Dodaj do ulubionych

Tanie noclegi w Poznaniu

28.06.08, 22:52
Wraz z koleżanką wybieramy się na 4 dni do Poznania min. na Nelly Furtado ;).
Szukałyśmy w miarę tanich noclegów i blisko Malty lecz albo ceny są ciekawe
albo warunki.
Na pewno odpada Hostel...
Może ktoś z was jest w stanie mi doradzić???
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 23:13
      Skoro Hostel odpada (choc np ten wyglada calkiem dobrze:
      www.bythewayhostel.pl) i jest w samym centrum, skad do malty jest 20 min
      pieszo to proponuje hotel Ibis (10 min piesz od Malty, 10 od Starego Rynku) -
      ceny wyzsze ale ta siec ma promocje na weekendy.

Pozdrawiam
      • sol230 Re: Tanie noclegi w Poznaniu 28.06.08, 23:30
        Dobrze to może i wygląda ale za to komentarze są odnośnie samego Hotelu nie
        ciekawe ;)
    • sol230 Re: Tanie noclegi w Poznaniu 28.06.08, 23:50
      Muszę uściślić że chodzi o Dizzy Daisy Hostel...
    • simon369 . 29.06.08, 22:37
      Ibis jest spoko ! - Blisko Malty :)
    • Gość: kaska Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.gprs.plus.pl 06.07.08, 13:27
      jest niedrogi hotel na ulicy Solnej kolo szkoly muzycznej.Nie znam
      namiarow.Byly hotel wojskowy.Moze ktos zna namiary
      • Gość: radar z ławicy Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.crowley.pl 08.07.08, 16:13
        jeśli masz na myśli Ikara to do najtańszych nie należy
        www.hotelikar.com.pl/ikar1.htmpozdr
    • Gość: mick27 Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.enterpol.pl 06.07.08, 23:37
      a czy ktoś z mieszkańców Poznania mógłby napisać cokolwiek o hotelu
      Derby niedaleko Hipodromu Wola?
    • Gość: radar z ławicy Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.crowley.pl 08.07.08, 16:39
      Z tanich noclegów polecam:

Nasz Klub - www.naszklub.pl ul. Woźna 10 (0-61) 851 76 30 (przy Rynku dobry stos. standard/cena)
      Frolic Goats Hostel- www.frolicgoatshostel.com (blisko Rynku i Malty)
      Hotel Ilon- www.hotelilon.pl (daleko od Malty ale jest dojazd autobusem z centrum- tanio i czysto)
      Mini hotelik - Al. Niepodległosci 8 (0-61) 633-14-16 (w centrum, tanio, standard przyzwoity)

i polecam stronę miejską gdzie jest informacja o prawie wszystkich obiektach noclegowych w mieście
      www.poznan.pl/mim/public/turystyka/class.html?id_klasy=1111&id_cz=6049&lang=pl
      Pozdr
      • Gość: mick27 Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.enterpol.pl 08.07.08, 22:56
        Radar,
        a co sądzisz o hotelu derby?
        • Gość: radar z ławicy Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.crowley.pl 10.07.08, 16:31
          Szczerze mówiąc z hotelem Derby nie mam doświadczenia. Ze wzg. na lokalizację
          trochę słabo dostępny, ale ze stronki
          www.hipodromwola.com.pl/hipodrom/hotel.php
          wynika że ** standard, meble w pokojach nie pamiętają Gierka, cena tez
          przyzwoita - więc chyba moze być.
          Pozdr
          • Gość: kaziu Re: Tanie noclegi w Poznaniu- nie sluchaj sciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:04
            witam, jezeli szukacie taniego noclegu to proponuje NAJTANSZY HOTEL W POZNANIU,
            SWIEZO PO REMONCIE - HOTEL ILON.(www.hotelilon.pl) miesci sie na Podolanach,
            koszt dwójki od 70 zł..a co bliskosci to Poznan nie jest duzym miastem, wiec
            blisko jest wszedzie,nawet smierdzacymi autobusami, pozdrawiam
            • Gość: bobi Re: Tanie noclegi w Poznaniu- nie sluchaj sciem IP: *.wlb.vectranet.pl 13.07.08, 17:44
              A ja byłem na Nelly Furtado i spałem w Melange Hostel na ul Rybaki.
              Naprawdę polecam!! www.melangehostel.com
            • Gość: turista:)) Re: Tanie noclegi w Poznaniu- nie sluchaj sciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:50
              taaa....poznan nie duzym miastem???? ja spałam w melangehostel, na rybaki 6a....
              bardzo polecam, pozdrawiam załoge:) i na pewno do zobaczenia:))))
    • apartamenty_poznan Re: Tanie noclegi w Poznaniu 14.07.08, 14:57
      apartamentypoznan.eu

ofortowo ekskluzywnie niedrogo...
      513 12 12 11
    • Gość: inwalida A ja mam trudniejszą do realizacji sprawę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:37
      Mianowicie chodzi mi o znalezienie taniego noclegu w miejscu
      przystosowanym dla potrzeb osób niepełnosprawnych poruszających się
      na wózkach inwalidzkich. W ubiegłym tygodniu spędziłem całe
      popołudnie na poszukiwaniu takiego noclegu i na kilkadziesiąt
      wykonanych telefonów znalazlem pół miejsca - budynek parterowy, ale
      bez przystosowanych łazienek - to tak, jakby pracownik hotelu 3 lub
      więcej gwiazdkowego, kazał swoim gościom załatwiać potrzeby
      fizjologiczne w sławojce.
    • Gość: Grzegorz Re: Tanie noclegi w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:02
      Czytam i nie dowierzam ze nikt nie zna najlepszego miejsca www.nocleg-poznan.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka