agaaa78 08.02.08, 15:43 czy wiecie jakie p. ginekolog pracują w Św. Rodzinie? ( poza dr Sosnowską i dr Florek? ) chciałam umówić się na wizytę do dr Sosnowskiej ale trzeba czekać zbyt długo na wizytę ( ponad miesiąc....) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bandzi83 Re: Lekarze ze Św. Rodziny 08.02.08, 16:05 Jakie panie ginekolog pracują poza tymi dwoma, niestety niewiem, ale chętnie mogę polecić pana ginekologa, który prowadzi już moją drugą ciążę i jest naprawde godny polecenia. To dr Mariusz Skupin. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaa78 Re: Lekarze ze Św. Rodziny 08.02.08, 16:12 powiem tak, mam uraz do facetów ginekologów i dlatego szukam pani ginekolog. Ewentualnie może być pani ginekolog pracująca w szpitalu na Lutyckiej. Chodziłam do dr Florek ( nie mogę powiedzieć o niej złego słowa), ale chciałabym "spróbować" innej lekarki z tego szpitala, a do dr Sosnowskiej na wizytę czekać trzeba ponad miesiąc.Stąd mój post ponieważ nie wiem czy oprócz ich dwóch pracuje tam jeszcze jakaś kobieta ginekolog. Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Lekarze ze Św. Rodziny 09.02.08, 11:39 nie znam kobiety ginekologa ze sw rodziny, ale rowniez polecam dr Skupina, swietny facet i super lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kathi_82 Re: Lekarze ze Św. Rodziny 12.02.08, 15:48 moją ciążę prowadzi dr.Izabela Danieluk i też pracuje w św. rodzinie. Prowadzi też prywatną praktykę nie wiem czy na NFZ gdzieś przyjmuje. Jestem z niej naprawdę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś