Gość: Matti IP: *.visp.energis.pl 12.07.03, 11:53 Proszę o dobre rady jak się zabrać do szukania mieszkania w Poznaniu. Chodzi o tanie, najlepiej trzypokojowe, umeblowane, blisko Centrum lub z wygodnym dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michas Re: mieszkanie dla studentów IP: 81.15.215.* 12.07.03, 21:41 Według mnie najlepiej szukać mieszkania przez biura pośredniczące. Unikniesz mozolnego często bezskutecznego szukania ogłoszeń po gazetach. Proponowałbym biuro kwater studenckich na ul. Taczaka. Jest chyba najtańsze i ma spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: mieszkanie dla studentów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:40 Olej pośredników. Najwięcej ogłoszeń wisi na uczelniach. 1, 2 dni i znajdziesz super mieszkanko. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: mieszkanie dla studentów 15.07.03, 11:27 ja sie wyprowadzam z fajnego mieskzania na Piastowskim. Spokojenie moge polecic! nie drogo, blisko centrum dobre dojazdy (rondo Rataje). jak ktos zainteresowany, moge podac kotakt do wlascicielki studus@pf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: mieszkanie dla studentów 16.07.03, 08:38 witam! pojwilo sie kilka pytan na mojej skrzynce co to za mieszknie. 1. Dwa pokoje osobne (osobne wejscia od kazdego z pomieszczen) 2. parter blok Piatowskie 2/4 3. umeblowane 4. polecam, cisza spokoj, fajne mieszkanie 5. oplaty chyba spoko ale Wy musicie sie dogadac z wlascicielka, 6. wolne od 1.08.03 Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: mieszkanie dla studentów 17.07.03, 14:59 witam, ponownie wroce do tego tematu. nie jest to mieszkanie najtansze ale... to zalezy od Was. mnie tam nie bedzie od 1.08.03 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś