Gość: Yankes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 18:03 W Mosinie firma Swój Dom buduje Osiedle Harmonia, maja szeregowce 102 i 120 m z ogordkami, ja chce kupic ten mniejszy, co sadzicie czy warto za 430 tys - jesli chodzi o ta okolice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 19:27 Mysle ze cena jest przystepna jak na ten rejon, jeszcze blizej Poznania np. Lubon, Komorniki za ten metraz zaplacisz 500 tys + dzialka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:25 Czy chodzi o www.swojdom.pl ? Bylam na ich stronce - wyglada calkiem calkiem, kiedy to oddają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deks Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 11:41 Byłem dziś u nich w biurze, osiedle ładne ale odbiór dopiero kwiecień 2009 , Pan z biura zwiózł mnie na działke, miła okolica, jak ktos lubi cisze i las to polecam, do Pozka jest 18 km, ale chyba wole centrum Poznania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:41 Znalazlam ten art. www.budnet.pl/Harmonia_w_szeregach,aktualnosci_budowlane,i=8557.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: 212.160.172.* 21.03.08, 09:32 A dokladnie w ktorym to ma byc miejscu w Mosinie? Paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mel Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 16:00 Osielde gdzies na Strzeleckiej, takiego info udzielil deweloper, ponoc nowa stronaka ma chodzic pod koniec miesiaca i bedą wszystkie dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 19:54 Są jeszcze jedne szeregowce - w trakcie budowy: www.solidnydom.com.pl Stan surowy prawie już mają, z tego co widziałem kątem oka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 23:52 "Solidny Dom" !!!! :) Dzwonilem do nich po tym jak przeczytalem oferte na gratce, za 80 m.kw. chca 400 tys, to przesada, gadalem tez z panem ze "Swojego Domu" -tam placisz 430 tys za 102 m.kw. i masz osobna ksiege wieczysta na dzialke i nieruchomosc, "solidny dom" natomiast sprzedaje defakto mieszkanie z ogrodkiem, jesli chodzi o forme prawna jest to udzial procentowy w gruncie. To lepiej kupic mieszkanie w blokach za 250 tys, o tej samej powierzchni i masz 150 w kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.icpnet.pl 22.03.08, 23:23 Gwoli ścisłości - mieszkanie też może mieć swoją KW. Tyle, że nie na działkę - w tej jest tylko udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daras Szeregowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:27 dla mnie szeregowiec za miastem to porażka, jeszcze w Mosinie jak wybudują w Luboniu osiedle w miejscu dawnych zakładów ziemniaczanych to do Poznania jak nad morze 2,5 godz.Lepiej przyjść z tamtąd pieszo. Za miastem można wybrać lepsze oferty np. dom jednorodzinny dzialka 700- 800 m2 a nie ogródek 200 m2 i czujesz grila sąsiada porażka tylko nie szeregowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAgik Re: Szeregowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 00:40 No masz racje Daras - czaje sie na dzilke w Mosinie - tanio 250 zl m.kw. , dzialka ma 1000 metrow, postawie sobie szalas i mam swoj wlasny domek za 300 tys zl, jak widac tez jest rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Szeregowiec IP: *.softdesk.com.pl 26.03.08, 20:37 Oglądałęs konkretną działke w Mosinei po 250zł/m2 ? Gdzie? Jak uzbrojona? paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:28 Nie do konca sie zgodze. Kupujac mieszkanie w wielkiej plycie albo nawet w bloku nie masz swojego ogródka a tutaj masz. Jaka roznica czy posiadam udzial w dzialce czy działke w calosci. I tak udzial odpowiada pewnej ilosci metrów i tyle. Wazne ze mam ustalony sposob korzystanie ze z tego ogrodka i korzystam z niego sam :). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Domy szeregowe w Mosinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:58 Info nt. osiedla budowanego przez Dewelopera SwojDom: www.slonecznekrosno.4.pl Odpowiedz Link Zgłoś