illka1 14.11.07, 20:56 czy mogłabym prosić o namiary oraz opinie o tej położnej z Lutyckiej???z góry bardzo dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annnkkka Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 14.11.07, 21:45 Prosze jakiegos maila to wysle w wolnej chwili...Kobietka super,ciepła,usmiechnieta,wszystkie mamuski chwaliły,osobiście z nia nie rodziłam,ale podłaczała mi KTG nie raz i miałysmy okazje rozmawiac,a po porodzie przenosiła mnie z Synkiem na noworodkowy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 15.11.07, 10:33 super! będę bardzo wdzięczna za namiary do niej!! izkea@wp.pl, nie wiecie czy chętnie umawia się na uczestnictwo w porodzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 17.11.07, 11:57 p. Maria jest super połozną, jak anioł!Miła, ciepła, serdeczna, myslałam ze urodze z nia ale urodziłam z inna tez siper babka p. Ewą Obst P. Szafranska opiekowała sie mna po porodzie, zaprowadziła do toalety,podmywała, podawała herbate i dbała o to bysmy miały zawsze co pic i wywietrzoneą sale, przenosiła mnie z małym na noworodkowy. Czy chetnie sie umawia tego nie wiem.....ale spróbujPrzy niej na prawde mozna rodzic i bedzie sie pod dobra opieka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 17.11.07, 22:00 czy mogłabym w takim razie prosić o namiary na Panią Marię oraz Panią Ewę? z czy Pani Ewa Obst też cieszy się taką dobrą opinią??? z góry dziękuję izkea@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
quoyle1 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 18.11.07, 14:08 Również chciałabym rodzic na Lutyckiej z położną, ile płaciłyście położnej za obecność przy Was? Jak to formalnie wygląda, umawiałyście się tylko słownie czy jakąś umowę spisywałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 19.11.07, 14:26 zaczne od tego ze chodziłam do szkoły rodzenia w Dabrówce, prowadzi ja połozna z Lutyckiej. Zajecia sa we wtorki lub czwartki po południu,( mozna sobie wybrac dzien) Miałam rodzic własnie z p. Lucynka, ale tak sie złozyło ze nie mogła byc przy mnie jak sie zaczeło i rodziłam z p. Obst Była super niestety nie mam namiarów na nią Zapisz sie do szkoły( jesli chcesz oczywiscie) a na pewno rodzic bedziesz z dobra połozną :)My wszystkie ktore chodziłysmy razem do szkoły, rodziłysmy na Lutyckiej i z dobrymi połoznymi i jestesmy zadowolone w 100%( te ktore znam)Zadna nie miała komplikacji i nie miłych zdarzen. Nie spisuje sie zadnej umowy!Ustalasz sobie to sama z połozna i dajesz tyle ile uwazasz. Ja akurat miałam tak ze p.Ewa miała dyzur, wiec nie dałam duzo. Szkoda, ze zapanował zwyczaj, ze trzeba cos dac połoznej, by urodzic w dobrych rekach, ale tak sie porobiło w naszym chorym kraju, ze nie mozna liczyc na dobra opieka,( czasem moze tak). Odpowiedz Link Zgłoś
ladetre Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 27.11.07, 21:30 illka1: czy kontaktowałaś się już z którąś z położnych? Ja też mam namiary na p.Marię, ale jeszcze się z nią nie kontaktowałam i szczerze mówiąc nie bardzo wiem, jak się do tego zabrać. O co zapytać i co powiedzieć przez telefon. Słyszałam, że wiele położnych jest oburzonych i mówi, że nie świadczą "takich usług". Możesz odpowiedzieć na: detre@wp.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
quoyle1 Re: prośba o namiary - Pani Maria Szafrańska 27.11.07, 22:25 Ja też mam już namiar, ale nie dzwonię, bo nie bardzo wiem, co i jak mam powiedzieć? Również proszę o maila, z góry dziękuję! Mój adres to barwinska.anna@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś