orlet 11.07.08, 08:33 > Antiguy i Barbudy To panstwo nazywa się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Kuba za SMSa przeciwko Lechowi IP: *.icpnet.pl 11.07.08, 09:36 Tak? A jak? Bo wedle wszystkich encyklopedii nazywa się Antigua i Barbuda. A zatem reprezentacja ... kogo? czego? Antiguy i Barbudy A jaką ty masz encyklopedię, mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Kuba za SMSa przeciwko Lechowi IP: *.icpnet.pl 11.07.08, 11:14 Te zaproszenia (bilety) są podwójne czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Kuba za SMSa przeciwko Lechowi 11.07.08, 12:53 Nie wiem, czy są podwójne czy potrójen, wiem że korektą w gazecie zajmuje się woźny - co to za tytuł, czy żeby dostać bilet mam wysłać "smsa przeciwko Lechowi". jakiego? Może Nawrot jakąś treść podrzuci. patafiany! Odpowiedz Link Zgłoś
pr0fes0r Re: Kuba za SMSa przeciwko Lechowi 11.07.08, 15:32 Piłkarze Lecha Poznań przegrali mecz sparingowy z rumuńskim Gaz Metan Medias 0:1. Była to pierwsza porażka Kolejorza podczas zgrupowania w Grosspetersdorf." www.lech.poznan.pl/art,9646,lech_pozna_metan_medias_0_1.htm contra "To będzie pierwsza okazja, by zobaczyć "Kolejorza" w Poznaniu po jego powrocie ze zgrupowania w Austrii i na Węgrzech. Wielu kibiców jest zapewne ciekawych tego spotkania, bo Lech podczas zgrupowania wygrał wszystkie mecze!" Odpowiedz Link Zgłoś