Gość: autorka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 09:23 Czy są już jakieś konkrety? Gdzie ,jak ,kiedy i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ravau Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.08.03, 22:35 Konkretów nie będzie przez jeszcze kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FinalCut Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA IP: *.local / 192.168.254.* 21.08.03, 10:44 Jak znam życie i naszych samorządowców spier.....ą sprawę na cąłej linii. Zwycięzy pazerność i polityczne gierki. Inni będa się cieszyć a my zostaniemy z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA 21.08.03, 11:10 Gość portalu: FinalCut napisał(a): > Jak znam życie i naszych samorządowców spier.....ą sprawę na cąłej linii. > Zwycięzy pazerność i polityczne gierki. > Inni będa się cieszyć a my zostaniemy z ręką w nocniku... Święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA 21.08.03, 14:52 > > Jak znam życie i naszych samorządowców spier.....ą > sprawę na cąłej linii. Czytałem, że chcą się dobrać do dupy "marszałkowi" Mikołajczakowi - więc jest cień szansy... Może by Gazeta porozmawiała na temat tanich lotów z naszymi lokalnymi politykami i wybadała ich nastawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert ekonomiczny Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA IP: *.pk.edu.pl 21.08.03, 15:48 tanie latanie ? prawdopodbnie z krakowa i z radomia: lotnisko.radom.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA 21.08.03, 16:38 t.o.m.e.k napisał: > Może by Gazeta porozmawiała na temat tanich lotów z naszymi > lokalnymi politykami i wybadała ich nastawienie? Po co? Mogę Ci powiedzieć, co odpowiedzą: "Z głęboką troską przyglądamy się problemom lotniska na Ławicy, uważamy, że niezbędne jest uruchomienie połączeń z najważniejszymi portami lotniczymi w Europie z naszego najnowocześniejszego terminalu. Prowadzimy negocjacje z kilkoma zagranicznymi przewoźnikami, którzy chcą latać do Poznania, ale centralne władze w Warszawie nie chcą wyrazić na to zgody". Czyli to samo, co przez 10 ostatnich lat. Półmilionowe miasto z portem lotniczym obsługującym 230 tysiące pasażerów rocznie, koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 18:34 polecam strone www.getjet.pl juz jesienią tanie latanie!!!!! Poznańn prowadzi w ankiecie!!! teraz jest 31.80 %!!!!!(warszawa 15!!) moze gazeta napisałaby w wersji tradycyjnej o stronie www.getjet.pl??? Mam nadzieje, ze własciciele linii lot wezmą pod uwagę to, ze POZNAŃ wygrywa w rankingach!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA 21.08.03, 18:44 Gość portalu: Ola napisał(a): > Mam nadzieje, ze własciciele linii lot wezmą pod uwagę to, ze POZNAŃ wygrywa w > rankingach!!!!!!!!! To nie jest Lot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 20:59 w domyśle: linii lot- czyli lotniczych gdybym miała na myśli LOT, napisałabym drukowanyumi lub choćby z dużej litery (Lot), wiec nie rozumiem dlaczego sie czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: TANIE LATANIE Z POZNANIA 21.08.03, 21:00 Gość portalu: Ola napisał(a): > w domyśle: linii lot- czyli lotniczych > gdybym miała na myśli LOT, napisałabym drukowanyumi lub choćby z dużej litery > (Lot), wiec nie rozumiem dlaczego sie czepiasz. Bo niestety a priori nie znałem Twojego toku rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś