iza_gch 21.01.08, 13:40 Witam,czy możecie mi podać jak najłatwiej dotrzeć na Targi??Przyjadę autobusem PKP z Białegostoku na Rondo Rataje, interesuje mnie więc autobus miejski lub tramwaj.A może taksówka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mankut400 Re: dojazd na MTP 21.01.08, 14:57 iza_gch napisała: > Witam,czy możecie mi podać jak najłatwiej dotrzeć na Targi?? Pytanie banalnie proste :) Idziesz na przystanek tramwajowy w kierunku zachodnim i tam masz do wyboru dwie linie: - "6" kierunek Budziszyńska - "12" kierunek Os. Jana III Sobieskiego Obydwie podjeżdżają pod główne wejście (4. przystanek - powinien wystarczyć bilet 10-cio minutowy za 1,30) Jeżeli jest to autobus PKS, to możesz podjechać na sam dworzec autobusowy - stamtąd pieszy spacerek lub jeden przystanek dowolnym tramwajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dojazd na MTP IP: 150.254.124.* 21.01.08, 18:10 PKS Białystok-Zielona Góra nie zatrzymuje się na dworcu głównym PKS tylko na Rondzie Rataje. To taki wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.marcinkowski Re: dojazd na MTP 22.01.08, 11:57 Mała korekta - należy wysiąść na 5 przystanku - w kolejności jedzie się: Serafitek, AWF, Półwiejska, Dworzec PKS i na Moście dworcowym wysiadka. Miłego pobytu w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś