ewelinska.online 04.10.08, 19:52 Dzień dobry, jestem druhną i chciałabym podarować nowożeńcom w prezencie sesję w plenerze . Czy orientujecie się w cenach takiej usługi w Poznaniu(2 godziny w plenerze). Proszę o podpowiedzi.Ewelina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sesjapoznan Re: Sesja ślubna-za ile? IP: *.eastwest.com.pl 07.10.08, 22:11 www.fotograf-poznan.pl/ to link do strony, gdzie możesz sprawdzić ceny zdjęć w plenerze i zobaczyć przykładowe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sesja ślubna-za ile? IP: *.icpnet.pl 07.10.08, 23:04 wrzuć na google "zdjęcia ślubne poznań", są oferty wielu zakładów, ceny i galerie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody123 Re: Sesja ślubna-za ile? IP: *.eastwest.com.pl 08.10.08, 09:23 ja polecam wujka naszej koleżanki - który zajmuje się tym fachem od wielu wielu lat, jest profesjonalistą i właśnie nam robił sam plener- cena dla nas była niższa natomiast dla innych 300zł (być może do negocjacji). Szukaj info na forum ślubnym poznań a nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Sesja ślubna-za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:04 Przede wszystkim radziłbym się zapytać o to na grupie usenetowej pl.rec.foto.cyfrowa - sporo tam profesjonalistów, więc masz spore szanse na znalezienie kogoś kto to zrobi dobrze a nie na odpieprz. Przyznam, że po amatorsku fotografuję i jestem przerażony jak widzę sesje zdjęciowe w Parku Sołackim. Nie tylko sztampa, ale wręcz podejście "w fotoszopie się to wytnie". I to ma być sesja upamietniająca jedną z najważniejszych chwil w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody123 Re: Sesja ślubna-za ile? IP: *.eastwest.com.pl 08.10.08, 22:36 no my akurat mielismy w Parku Sołackim sesję i nie narzekam - to naprawdę piękne iejsce a że jest mały reoncik to w rogalinku gdzie tez mielismy sesje tez jest remont i można bez problemu super fotki porobić... czyli uważasz, że pary które tam robią pamiątkę dla siebie i rodziny to amatorzy - ciekawe... a par młodych w soboty od groma w Parku Sołackim Odpowiedz Link Zgłoś
heymadzia Re: Sesja ślubna-za ile? 17.10.08, 13:43 A ja polecam swojego kolegę Marcina - czarodzieja!! Robi piękne zdjęcia i to nie tylko w Parku Sołackim, ale ma też niesamowite pomysły na inne miejsca w plenerze. Taki wyjazd w dniu innym niż slub na kilka godzin w ciekawe i piękne miejsce to bardzo dobry pomysł a cena na pewno konkurencyjna.... Podaję adres jego stronki: www.steady.pl Na pewno ma w sobie to "coś" czego wszyscy szukamy w ślubnej magicznej fotografii... Odpowiedz Link Zgłoś