Dodaj do ulubionych

Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma

02.08.08, 12:07
I znowu ten Poznań!
A gdzie byli rodzice, ja się pytam??!
Obserwuj wątek
    • satirre Życzę oddziałom onkologicznym mało pracy. 02.08.08, 12:10
      No tak, ludzie zahipnotyzowani pięknem ognia gapią się zamiast wiać.. A
      przynajmniej w trosce o zdrowie dzieci, wywieźć je daleko. Przecież to chemia
      pali się.....!! Życzę oddziałom onkologicznym mało pracy.
      • Gość: Bejma Poznań to wiocha, taki grajdołek zakołtuniony... IP: *.eranet.pl 02.08.08, 14:41
        Mieszkałem tam i miło tego nie wspominam...
        • Gość: zmija Re: Poznań to wiocha, taki grajdołek zakołtuniony IP: *.eastwest.com.pl 02.08.08, 14:48
          I fajnie.Co jeszcze chcesz powiedziec?
        • Gość: popieram Re: Poznań to wiocha, taki grajdołek zakołtuniony IP: *.impaq.com.pl 02.08.08, 15:46
          i dlatego wynioslem sie poza miasto, jezdze tam jedynie kupic rzeczy gdzie
          trudno dostac gdzie indziej, no i na lotnisko i czasem na pkp po kumpla jak
          jezdzie w odwiedziny :)
        • Gość: gosc Re: Poznań to wiocha, taki grajdołek zakołtuniony IP: *.90.202.62.cust.bluewin.ch 02.08.08, 19:39
          To nieprawda Poznan to piekne miasto.
          • lmblmb Nie, nie! 02.08.08, 19:54
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> To nieprawda Poznan to piekne miasto.

NIE dyskutujemy z trollami! Troll to człowiek, który rzuca garść bluzgów w
            stronę tłumu, ciesząc się z agresywnej reakcji na głupotę.

Od lat co najmniej dwudziestu wiadomo, że najlepszym lekarstwem jest ignorowanie
            takiego.
        • Gość: ojejq Re: Poznań to wiocha, taki grajdołek zakołtuniony IP: 87.205.149.* 02.08.08, 22:34
          to znaczy że teraz mieszkasz w wiosce pod wioska? gratz
    • Gość: marcin Czyżby w Poznaniu grasował podpalacz? IP: 87.205.147.* 02.08.08, 12:36
    • Gość: chemik Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.pools.arcor-ip.net 02.08.08, 12:41
      Ponawiam pytanie. Gdzie byli rodzice jak dzieci na swiat przychodzily?
      • Gość: bla Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:34
        Matka byla prawdopodobnie na porodowce, a ojciec pil. Albo podpalal.
        • lmblmb Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma 02.08.08, 20:15
          Gość portalu: bla napisał(a):

> Matka byla prawdopodobnie na porodowce, a ojciec pil. Albo podpalal.

Nie ta dzielnica. Na Os. Warszawskim (to nie Miłostowo) jest w miarę dobrze.
    • teraz_juz_spokojniej Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma 02.08.08, 12:42
      "Ogień widać z wielu kilometrów"
      chyba ktoś ma problem z interpretacją zdjęć... ja na żadnym ognia nie widziałem,
      tylko słup dymu :)
      • Gość: lulu hehehehehe IP: *.promax.media.pl 02.08.08, 13:05
        "Ogień widać z wielu kilometrów"
        chyba ktoś ma problem z interpretacją zdjęć... ja na żadnym ognia nie widziałem,
        tylko słup dymu :)

...czego sie dziwisz, przeciez to piszą michnicze "redaktorki", czyli prawie
        "analfabety" - jhahahahaha
      • Gość: sąsiad Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:34
        Kolego, ja z Polanki widziałem ogień - słup ognia miał momentami 20-
        30 metrów.
        • teraz_juz_spokojniej Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma 02.08.08, 14:41
          Gość portalu: sąsiad napisał(a):

> Kolego, ja z Polanki widziałem ogień - słup ognia miał momentami 20-
          > 30 metrów.

no dobra, ale Polanka nie jest w odległości "wielu kilometrów" - najwyżej
          dwóch-trzech
    • Gość: Nieważne Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.tktelekom.pl 02.08.08, 12:54
      Wygląda to jak tornado :)
      Kiedyś w Częstochowie podobne bylo hurtowania czegoś tam się paliła i też tak
      wyglądało
    • Gość: kshyshtoph To magazyny firmy Henkel IP: *.aster.pl 02.08.08, 13:03
      Zróbcie lepiej zapas lakierów Taft i żeli pod prysznic Fa, bo po tym pożarze na
      pewno niedługo ich na rynku zabraknie! To magazyny firmy Henkel, w których
      znajdują się CAŁE zapasy dla bieżącej sprzedaży działu kosmetyków! Firma stanęła
      właśnie nad przepaścią!!!
      • buhaj_z_rogiem Re: To magazyny firmy Henkel 02.08.08, 13:09
        Gość portalu: kshyshtoph napisał(a):

> Firma stanęła
        > właśnie nad przepaścią!!!

Ale za chwilę uczyni wielki krok naprzód!
        • Gość: luz Re: To magazyny firmy Henkel IP: *.centertel.pl 02.08.08, 13:24
          Firma stanęła
          > właśnie nad przepaścią!!!

Ale za chwilę uczyni wielki krok naprzód!

Mały krok dla człowieka ale Ogromny krok dla ludzkości! :D
          • Gość: dzordz Re: To magazyny firmy Henkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:49
            coz to znaczy w obliczu Absolutu... ;D
      • Gość: ja Re: To magazyny firmy Henkel IP: *.echostar.pl 02.08.08, 14:59
        Ta Henkel, a obok w magazynie jest Procter&Gamble wiec sporo chemi tam jest
    • krzyh001 Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma 02.08.08, 13:09
      Ja na Grunwaldzie koło lasku i nic nie widzę.
      • Gość: B.B. Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.icpnet.pl 02.08.08, 13:10
        Ja niedaleko kolegi i również nic nie widzę.
    • gryzliposen Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma 02.08.08, 13:13
      Pracowałem tam :( co gorsze, tam mogą być jeszcze rozpuszczalniki i materiały
      budowlane. To jest magazyn Henkel-Schwarzkopp, kawał wspomnień się z tym
      miejscem wiąże
    • Gość: asia jak wysokie będzie odszkodowanie od ubezpie- IP: *.chello.pl 02.08.08, 13:58
      czyciela? zapewne poszła z dymem dokumentacja....
      • Gość: kozerny Re: jak wysokie będzie odszkodowanie od ubezpie- IP: *.pools.arcor-ip.net 02.08.08, 14:57
        Kto splonal? Pan Kulczyk nie ucierpial? Jak reakcja gieldy?
        • Gość: Salomon Giełda w soboty nie pracuje IP: *.chello.pl 02.08.08, 15:57
          Kulczyk, nie Kulczyk, ale nie każdy ma takie glik, żeby mu się fabryka spalila! Fabryka, czy ja mówię: fabryka? Niechby nawet magazyn! Ale i tak wielkie glik!
          • buhaj_z_rogiem bo to pewnie fabryka Poznańskiego !!! 02.08.08, 18:17
            Gość portalu: Salomon napisał(a):

> Kulczyk, nie Kulczyk, ale nie każdy ma takie glik, żeby mu się fabryka spalila!
            > Fabryka, czy ja mówię: fabryka? Niechby nawet magazyn! Ale i tak wielkie glik!

to pewnie fabryka Poznańskiego! Poznański, ten to miał łeb do interesów....
            • Gość: kozerny Re: bo to pewnie fabryka Poznańskiego !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.08.08, 19:28
              Poznanskiego, to mogl byc wagon z grubymi portfelami. Tak czy siak
              glik i piniondze.
          • lmblmb Re: Giełda w soboty nie pracuje 02.08.08, 20:00
            Gość portalu: Salomon napisał(a):

> Kulczyk, nie Kulczyk, ale nie każdy ma takie glik, żeby mu się fabryka spalila!
            > Fabryka, czy ja mówię: fabryka? Niechby nawet magazyn! Ale i tak wielkie glik!

Ja nie wiem, czy to glik, czy nie glik, to taki zły omen, w szabas się spaliło,
            aj waj!

Tak poważnie, strata jest stratą. Jeśli firma będzie zmuszona zatrzymać
            produkcję, mogą stracić Poznaniacy.
    • Gość: Obserwator Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.08.08, 15:38
      Jeżeli to chemia płonie to faktycznie życzę powodzenia - toksyczny
      dym i opady. Z jakiego kierunku jest wiatr? Miasto powinni sie
      poważnie zabrac za inspekcje wszystkim magazynów chemicznych na
      swoim terenie - wymagania: automatyczny monitoring i sprinkler
      system. Czy jest taniej składowac trucizny w PL niż w innych krajach
      EU?
      • Gość: raisssa Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:42
        a czy da się przejechać ulicami które sąsiadują lub są bardzo blisko mogileńskiej?
      • Gość: na RATAJE widze, jak leci dymek IP: *.impaq.com.pl 02.08.08, 15:54
        jestem na Tysiaclenia, w pracy, a dymek leci na poludnie , wpriost nad os Rusa,
        tami tak jest sporo smrodu, wiec co to za roznica ;)
    • Gość: FreakyMisfit Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.08, 15:58
      > Płoną magazyny na Miłostowie

Płoną magazyny W Miłostowie
      • Gość: luz Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.centertel.pl 03.08.08, 12:03
        ...na Mokotowie, na Woli to i na Miłostowie.
    • Gość: ha Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 16:21
      STILL Polska Sp. z o.o.

ul. Mogileńska 50

61-044 Poznań

Polska
      • Gość: 7 Re: Płoną magazyny. Ofiar prawdopodobnie nie ma IP: *.icpnet.pl 02.08.08, 16:39
        pierdzielisz!
    • arj3 Płoną magazyny na Miłostowie - zobacz wideo 02.08.08, 16:49
      DROSED w Toruniu gasiły 62 jednostki. Nie ma się czym podniecać. Choć i tak to
      wielka tragedia dla tej firmy...
    • Gość: ToKu Podpisy pod zdjęciami: IP: *.ols.vectranet.pl 02.08.08, 17:54
      ogień widać z wielu kilometrów.

Patrzę na to zdjęcie, patrzę i nie widzę. Dymu pełno, ale ognia nie uświadczysz.
    • sineguanon TO JEST NIC 02.08.08, 22:03
      żebyście widzieli moją teściowa po grochówce, to jest dopiero eksplozja i
      toksyczne opary.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka