alfa36 18.11.08, 22:44 ktos zna ten zespol muzyczny? jak grają? Warto z nimi spędzic sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenalav Re: zespól flames 28.07.09, 08:05 Ja również prosiłabym o opinie tego zespołu, mają grać u mnie na weselu a ja nie mam pojęcia kto to jest, osobiście nawet ich nie widziałam, ani nie podpisywałam z nimi umowy, inny zespół poprostu mnie zrobił w balona i przeniósł moja umowę na ten zespół. Bardzo proszę o opinie wszystkich którzy coś słyszeli, lub ich znają, wiedza co graja i jaka muzyke noi wszystko co sie z tym wiąże. Pomożecie mi tym ogromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
schudnij25 Schudnij 19.09.09, 18:03 GRUPA WSPARCIA DLA TYCH , KTÓRZY CHCĄ SCHUDNĄĆ! - 12 tygodniowy program w trakcie którego schudniesz! - uczymy jak sie odżywiać - spotkania odbywają się raz w tygodniu, wieczorem i trwają godzine - każdy uczestnik ma osobistego doradcę RZUĆ WYZWANIE ZBĘDNYM KILOGRAMOM!! Koszt 12 tygodniowego programu: 150 zł Będziemy się świetnie bawić:D Możesz schudnąć i wygrywać nagrody pieniężne To nie są ćwiczenia! tel. 660 825 325 / 607 845 277 PIERWSZE SPOTKANIE INFORMACYJNE: w czwartek o godz 19.00 w Domu Działkowca na przeciwko biedronki na Zatorzu ZAPRASZAMY!!:D Odpowiedz Link Zgłoś