renatkast 06.12.07, 23:20 Bardzo proszę o pomoc mamy przedszkolaków. Szukam w Poznniu wypozyczalni strojów karnawalowych dla dzieci.Czy jest cos takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przebieraniec Re: Bal przebierańców i jasełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 01:37 niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Bal przebierańców i jasełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 02:09 Jak to "nie ma"? W zeszłym roku można było wypożyczyć strój w Tesco przy Serbskiej (stoisko niedaleko wejścia głównego). Zrezygnowałem jednak, bo koszt był niewiele mniejszy niż zakup stroju w tymże Tesco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Bal przebierańców i jasełka 07.12.07, 10:36 Uff, jakoś przeżyłem z dwójką dzieci durny przedszkolny okres z balikami, jasełkami i tego typu pierdołami bez inwestowania w stroje. Wystarczy igła, nitka, czasami torebeczka farby. Inwestycja rzędu paru złotych, a efekty pedgogiczno-wychowawcze z rodzinnego szycia i radzenia sobie bez sięgania do portfela - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Bal przebierańców i jasełka 07.12.07, 12:22 l.george.l napisał: > Uff, jakoś przeżyłem z dwójką dzieci durny przedszkolny okres z balikami, > jasełkami i tego typu pierdołami Tak nazywasz najpiękniejsze chwile spędzane w przedszkolu?? Biedaku:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Bal przebierańców i jasełka 07.12.07, 13:18 Dom Kultury Bajka na Os. Wichrowe Wzgórze 124 Czynne pn-pt 15.00-20.00 Tel 0502-260-409 oraz sklep Mimi na ul.Kraszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
renatkast Re: Bal przebierańców i jasełka 07.12.07, 18:07 Dziękuje bardzo za informacje, już sie umówilam na wybór stroju - mały szczęśliwy :-) Odpowiedz Link Zgłoś