Gość: q IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:43 po przeladowniu witaje mnie stare watki, ktore nie zostaly dzisiejszego dnia napoczete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: forum wariuje? IP: 213.25.33.* 31.07.01, 11:46 Gość portalu: q napisał(a): > > po przeladowniu witaje mnie stare watki, ktore nie zostaly dzisiejszego dnia > napoczete Właśnie chciałem założyć podobny wątek!!Wszystko się psuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: forum wariuje? IP: 212.75.127.* 31.07.01, 11:53 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: q napisał(a): > > > > > po przeladowniu witaje mnie stare watki, ktore nie zostaly dzisiejszego dn > ia > > napoczete > > Właśnie chciałem założyć podobny wątek!!Wszystko się psuje!! Ja też mam małe deja vu. Szukam z starych wątkach nowych postów a tu nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: forum wariuje? IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:54 w dodatku sa bledy. post ignorowac best!! ma 8 postow, a po rozwinieciu jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkg Re: forum wariuje? IP: 194.181.188.* 31.07.01, 11:54 A juz myslalem ze w moim kompie cos sie popie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAM Re: forum wariuje? IP: 195.205.37.* 31.07.01, 13:34 HEJ P.B, zapraszam na Gdansk - tam sie nie dzieja takie jaja. Musze Ci sie troche podlizac, to moze mnie wpiszesz na swoja liste antypoznaniakow. ;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: forum wariuje? IP: 213.25.33.* 31.07.01, 14:29 Gość portalu: KAM napisał(a): > HEJ P.B, zapraszam na Gdansk - tam sie nie dzieja takie jaja. Musze Ci sie > troche podlizac, to moze mnie wpiszesz na swoja liste antypoznaniakow. ;) > > Pozdrawiam, Dzisiaj szybciej muszę skończyć pisanie! Na liście już jesteś - notowanie nr.5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: forum wariuje? IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:53 na forum inncyh miast tez to wystepuje. chyba jest to swiadowe dzialanie redakcji,a by odswiezyc stare watki. mysle, ze nie potrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: forum wariuje? IP: 212.75.127.* 31.07.01, 11:54 Gość portalu: q napisał(a): > > na forum inncyh miast tez to wystepuje. > > chyba jest to swiadowe dzialanie redakcji,a by odswiezyc stare watki. > mysle, ze nie potrzebnie. Zupełnie. Tym bardziej że są to "wojownicze" wątki, a my tu mamy takie nowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: forum wariuje? IP: 212.75.127.* 31.07.01, 11:57 Gość portalu: lol napisał(a): > Gość portalu: q napisał(a): > > > > > na forum inncyh miast tez to wystepuje. > > > > chyba jest to swiadowe dzialanie redakcji,a by odswiezyc stare watki. > > mysle, ze nie potrzebnie. > > > Zupełnie. Tym bardziej że są to "wojownicze" wątki, a my tu mamy takie nowe:) Przynajmniej można sobie poczytać Lechite z czasów jego najwyższej formy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkg Re: forum wariuje? IP: 194.181.188.* 31.07.01, 11:57 Chyba to nie jest to. Zobaczcie ze w watku ''ignorować best !!!!!!!!! '' jest 10 wypowiedzi a po nacisnieciu pokacuje sie tylko jedna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: forum wariuje? IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 12:00 Gość portalu: darkg napisał(a): > Chyba to nie jest to. Zobaczcie ze w watku ''''ignorować best !!!!!!!!! '''' jest 1 > 0 > wypowiedzi a po nacisnieciu pokacuje sie tylko jedna :-) to prawda. na forum poznan->sport jest watek radosta o ''orzechu'': maja byc 3, jest 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: forum wariuje? IP: 212.75.127.* 31.07.01, 12:04 Gość portalu: darkg napisał(a): > Chyba to nie jest to. Zobaczcie ze w watku ''''ignorować best !!!!!!!!! '''' jest 1 > 0 wypowiedzi a po nacisnieciu pokacuje sie tylko jedna :-) Jest już 15 a wciąż pokazuje sie tylko jedna. Kto pisze te wiadomości?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: forum wariuje? IP: *.aktivist.pl 31.07.01, 12:08 Wygląda to tak, jakby baza się rozsypała. Trzeba mieć nadzieję, że GW to odkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: forum wariuje? IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 13:31 niektore nowe watki znikly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: forum wariuje? IP: *.um.poznan.pl 31.07.01, 13:34 popiep...lo sie troche, ale za to sie szybko laduje. Cos za cos, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: forum wariuje? IP: 212.75.127.* 31.07.01, 13:42 Gość portalu: darek napisał(a): > popiep...lo sie troche, ale za to sie szybko laduje. Cos za cos, nie? > :) No właśnie! Chcieliście żeby chodziło szybko no to macie. Szybkość kosztem logiki w wyświetlaniu się wątków. Teraz tak będzie już zawsze:) PS Za chwilę ten wątek zniknie. Papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: forum wariuje? IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 13:45 chyba wiem co sie stalo. redakcja ma proble roku 2000. teraz wszytkie nowe watki sa na koncu forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś