Dodaj do ulubionych

brawo dla p.grażyny Kulczyk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 00:41
nareście mamy przykład pozytywnego działania osób związanych bezpośrednio z
przyszłością naszego miasta -jak nie zakceptujemy ludzi biznesu związanych z
miastem Poznaniem to zostaniemy miasteczkiem zaściankowym ,żalących się na
wladze centralne Tylko działanie pozytywistyczne i przychylnośc światłych
obywateli miasta pozwoli nam na harmonijny rozwój miasta i jego mieszkańców

jeszcze raz dziękuję absolwentce liceum.im.gen.Zamojskiej i
proszę o bis
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: brawo dla p.grażyny Kulczyk IP: *.icpnet.pl 10.11.03, 11:23
      Przepraszam bardzo, czy wlodek 1944 to znana mi osoba Wlodzimierz B. majaca
      adres email: wlodek44@..... ??

Pozdrawaim
    • Gość: michal Re: brawo dla p.grażyny Kulczyk IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 10.11.03, 11:41
      Jestem zadowolony ze taki budynek jak stary browar powstal wlasnie w poznaniu.
      nie raz mieszkancy poznania dali do zrozumienia kulczykom ze ich nie lubia a
      oni mimo to nie wyniesli sie do innego miasta. ja rozumiem ze oni nic nie robia
      bezinteresownie itd. ale szczerze mowiac nie obchodzi mnie to jaka oni kase
      zarabiaja na browarze itp. najwazniejsze ze tworza nowe mijsca pracy dla
      poznaniakow.
      P.S
      wiecej takich ludzi ...

pozdrawiam michal
    • Gość: gwoosheck brawo dla kasy IP: 62.233.246.* 10.11.03, 13:30
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze w centrum Poznania wybudowala tak wspanialy palac.
      dziekuje pani kulczykowej za ruchome schody.
      dziekuje pani kulczykowej za nowe sklepy.
      dziekuje pani kulczykowej za dzwieki dzwonow jan i grazyna.
      dziekuje pani kulczykowej za sponsoring iluminacji niemieckich 'pierwszoligowych' artystow.
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze dzieki niej mamy nowa rzezbe rzemieslnika tworzacego kariatydy dla tych co kochaja skale, a nie wyraz.
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze zmagazynowala odpad po Tarasewiczu.
      dziekuje pani kulczykowej za zwalczenie oporu urzednikow - hehehe
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze zamiast wydawac pieniadze na glupoty - wlasciwie je nam podarowala
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze jest taka wspaniala i otwarta na potrzeby Poznaniakow.
      dziekuje pani kulczykowej za to, ze wreszcie z goscmi spoza Poznania bede wiedzial jaki rejon omijac

o swiatlo wieczorne
      o oredowniczko niemieckich artystow
      o wiezo z klinkieru
      o kierowniczko naszych zakupow
      o kulturalna krolowo Poznania

najlepsze zyczenia dla swiata, w ktorym nic nie ma za darmo

PS. prosze pozdrowic menza
      • Gość: al Re: brawo dla kasy IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 10.11.03, 14:50
        o tym wlasnie pisalem, ludzie czego wy jej zazdroscicie, jezeli chcecie miec
        taka kase jak ona (oni) to wezcie sie do roboty. wiem wiem zaraz zaczniecie
        pisac ze ta kasa jest zdobyta nielegalnie itp. ale udowodnijcie to !! ja tam
        nie jestem ani za kulczykami ani tez przeciwko nim. poprostu jafnie ze cos
        robia, bo znajac wladze poznania terenu gdzie stoi browar nigdy by nie
        uporzadkowali ! mimo to ze na zakupy nie lubie chodzic to i tak sie ciesze ze
        cos takiego tam stoi. lepsze to niz smietnisko ktore skutecznie wszystkich
        straszylo.

pozdrawiam michal
        • Gość: gomez Re: brawo dla kasy IP: *.icpnet.pl 10.11.03, 15:03
          Weź gościu nie pieprz o braniu się do roboty, dobrze?
          Wystarczająco w życiu haruję i guano brazylijskie z tego mam :-(

Wiesz, nie mówię o forsie zdobywanej nielegalnie (nie mam dowodów), ale takie
          milion zielonych na rozkręcenie biznesiku bym od taty chciał też kiedyś dostać.
          Ot i cała tajemnica sukcesów...
          • mr.elwood Re: brawo dla kasy 10.11.03, 16:07
            "Ot i cała tajemnica sukcesów..."

Zapominasz chyba ze zrobienie z miliona dolarow udzialow wartych powiedzmy te
            12 mld zl nie jest proste i nie kazdy to potrafi...
            Wiec to nie jedyna tajemnica jego sukcesu. Znam wiele osob co z wiekszych sum
            potrafili zrobic M2, daewoo lanosa i 1600 zl pensji.

Pozdrawiam
          • Gość: michal Re: brawo dla kasy IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 10.11.03, 20:00
            nie mowie ze ty nie pracujesz, ale kulczyk poprostu umie ponozyc cobie
            pieniadze i to wszystko, tez bym chcial tyle kasy co on. nie mam jej ale mu nie
            zazdroszcze. niech sobie zyje !

pozdrawiam michal
          • kome Re: brawo dla kasy 11.11.03, 00:59
            Gość portalu: gomez napisał(a):

> Weź gościu nie pieprz o braniu się do roboty, dobrze?
            > Wystarczająco w życiu haruję i guano brazylijskie z tego mam :-(
            >
            >

Tak ..., ty nie masz, inni niech też nie mają!
            Jak gówno z tego masz, to znaczy, że gdzieś tkwi błąd.
        • Gość: michal Re: brawo dla kasy IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 10.11.03, 19:58
          Gość portalu: al napisał(a):

> o tym wlasnie pisalem, ludzie czego wy jej zazdroscicie, jezeli chcecie miec
          > taka kase jak ona (oni) to wezcie sie do roboty. wiem wiem zaraz zaczniecie
          > pisac ze ta kasa jest zdobyta nielegalnie itp. ale udowodnijcie to !! ja tam
          > nie jestem ani za kulczykami ani tez przeciwko nim. poprostu jafnie ze cos
          > robia, bo znajac wladze poznania terenu gdzie stoi browar nigdy by nie
          > uporzadkowali ! mimo to ze na zakupy nie lubie chodzic to i tak sie ciesze ze
          > cos takiego tam stoi. lepsze to niz smietnisko ktore skutecznie wszystkich
          > straszylo.
          >
          > pozdrawiam michal

to oczywiscie moj post, ale nie wiem dlaczego jest podpisany al ??!! pisze
          dlatego zeby nikt mnie nie posadzal o ukrywanie sie pod innym imieniem(czy jak
          to nazwac):)

pozdrawiam michal
    • Gość: kaspera Re: brawo dla p.grażyny Kulczyk IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 00:08
      Kulczykowie to moi idole!
      Wszystkiego Najlepszego Janowi i Grażynie!
      Oby więcej takich ludzi na całym świecie, a zwłaszcza w naszym kraju!
    • Gość: Marcinkowski Nasza pani na prezydenta Poznania IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 08:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka