Dodaj do ulubionych

Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars

IP: *.pde.philips.com 27.07.01, 11:50
10-15% tematów to pieprzenie w bambus , że Warszawiaki to buraki , a Poznaniaki
to pyraki . Gdyby np. Niemiec zalał Polskę po raz kolejny , burak i pyrak nie
traciliby czasu na wzajene dosrywanie sobie , tylko poszli mu dac w morde .
Gdyby np. Arab zalał Europę poszliby w trójke z Niemcem na świętą wojnę . Arab
, Niemiec , burak i pyrak walczyliby ramię w ramie z zielonymi ludzikami z
Marsa , którzy chcieliby opanwać Ziemię itd. W naszym lokalnym przypadku
jedynym źródłem "konfliktu" jest 300 km odległości .Nudzicie się , czy jest to
lepsze od orgazmu ? Szkoda prądu ,szkoda sieci , życie stygnie . Moim zdaniem .
Obserwuj wątek
    • Gość: anka9009 Re: Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 12:05
      jeden mądry niczego nie zmieni a ja to traktuję jako rozrywkę
      • Gość: canemuto Re: Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars IP: *.icpnet.pl 27.07.01, 20:06
        swieta racja, bubel. ta "rozrywka" przyciaga takie indywidua jak warschau
        (pewnie w komentarzu zacznie znowu cos belkotac). jeden madry nic nie zmieni,
        ale kilku...:) pozdro
        • Gość: Sergio Re: Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars IP: 212.126.22.* 27.07.01, 22:50
          Na pewne osoby odwiedzające to forum jest tylko jeden sposób - ignorować
          zakładane przez nich wątki oraz odpowiedzi na posty. Jest to jednak niemożliwe,
          bo zawsze znajdzie się ktoś kto wejdzie z nimi w dyskusję, da się sprowadzić do
          ich poziomu dyskusji albo nie zauwazy, że osoba robi sobie pospolite jaja. To
          dotyczy wielu z nas.
          Ilość postów za wszelką cenę? O to nam chodzi? A może zaczniemy wysyłać posty
          bez treści i liczyć ile mamy ich tu w Poznaniu? Czy to ma sens?
          • Gość: anka9009 Re: Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:33
            sensu nie ma ale jest zajęcie
            nie tylko w Poznaniu zajmują się tym by przegonić Warszawę
        • Gość: anka9009 Re: Warszawa vs Poznan , Polska vs reszta świata , Ziemia vs Mars IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:35
          pozdro również
          może i masz racje
        • Gość: Warschau Re: do canemuto IP: *.nm.matrix.pl 01.08.01, 09:36
          Bełkotać to Ty bełkoczesz poznańska glisto! O jaki ten Poznań najwspanialszy,
          Lech najlepszy niczym Manchester Utd. a Warszawa to syf!
          Najpierw sam zastanów się jak piszesz, jak robisz nagonkę na Warszawę a dopiero
          później zwracaj uwagę innym!
          • Gość: nonstop Re: do canemuto IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 01.08.01, 17:51
            Na innych forach (szczególnie głównych) tez występują takie dziwaczne (czasem
            jeszcze głupsze i wulgarne) posty.
            Takie osobniki jak warschau często sami sobie odpowiadają, aby znaleźć się na
            czele listy.
            Mam nadzieję, że niedługo uczestnicy forum nauczą się nie reagować na tego typu
            aile i w ten prosty sposób warschau będzie mógł polemizować wyłącznie sam ze
            swoim umysłem(?).
            pzdr normali
            • Gość: Warschau Re: do nonstop IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 09:26
              O normalny się znalazł. Gdybyś bywał tu wcześniej i poczytał sobie poznańskie
              posty o Warszawie to byś zrozumiał o co chodzi...A tak wcinasz się "między
              wódkę a zakąskę" jak to w zwyczaju ma mawiać ede...Moralizator się znalazł!
    • Gość: bubel ogólnie IP: *.pde.philips.com 03.08.01, 10:43
      Po prostu potwierdza sie to co pisałem wczesniej. Dla mnie to , co niektorzy
      tutaj robia to przerywnik miedzy zarciem , spaniem , sraniem i pierdzeniem w
      taboret nad kolejna sesja quake''a. Robicie to z nudow chlopaki . Nie wynieniam
      imion - ale kazdy o IQ zblizonym do taboretu chyba wie o kim mowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka