magdalene76 12.09.07, 23:11 za dzieciaka oczywiscie hihihih teraz juz nie ma tych fajnych staorswieckich mrugaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kilo autoreklamy Noeony są ekstra, lecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:54 Neony są ekstra, lecz podkreślanie, co zawdzięczamy GW (czy to zgodnie z prawdą, czy nie) przez nią samą jest niesmaczne, niekulturalne i powoli coraz bardziej nieznośne. Zdajcie sobie Państwo sprawę, że w rezultacie dokonanego przez Agorę wyboru nie jesteście już grupą opiniotwórczych intelektualistów, lecz zespołem dzinnikarskim, który niczym się nie wyróżnia spośród innych, a takie numery staczają Państwa coraz bardziej. A chyba zysk z nich żaden - może tylko podniesienie samooceny? Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Neon z kina Bałtyk 13.09.07, 11:18 Na początku roku 2003 GW nagłaśniała sprawę swojego protektoratu nad rekonstrukcją neonu z kina Bałtyk. Niestety pomysł spalił na panewce i wszystko zostało szybko wyciszone. Może by zrobić społeczną zbiórkę pieniędzy na rekonstrukcję bez patronatu GW? Koszt rekonstrukcji miał wynieść wtedy około 20 - 25 tys. zł. To nie są astronomiczne kwoty. Poza tym w sprawę zniszczenia neonu był zamieszany Głos Wielkopolski (powiesił na nieczynnym, ale niezniszczonym neonie swoją reklamę). Może to on powinien ponieść wszystkie albo chociaż większość kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Jeszcze link 13.09.07, 11:20 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,1296702.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_dnia Re: Neon z kina Bałtyk IP: 87.204.218.* 13.09.07, 11:22 Im poznanska GW slabsza tym bardziej sie chwali. Jedyna sensowna rzecza jaka udalo sie jej przeprowadzic w tym roku to ostatnia akcja dotyczaca MPK. Reszta to popelina z Eurobamberka na pierwszej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Re: Neon z kina Bałtyk 26.11.07, 11:00 Wczoraj widziałem po raz pierwszy neon ze Słowikami - jest wspaniały!! Chciałem przypomnieć, że budowa Sheratona sprawiła, że zniknął również neon z Białą Damą. Szkoda, że nikt ich nie przydusił o ich rekonstrukcje, ewentualnie reklamowanie Sheratona w stylu "neonowym". W zamian mamy żenującą powierzchnie reklamową. Szkoda, ale może podziałajmy w sprawie kolejnych neonów na Św Marcinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Poznańskie Słowiki już świecą 26.11.07, 12:25 Gratuluję! Jest extra, poproszę o więcej :) (święty Marcin miał kiedyś sporo niebanalnych neonów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeon Re: Poznańskie Słowiki już świecą IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 20:50 Byłoby świetnie rozświetlić, tą ciągle strasznie prowincjonalną ulicę. Tylko jak np zachęcić firmę, która ma siedzibę na parterze by zajęła się tym co mniej przyziemne? Gazecie, z tego co wiem nie udało się nawet BZ WBK przekonać do Słowików. Zobaczcie jak wielką fasadę ma nowe skrzydło Muzeum Narodowego, fasadę oczywiście pustą. Kiedy byłem dzieciakiem uwielbiałem Poznań po zmroku. Odpowiedz Link Zgłoś