Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:11 Witam wszystkich, myśle o kupnie domku (najlepiej w zabudowie szeregowej) okolice Malty lub Warty, może wiecie kto tam buduje, lub ktoś może chce sprzedać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Domy szeregowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:57 w Luboniu przy ul. 3-maja sa 2 szeregowce. Piękna okolica i bliziutko do warty i sciezki rowerowej. Sam tu mieszkam i jestem strasznie zadowolony. Słyszałem że sąsiedzi wyprowadzja się i nie moą znaleśc kupca więc może to jest oferta dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Domy szeregowe IP: *.tesatnet.pl 20.06.08, 17:43 Czy można prosić dokładne namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Domy szeregowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 14:11 ul. 3-maja 3a 62-030 Lubon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiol Re: Domy szeregowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 17:29 jaki durny post:-/ po co spamujesz? chcesz to kupuj nic nam do tego. Odpowiedz Link Zgłoś