes woman, ktora ma dlugie wlosy, do zrobienia zdjecia w garsonkach... bosh co ja przezylam, ze trzeba sie pudrowac i takie tam heheh w sumie to ubaw bardziej mialam z tego, ale musialam wylozyc kupe kasy za zrobienie zdjec, a ktos kto zajmuje sie fotografia jak moi to wie, ze odbitka kosztuje troche mniej :P aleeee i tak z tego nic nie wyszlo a stracilam troszke kasy tu zdjecia, tu wpisowe i qpa wyszla :P jak narazie :) ale moze jest ok ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś