julita8888 27.08.08, 14:59 jakiej firmy internet polecacie na os. Zwycięstwa... mam na myśli internet bezprzewodowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall Anonim Re: jaki internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 15:08 Play Online web.playmobile.pl/pl/internet/index.html I błagam nie pisz po raz kolejny. Jak forumowicze nie piszą to znaczy że nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita8888 Re: jaki internet? IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.08, 15:13 napisałam po raz kolejny bo nie mogłam znaleźć wątku i myślałam, że go ktoś usunął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita8888 Re: jaki internet? IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.08, 15:25 ale dzięki za linka, bo oferta atrakcyjna. Mam kumpla w salonie Play, to mu się wypytam o tego neta. Trzeba mieć do tego numer w Play? Bo ja miałam kiedyś, ale on już jest chyba nieaktywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: jaki internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 15:35 Nie, nie trzeba, aczkolwiek jakbyś miała to dostaniesz dodatkowy upust, bo oferta "łączona". Zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś