Dodaj do ulubionych

WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !!

16.10.03, 11:18
mój piesek miał biegunkę i pojechałam z nim do kliniki na mieszka I, bo tam
prowadzili mojego psa (szczepienia itd. tez byly TAM).
pan doktor stwierdzil wirusowe zaalenie przewodu pokarmowego i podal
zastrzyki. podawal tak te zastrzyki przez 3 dni, az pies nie mogl utrzymac
sie na nogach i mial problemy z oddychaniem (dodam tylkio, ze to szczeniak-ma
6 m-cy). w koncu podjal decyzje o operacji (pierwsza diagnoza brzmiala:WIRUS-
od kiedy wirusy oglada sie pod rtg i operuje ??). postanowilam skonsultowac
dezycje, bo pies byl w stanie agonalnym. i okazalo sie, ze nasz drogi
doktorek nie zaszczepil psa na TYFUS KOCI. podawal szczepionki
wieloskladnikowe, ale o tyfusie jakos zapomnial.
uwazajcie na ta klinike, bo spotkalam tam wiele psiakow z takimi samymi
objawami jak u mojego, ktore mialy isc pod noz !!
pozdrawiam doktora wasiatycza, ktory firmuje ta klinike swoim nazwiskiem !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mig Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:42
      U mojego psa nie wykryli nowotworu kości sitowej(taka kość w nosie) i przez
      pięć miesięcy leczyli ją na zapalenie kanałów łzowych potem zrobili operację
      na uzębieniu bo myśleli,że to zapalenie zęba i w końcu okazało się, że to rak.
      I suczka umarła. Nie twierdzę,że z jej rakiem można było wygrać ale po co to
      całe niepotrzebne leczenie.
    • Gość: anka Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 20:03
      w lipcu tego roku pewien weterynarz zabil w podobny sposob psa....zaaplikowal
      zbyt duza dawke leku (pies byl stary i maly). pies mial problemy z
      oddychaniem, nie trzymal sie na nogach..po pieciu godzinach od podania drugiej
      dawki leku pies sie udusil. ludzie uwazajcie w jakie rece oddajecie swoich
      pupilow.
      • martinez23 Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! 11.11.03, 13:52
        a mój piesek umarł rok temu,bo pan doktor stwierdził u niego padaczke i nie
        podjął sie leczenia.wuj,który jest tylko technikiem wet. przez telefon
        stwierdził,że to nie żadna padaczka,tylko wodobrzusze.ale było już za późno.
        pies tego samego dnia w potworny sposób umarł. poszły mu płuca i wszystkie
        narządy wewn.i gdzie tu sprawiedliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: aaa Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 15:10
          A może ktoś poleci dobrego i zaufanego weta?
          • Gość: butcher Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 15:52
            zapraszam do mojej kliniki, lecze szybko i bezbolowo
            ul. smentarz dla zwierzakow 18
            poznan

dr wterynarii patologicznej
            Adi Butcher
            • Gość: ania Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 15:58
              beznadziejny żart!
            • Gość: danka Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 17:00
              to jest po prostu żenujące!!!!!!
              • Gość: butcher Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 18:36
                nie rozumiem, co takiego jest zenujacego w usypianiu psow, i braniu ich
                organow do tworzenia preparatow???

dr wterynarii patologicznej
                Adi Butcher
          • Gość: iskanna Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.net 12.11.03, 17:35
            dr Jarek Juszczak
            os. Armii Krajowej 85A
            tel 8720781

Przyjmuje od 12.00 do 19.00
            • Gość: aaa Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 08:44
              Potrzebuję takiego, z którym kontakt byłby całą dobę - oczywiście tel. z
              ewentualną wizytą domową
              • Gość: ambiance Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 10:26
                Ja się też nacięłam na tę Klinikę. Wiedza nieadekwatna do cen. Polecam Lecznicę
                Weterynaryjną na ul. Sołtysiej, Mateusz Wełniak i Piotr Krachel. Są naprawdę
                dobrzy. Przyjmują przez 7 dni w tygodniu. Niestety nie pamiętam nr tel. i
                dokładnego adresu. Sprawdzę wieczorem i dopiszę.
              • Gość: iskanna Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.net 13.11.03, 16:31
                I mysle, ze nie bedzie z tym problemu,
                bo dr Juszczak podaje telefon komorkowy do siebie,
                niemniej nie czuje sie uprawniona do przekazywania go dalej.
                Jesli jednak zdecydujesz sie na wizyte u niego zapewne dostaniesz wszystkie
                konieczne namiary bez pytania.
    • Gość: mysz Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.ae.poznan.pl 12.11.03, 13:31
      Podaj nazwisko tego doktorka z Kliniki??
      • baby_blue Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! 13.11.03, 10:36
        polecam pana waldemara zielinskiego z lubonia. jest co prawda technikiem
        weterynarii, ale jest genialny. wyciagnal moje dwa psy. podaje numer: 0-604-698-
        227. przyjezdza do domu o nawet najdziwniejszych porach (u mnie rekord to
        godz.2 w nocy). zastrzyki robi na ulicy :)
        genialny przyklad na to, ze aby wyleczyc zwierzaka nie potrzeba super warunkow
        lokalowych. zreszta, przekonajcie sie sami. ja goraco polecam !!
        pozdrawiam i dziekuje za odzew !!
        • Gość: rab Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 12:12
          Znam przypadek, kiedy Pan Zieliński nie rozpoznał u psa, którego znał
          doskonale, zapalenia otrzewnej. Piesek niestety zmarł właścicielom w drodze
          powrotnej z kliniki do domu. Pan Zieliński podał jedynie zastrzyk przeciwbólowo-
          przeciwzapalny ze stwierdzeniem, że to znowu przeziębienie (piesek był
          chorowity i często mu się te przeziębienia trafiały). Na argumenty
          właścicieli,że tym razem coś nie tak i inaczej niż zwykle, usłyszeli,że
          wszystko będzie OK. :(
      • baby_blue Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! 13.11.03, 10:43
        Gość portalu: mysz napisał(a):

> Podaj nazwisko tego doktorka z Kliniki??

namietnie go nawadniali dr edyta karakliumis i dr jedrzej plucz. a oparacje
        zalecala dr marta przybysz.
        pozdrawiam
        • Gość: mysz Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.ae.poznan.pl 13.11.03, 12:32
          Ja nie mogę nic złego powiedzieć na Klinikę na Mieszka I bo moim psem zajeli
          sie bardzo dobrze, tzn.głownie dr Wojciech Dorabiała (wielkie dzięki)to on
          zrobił dobre rozpoznanie,psiaka juz nieststy nie mam bo miał złośliwego raka
          ale operacja ktorą mu zrobili życie mu przedłużyła o pół roku.
          Nie polecam gabinetu weterynaryjnego na zwierzynieckiej, tam psiaka mojego
          faszerowali zupełnie niepotrzebnie, mowili ze psiak ma zapalenie wezłów
          chłonnych a w rzeczywistości miał raka jelit :-(
          Pozdrawiam
    • Gość: Maciek - MZM Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 13.11.03, 13:35
      Polecam klinike na Grunwaldzkiej, calodobowa, z najwiekszym stazem.
      • Gość: Anika Re: WETERYNARZ CHCIAŁ ZABIĆ MOJEGO PSA !! IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 19:25
        Macku ,i na tym najwiekszym stazu sie wszystko konczy -niestety .
        Tak z ciekawosci zapytam kogo tam polecasz bo kiedys pracowal tam WIELKI
        czlowiek i weterynarz dr Rymer.Dzis mimo postepu w medycynie rowniez
        weterynaryjnej czesto lekarzom brakuje najwazniejszego -serca dla swoim malych
        pacjentow .
        Z cala pewnoscia dr Rymer je mial i poswiecenie rowniez .
        Sama mam zwierzaki i wielu poznalam weterynarzy a tego czlowieka mi dzis
        bardzo ,bardzo brakuje .
        Ja osobiscie nie polecam tej kliniki .Moje psy nie znalazly tam ani wlasciwej
        opieki ani wlasciciel odpowiedniego traktowania.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka