mantis1 20.07.03, 21:57 jeden dzien nad jeziorem i jutro do pracy:) always look at the bright side of life, czyli upaly sie musza kiedys skonczyc:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ścierwo Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:16 nie bój, nie bój, przyjdą mrozy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:41 mantis1 napisał: > jeden dzien nad jeziorem i jutro do pracy:) > always look at the bright side of life, czyli upaly sie musza kiedys > skonczyc:)) > > pzdr. Eeee tam, lepsze upały niż mrozy. Jesienią i zimą zatęsknisz za upałami, więc nie narzekaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Ale upaly, uffff IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 23:23 Gość portalu: Maxim napisał(a): > Jesienią i zimą zatęsknisz za upałami, więc > nie narzekaj:)) Lubię ciepło, ale nie aż takie. Mogłobybyć tak ok.23-24 st. w cieniu, a dziś w cieniu po południu miałam 30 st.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:30 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > Gość portalu: Maxim napisał(a): > > > Jesienią i zimą zatęsknisz za upałami, więc > > nie narzekaj:)) > > Lubię ciepło, ale nie aż takie. Mogłobybyć tak ok.23-24 st. w cieniu, a dziś w > cieniu po południu miałam 30 st.C No tak, kobiecie nigdy nie dogodzisz..;)) Poza tym jak dziś miałaś tylko 30st to powinnas udać sie do lekarza. Z tego co wiem powinnas mieć cos kolo 37 st:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 23:40 Gość portalu: Maxim napisał(a): > Gość portalu: panna marianna napisał(a): > > > Gość portalu: Maxim napisał(a): > > > > > Jesienią i zimą zatęsknisz za upałami, więc > > > nie narzekaj:)) > > > > Lubię ciepło, ale nie aż takie. Mogłobybyć tak ok.23-24 st. w cieniu, a dz > iś > w > > cieniu po południu miałam 30 st.C > > No tak, kobiecie nigdy nie dogodzisz..;)) Poza tym jak dziś miałaś tylko 30st > to powinnas udać sie do lekarza. Z tego co wiem powinnas mieć cos kolo 37 st:) > ) przecież pisałam, że w cieniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 23:57 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > przecież pisałam, że w cieniu:-) No chyba, że tak:)) A w ogole jesteś niezwykła w 17min przemieścić się z Konina do Poznania, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 23:02 Gość portalu: Maxim napisał(a): A w ogole jesteś niezwykła w 17min przemieścić się z Konina > > do Poznania, no no... wiele osób próbowało takich sztuczek, ale tylko ja mam na to wyłączność:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super girl Re: Ale upaly, uffff IP: *.icpnet.pl 21.07.03, 22:46 jutro ma byc chlodniej tzn 28 c:) ale ciekawe kiedy bedzie padalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 23:03 Gość portalu: super girl napisał(a): > ale ciekawe kiedy bedzie padalo? pewnie w listopadzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 10:45 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > Gość portalu: super girl napisał(a): > > > > ale ciekawe kiedy bedzie padalo? > > pewnie w listopadzie:-) No proszę, już pada:)) A akurat chciałem dziś wybrać się nad jeziorko... Co za pech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Ale upaly, uffff IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 12:19 Gość portalu: Maxim napisał(a): > No proszę, już pada:)) A akurat chciałem dziś wybrać się nad jeziorko... Co za > pech! w weekend ma być gorąco, a ja będę cały dzien w samochodzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś