Gość: Dzidka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:11 GDZIE MOŻNA ZDOBYĆ PASZPORT?!?! Niespodziewanie mam wolny weekned. Też chcę mieć paszport pyrlandzki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: decoderro Re: Dni Pyrlandii 2003 IP: *.icpnet.pl 05.09.03, 23:25 Hmm, z tego co wiem to paszport Republiki Pyrlandii był dołączony do piatkowego wydania "Gazety". Biegnij Dzidka na najbliższą np stacje benzynową, może jeszcze go dostaniesz. Może? Tak, bo jeśli nawet "Wyborcza" jeszcze będzie do kupienia to owego paszportu może juz w niej nie być. Mnie osobiscie nie udało mi się go zdobyc, ponieważ "Gazeta" była wybrakowana - żadnego paszportu nie znalazłem: albo wybrali ludziska- czytelnicy, albo kioskarze, albo dystrybutorzy o czymś zapomnieli. A swoją drogą - jeżeli już taki paszport się pojawia, to na przyszłość redakcja mogłaby pomyśleć o zafoliowaniu gazety. Wybieracze paszportów - wstydźcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Wydra Re: Dni Pyrlandii 2003 IP: *.icpnet.pl 07.09.03, 20:13 No dokładnie... przecież można było przewidzieć, że tak będzie :( Polski naród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor_39 Re: Dni Pyrlandii 2003 IP: *.in.lublin.pl / 192.168.111.* 06.09.03, 14:09 Idy w pyry łynty gryżć....pozdrawiam z koziego grodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @1 Re: Dni Pyrlandii 2003 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 23:53 Pierwszy dzień super, ale ciekaw jestem ile to kosztowało . Szkoda że piknik lotniczy na ławicy nie był tak udany, ale może fundacja nabrała doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś