Dodaj do ulubionych

Praca wre na Pl. Andersa !!!

IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 22:27
Niestety nie mam na myśli tego, że ruszyły już prace z Andersją. Za to remont
Novotelu wystartował pełną parą. Zmieniają ten cały ochydny dół, który
wyglądał jakby przeszła obok niego linia frontu. Nareszcie przestanie
straszyć! Prace remontowe trwają również przy Mercure. Chodzi również o dół
hotelu.
Chyba Accore sypnął kasą.
Obserwuj wątek
    • kome Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! 11.11.03, 01:27
      A może by tak Redakcja napisała coś o Andersji, znana już sieć, która bedzie
      władać hotelem.

Tylko czy to wszystko w ogóle powstanie?
      • Gość: ja Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 22:42
        Listopad juz w pelni, a Andersii jak nie bylo tak nie ma. Czy jest jakas
        szansa, ze prace rusza juz w tym roku. Chyba nie czekaja na zakonczenie robot
        przy Starym Browarze, bo tak to zaczna budowac za rok?
        • Gość: lukaszbandi Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.icpnet.pl 12.11.03, 22:44
          Teraz tam nie mam miejsca na prowadzenie tej inwestycji. W listopadzie
          rozpoczeto cały proces, który łączy się z postawieniem wieżowca, a to trochę
          trwa. Martwi mnie kwestia komunikacji w okolicy.
          • Gość: P.B Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 23:15
            Skąd informacja, że w listopadzie rozpoczął się cały proces przygotowawczy?
            No i jeszcze jedno z najważniejszych pytań - kto będzie głównym wykonawcą
            wieżowca?
          • Gość: ja Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.icpnet.pl 12.11.03, 23:25
            No to pytam w takim razie, kiedy bedzie mozna zaczac budowe? Jak skoncza
            browar? Czyli pewnie za rok!? A proces przygotowawczy to zdaje sie juz trwa od
            miesiecy. Wystarczy wejsc na strony Sipinskich i Von der Heyden. Tam zyja w
            innym swiecie. Dla nich budowa juz sie dawno rozpoczela. Cos czuje ze na
            Andersie sobie jeszcze troche poczekamy. Mam nadzieje, ze sie myle, bo skoro
            nawet z Baltykiem cos sie ruszylo, to nic mam juz nie powinno byc straszne.
            • Gość: ja Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 10:35
              No i mamy grudzien. Chyba mozem juz zapomniec o budowie w tym roku. Czyli
              kolejny termin to wiosna 2004? Moze GW ma jakies informacje. Mysle ze sporo
              obob interesuje sie ta inwestycja, bo jest przeciez nie byle jaka. Na stronie
              Andersii od wrzesnia w dziale aktualnosci widnieje wdzieczny napis: strona w
              budowie.
              • Gość: P.B Re: Praca wre na Pl. Andersa !!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 11:55
                no tak, znowu przesuneli termin budowy, miała być jesień, teraz na stronie VdHG
                widnieje zima

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka