whitenyga 07.10.07, 14:42 piszcie tu stronki związane z Koninem ktore można znaleźć w internecie :) ja na poczatek zarzucam: KoninSport.pl eKonin.net gornik.konin.pl aluminium.lm.pl piszcie inne bo myślę że jest ich dużo tylko są mało znane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomen-nescio Re: Konin w internecie 17.01.09, 12:50 www.koninnaszemiasto.blox.pl troche sie zareklamuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tom_jab_1990r Re: Konin w internecie 02.05.09, 13:40 To ja też zapodam małą reklamę: http://tomjab1990r.blox.pl/html Blog będzie opisywał życie młodego człowieka w mieście Koninie. Blog dla konińskiej młodzieży, który pokazuje młodym ludziom,że zamiast siedzieć przed blokami na ławkach mogą wyrwać się z tej smętnej rzeczywistości i zacząć szukać pasji- pasji w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
www.bezpieczny.konin.pl Re: Konin w internecie 30.05.09, 22:09 Portal bezpiecznego miasta www.bezpieczny.konin.pl Klub Radnych RM Platformy Obywatelskiej www.platforma.twoja.org Odpowiedz Link Zgłoś