the-dzidka 03.11.03, 21:46 Chciałam wam się do czegoś przyznać. Jestem głupią i brzydką poczwarą, nikt nie chce umawiać się ze mną na randki dlatego siedze calymi dniami wypisujac bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_marianna Re: Wyznanie 03.11.03, 22:03 Dzidka, co Ty wypisujesz? masz słabą głowę czy ktos zmusił Cię do tego wpisu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. Wyznanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:04 Dziiiidka, nie karm ich... 3ms :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wyznanie 03.11.03, 22:04 sorki, nie zauważyłam(-), wiem, że to nie Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. Wyznanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:07 ueee fucktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
the-dzidka Re: Wyznanie 03.11.03, 22:09 To ja- dzidka! Niestety prawda jest bolesna. Ale musialam wam ja powiedziec! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Wyznanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 22:55 Czyzbys zlapala jakas depresje jesienna;)) Nie martw sie ta zima kiedys musi minac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Wyznanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 22:58 Sieciowym podszywaczom mowie stanowcze nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Nie przejmuj się, Jeremi :-) 04.11.03, 07:46 > Sieciowym podszywaczom mowie stanowcze nie!!! Ponieważ osoba podszywająca się pode mnie robi to w bardzo nieudolny i kiepski sposób, a poza tym nie od dzisiaj traktuję ją jak gówniarza, więc nie poświęcę temu jakże dowcipnemu wydarzeniu wiekszej uwagi :-) Pozdrawiam o poranku Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Precz z podszywaczami!! 04.11.03, 08:25 Nie martw sie Dzidka! Pod pewną osobe łatwo można się podszyć - wystarczy wpisać kilka inwektyw i idiotyzmów. Ale pod ciebie to już nie tak prosto... No i dobrze! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Otóż to :-) 04.11.03, 08:45 yashoo napisał: > Nie martw sie Dzidka! Pod pewną osobe łatwo można się podszyć - wystarczy > wpisać kilka inwektyw i idiotyzmów. Ale pod ciebie to już nie tak prosto... No więc sam widzisz - czym tu sie przejmować? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Nie przejmuj się, Jeremi :-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:13 No coz, podszywa sie nieudolnie, ale niestety dalem sie na to zlapac:) Ale zgadzam sie, ze jakims gowniarzem nie ma co sie przejmowac:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Hahahahahahahaha! Dzidka! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 23:56 Ale tekst wyjebalas! Nie martw sie mam psa, ktory czuje sie ostatnio samotny. Umowie cie z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś